14 bedste senior dating hjemmesider

Læs min ærlige anmeldelse og vurdering af de bedste senior dating hjemmesider for ældre i Danmark. Jeg gennemgår alt fra priser til kvalitet og aktivitet.

senior dating af danske hjemmsider
Udgivet 20.01.2021 | Senest redigeret 07.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Mange har den opfattelse, at dating kun er for unge mennesker, men det er langt fra tilfældet.

Du kan finde kærligheden på mange måder, men dating er en rigtig god måde at gøre det på. Senior-dating over 60 og senior-dating 70 plus er derfor blevet vældig populært.

Seniorerne er faktisk mindst lige så aktive som de yngre mennesker, og det er ikke længere tabubelagt, som det måske var før i tiden.

Måske tænker du, at senior-dating 70 plus er for sent, men dating over 70 er blevet meget almindeligt i dag.

Derfor har vi samlet en oversigt over de bedste dating hjemmesider for ældre i Danmark. Find mere end 14 forskellige og læs deres dybdegående guides.

Dating er for alle aldre, så uanset om du er single og 40 år, 50 år, 60 år eller 70 år, bør du overveje at give senior-dating et forsøg.

Senior.dk – Fra 50 år og op

Anmeldelse af senior.dk
En af de førende danske dating hjemmesider til ældre. Troværdig og seriøs i udtrykket.

Først har vi senior.dk, der er for dig, der er single 50 +. Der er her tale om et seriøst og rummeligt datingsite, hvor der er plads til alle.

Aldersgrænsen går ved 50 år, og det betyder også seriøst brugere, der drømmer om af finde kærligheden på ny eller for første gang. Derfor får du heller ikke følelsen af det rene cirkus, men derimod en gensidig respekt og en ro fra andre brugere.

Du har mulighed for at finde både mænd og kvinder med den meget jævne fordeling af køn. Du finder nemlig omkring 54% kvinder og 46% mænd.

Fordele

 • Lav pris pr. måned
 • Gratis oprettelse
 • Primært til folk over 50 år
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Kan loade lidt langsomt
 • Lidt inaktive profiler
 • Få homoseksuelle

Datingsiden er meget brugervenlig, så selvom du ikke har de store IT-evner, så er siden nem at gå til. Den er overskuelig, og du kan nemt og hurtigt finde de funktioner, som du har brug for.

Derudover bliver der løbende slettet useriøse og/eller inaktive profiler af de ansatte. Så er du nemlig garanteret god sikkerhed, og du ender ikke med at spilde din tid.

Hvad koster Senior.dk medlemskab?

Der er gratis oprettelse, så du har mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig i første omgang. Hvis du gerne vil have adgang til alle funktionerne på Senior.dk, så ligger det i den billige ende. Det koster nemlig kun 125 kroner for 30 dage.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 125 kr. 125 kr.
3 måneder 83 kr. 249 kr.
6 måneder 69 kr. 414 kr.

Her er der tale om en senior datingside, hvor prisen heller ikke er noget, der ruinerer dig. Tværtimod kan alle være med, og det gør også senior.dk til ét af de mest populære datingsites for seniorer 50 +. Hvis du søger flere websites med gratis dating, så læse vores guide her.

Hvad siger Trustpilot?

Senior.dk har kun scoret to stjerner på Trustpilot, men der er dog stadig 66 %, der valgt ”Fremragende” som vurdering.

Senior.dk trustpilot

Opret gratis profil


40plus.dk – Folk på 40+ som søger kærlighed og venskab

40plus.dk anmeldelse
40plus.dk er også en af de mere troværdige senior hjemmesider i Danmark.

Som navnet antyder, er 40plus.dk en datingsigle for dig, der er single 40 +.

Her får du en datingside for mange singler, der er i den bedste alder til at finde en ny partner.

Det gode ved denne side er, at mange danskere bliver skilt i 40’erne. Derfor vil der typisk være mange singler i denne aldersgruppe, som giver dig endnu flere søde singler, du kan komme i kontakt med.

40plus.dk fokuserer også på de seriøse relationer, og du finder mere end 50.000 aktive profiler.

Dog er det op til dig, hvad du søger, og der kan også være nogle singler, der blot søger en sexpartner eller et par sjove dates. 40plus.dk kan også være et godt sted at starte, hvis du har brug for en ekstra portion selvtillid.

Her vil du med garanti få mange søde kommentarer fra andre singler i samme alder.

Fordele

 • brugervenlig og velfungerende
 • Gratis oprettelse
 • Forholdsvis billig
 • Mere end 50.000 medlemmer

Ulemper

 • Kan loade lidt langsomt
 • En del profiler uden billeder
 • Kun heteroseksuelle
 • Få funktioner med gratis profil

Det er et godt sted for dig, der søger et seriøst forhold og ønsker at finde kærligheden, men også til dig der ønsker at finde en god ven. Der er masser af seriøse og aktive medlemmer, så du ikke skal være bange for at skrive med en masse useriøse medlemmer.

Hvad koster et 40plus.dk medlemskab?

Senior datingsiden er brugervenlig og meget velfungerende. Du får gratis oprettelse, hvis du gerne lige vil se det an først.

Men hvis du gerne vil finde kærligheden eller et godt venskab, så skal du betale for et medlemskab, som koster 169 kr. for 1 måned. Tager du flere måneder, så sparer du en del penge.

Selvom det er gratis at oprette en profil på 40plus.dk, er der mulighed for at opgradere din profil mod betaling.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 169 kr. 169 kr.
3 måneder 119 kr. 357 kr.
6 måneder 89 kr. 534 kr.

Hvad siger Trustpilot?

tp 40plus anmeldelser

trustpilot 40plus

40plus.dk har kun scoret 1,6 stjerner på Trustpilot, men der er dog stadig 36 %, der har valgt ”Fremragende” som vurdering, og 10 % der har valgt ”God”.

Opret gratis profil


50plusmatch.dk – Til aktive ældre, som søger kærlighed

50plus.dk anmeldelse

Igen afslører navnet, hvad alderen er hos 50plusmatch. Her er det selvfølgelig en side for dig, der er single 50 +.

Her har vi igen med en datingside for modne singler i 50’erne at gøre. Siden er derudover også aktiv i både Holland, Belgien og Sverige, og det er én af de største datingsider for seniorer i Europa.

Her er der en klar aldersgruppe, og skal være fyldt 50 år, før du kan være med.

Læs også: Bedste Pensionist dating sider

Der er samtidig også et krav til, at du er aktiv som person, som gør målgruppen endnu mere specifik i forhold til, hvad du søger.

Det stiller nemlig krav til medlemmerne – både i forhold til aktivitet og seriøsitet. Og så får du her en brugervenlig app, der gør datingen endnu nemmere. Du er ikke afhængig af din computer, men i stedet kan du date løs i app’en.

Fordele

 • Meget brugervenlig
 • Gratis oprettelse
 • App til smartphone eller tablet
 • Veldefineret målgruppe

Ulemper

 • Svært med gratis profil
 • Trustpilot på 2.4

Udover en bestemt aldersgruppe så forsøger 50plusmatch.dk også at tiltrække seniorer, der holder sig i god form. Så hvis du er aktiv på en eller anden måde, så er det lige datingsiden for dig.

Målgruppen er tydeligt defineret, og du er derfor garanteret mange seriøse medlemmer og god sikkerhed.

Ligesom de andre forrige datingsider så er denne også nem at gå til, og du kan hurtigt oprette en profil – både på computeren eller med deres app.

Der er gratis oprettelse, så du lige kan snuse lidt til potentialet, men hvis du gerne vil have alle funktionerne, så skal du betale.

Hvad koster et 50plusmatch.dk medlemskab?

Prisen ligger i mellemklassen på 199 kroner for 30 dage, men den falder, hvis du vælger en bindingsperiode. Der kan du få det til 149 kroner månedligt ved seks måneder og 99 kroner månedligt for et helt år.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 199 kr. 199 kr.
3 måneder 149 kr. 447 kr.
6 måneder 99 kr. 548 kr.

Her får du en datingside til senior dating, der altså giver dig et stort udvalg blandt de mange singler. Prisen er til at forholde sig til, og så får du en app med i dit abonnement, der kan vise sig at være en stor fordel for dig.

Hvad siger Trustpilot?

50plusmatch.dk har scoret 2,4 stjerner på Trustpilot, som er lige under middel. Der er dog stadig 39 %, der har valgt ”Fremragende” som vurdering, og 32 % der har valgt ”God”.

trustpilot 50plusmatch

Opret gratis profil


Dating.dk – En god kandidat

dating.dk anmeldelse

Det er svært at komme udenom dating.dk, som i dag er Danmarks største datingside. Det er præcis også årsagen til, at den indgår blandt vores anmeldelser dating sites til ældre.

Der er så mange ældre profiler på dating.dk, at den er på niveau med de andre konkurrenter i vores artikel.

Dating.dk er let at bruge, oprettelsen er gratis og du kan hurtigt støde på mange aktive ældre, som gerne vil møde nye mennesker.

Fordele

 • Høj Trustpilot score
 • God kundeservice
 • Også mange ældre
 • Mange begivenheder for singler

Ulemper

 • Fokuserer ikke kun på ældre

Hvad koster et medlemskab hos dating.dk?

Prisen er fair, når man kigger på mængden af profiler samt kvaliteten af kundeservice. En måned koster 179 kr. men tager du flere måneder kan du du få den månedlige pris ned på 99 kr.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 179 kr. 179 kr.
3 måneder 129 kr. 387 kr.
6 måneder 99 kr. 594 kr.

Hvad siger Trustpilot?

Hjemmesiden ligger nummer 1 i kategorien med en samlet score på 4.3 Dating.dk har mere end 3000 anmeldelser, hvor 54% af disse er “fremragende”.

trustpilot dating.dk

Video: Intro til dating.dk

Opret gratis profil


Singles50.dk – Troværdig og god

singles50.dk

Singles50.dk er en af de nyere dating hjemmesider for seniorer og ældre. Fokus er på veluddannede personer fra 50 år og op efter.

De mange positive kommentarer fra medlemmerne, som kan læses på forsiden indikerer, at vi har med en god og solid datinghjemmeside at gøre. En af deres stærkeste features er videoopkald, som kan foretages via deres system.

Fordele

 • Fokus på ældre
 • Videoopkald muligt
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Færre medlemmer
 • Ikke dansk-ejet

Hvad koster et medlemskab hos singles50.dk?

Prisen starter fra 199 kr. om måneden, og du skal minimum binde dig i 4 måneder. Det koster lidt mere end andre dating sider for ældre, men kvaliteten af medlemmerne er ret højt.

Periode Pr. måned I alt
3 måned  599 kr. 1.797 kr.
6 måneder  499 kr. 2.994 kr.
6 måneder  349 kr. 4.188 kr.

Hvad siger Trustpilot?

Websitet har knap 300 anmeldelser hvor langt de fleste (96%) desværre er negative. Scoren bliver dermed 1.2 ud af 5.

Opret gratis profil


PartnerMedNiveau – Dating for veluddannede

partnermedniveau anmeldelse

Når det handler om PartnerMedNiveau, er der ikke på samme måde tale om en datingside med en aldersbegrænsning.

Her er der i stedet tale om en side, hvor det er dit uddannelsesniveau, der er afgørende for dine matches. Det er en senior datingside i og med, at der er fokus på veluddannede og vedstående personer.

Her kan du finde det perfekte match, hvis du vælger en høj uddannelse, et godt job og karriere højt.

Du kan møde andre på samme niveau som dig selv, og her finder du blandt andet mange akademikere. Man kan her tale om en elite, der bliver tiltrukket af andre, der har samme værdier som én selv.

Her får du en af de absolut højeste proser på datingmarkedet.

Hvad koster et medlemskab?

Periode Pr. måned I alt
1 måned  699 kr.  699 kr.
3 måneder  399 kr. 1.197 kr.
6 måneder  309 kr. 1.854 kr.

Her er der altså tale om den helt dyre af slagsen, men det er samtidig med til at skabe en status hos de medlemmer, du finder her.

For den helt store fordel er, at du finder en partner på samme uddannelsesniveau som dig selv.

Derudover kan du nyde godt af følgende fordele:

 • En datingside til senior dating, hvor det er seriøse brugere
 • Grundig personlighedstest, der anvendes til en god matchmaking
 • Moderne side med god brugervenlighed
 • Mulighed for straight og homo dating
 • Mulighed for at vægte karrieren højt

Partner Med Niveau er en datingside, hvor der er tale om en elite. Hvis du selv befinder dig i denne elite, er det den perfekte side for dig. Her er feltet snævret godt ind, og du kan nyde godt af den grundige matchmaking, der kan sikrer dig det bedst mulige match.

Opret gratis profil


Gode råd med på vejen

Når du har besluttet dig for en datingside til senior-dating over 60 eller senior-dating 70 plus, så er det blevet tid til at oprette en profil. Og det er vigtigt, at du gør lidt ud af det, da det giver et godt førstehåndsindtryk. Det er her, at du skal vise, hvem du er, men uden at oversælge der selv. Det hele handler om balance. Så vær ærlig omkring dig selv, men undgå at remse dine negative sider op.

Læs den fulde anmeldelse af senior.dk

Overvej hvordan du kan skille dig ud fra de mange andre profiler. Er der noget særligt, der kendetegner lige præcis dig? Det kan være, at du har en sjov hobby, nogle stærke værdier eller noget helt tredje. Slå dig løs, men husk også at gemme lidt informationer til daten eller chatsamtalen. Så er du i hvert fald sikker på, at I har noget at snakke om i starten.

Du skal også vælge et godt profilbillede. Det er typisk det første, som folk kigger på, så brug gerne noget tid på det. Her skal du igen være ærlig, så vælg et billede fra i dag og ikke et, der er 20 år gammel. Men du må selvfølgelig gerne vise dine bedste sider frem og gøre lidt ud af dig selv til billedet.

Kast dig ud i eventyret

Nu er du blevet godt klædt på til at gå i gang med dating for ældre over 60 eller senior-dating 70 plus. Selvom det selvfølgelig kan virke skræmmende at give sig i kast med, så er du blevet godt rustet til at kaste dig ud i det.

Se det som et eventyr, hvor du har mulighed for at lære en masse nye og spændende mennesker at kende, men også at lære dig selv bedre at kende. Det er en god læringsproces, hvor du får mulighed for at udvikle dig.

Læs den fulde anmeldelse af 40plus.dk

Gå på opdagelse i de forskellige datingsider og find dem, der passer bedst til dig. Få oprettet en god profil, og så er du allerede et skridt nærmere kærligheden eller et godt venskab. Held og lykke med dit dating-eventyr!

Det er aldrig for sent at date

Mange tænker, at når man først har rundet de 60 eller 70, så er det slut med at date. Men det kunne ikke være mere fejlagtigt. Kærlighed er aktuelt i alle aldre, og senior-dating er derfor også helt almindeligt i dag. Dating 60+ og dating 70+ er mindst lige så udbredt som at date i 20’erne.

Det kan være, at du er blevet skilt eller måske er blevet enke eller enkemand. Det kan også være, at du har været alene det meste af livet, men er blevet klar til at dele det med en anden. Måske har du bare lyst til at få noget selskab. Uanset hvad så er dating en god mulighed, men hvis du ikke har prøvet det før, så kan det måske virke lidt usikkert i starten. For hvordan kommer du i gang med at date?

Der findes flere muligheder, men det er vigtigt, at du ikke gør det mere kompliceret, end hvad det er. I bund og grund handler det bare om at komme ud og møde nogle mennesker. Det kan være til fester, sammenkomster, i foreninger eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du ikke er så udadvendt, så kan det føles meget grænseoverskridende at være opsøgende. Men så snart du får taget hul på bylden, så er det en sjov og lærerig oplevelse. Så uanset om du finder en eller ej, så fører det noget godt med sig.

Læs også: Anmeldelse af senior-dating 50+

Netdating for seniorer er den nye trend

Netdating er også blevet en rigtig god måde at finde kærligheden på. Måske den bedste måde, da der både er plads til de udadvendte og knap så udadvendte seniorer. Her kan du hjemmefra i trygge omgivelser komme i kontakt med mange nye og søde mennesker.

Hvis du endnu ikke er hoppet med på bølgen, så handler netdating om at finde kærligheden på internettet. Der findes et væld af gode datingsider for senior-dating over 60 og senior-dating 70 plus, og der kommer stadig flere til. Så hvis du er en single over 60, eller måske en single over 70, så bør du overveje at give senior-dating et forsøg. Og det er uanset, om du drømmer om at finde en partner eller bare en god ven.

Internettet er en verden fyldt med mange muligheder, og det er derfor en god måde at søge en ny partner eller et venskab. Og det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at søge efter singles på 60 eller singles på 70.

Dating som single 60+

Er du single 60 +, finder du ikke nogen specifik side for ældre kvinder og dating. Det samme gælder også for dating for ældre mænd, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan nyde godt af dating. For alle sider, såsom sider med 50+-medlemmer, har selvfølgelig også ældre medlemmer som er seniorer 60 +. Derfor kan du altid prøve kræfter med forskellige senior datingsider.

Er du en ældre kvinde der søger yngre mand, bør du ikke gå efter senior dating. I stedet kan du vælge nogle af de klassiske sider som Single.dk eller Match.com. Her er der rig mulighed for ældre kvinder i forbindelse med dating, og det samme gælder selvfølgelig for mænd.

Som ældre mand, søger du måske en ældre kvinde. Selvom du finder yngre kvinder på 40 +-siderne, kan du også her finde det perfekte match. For når det kommer til modne kvinder og dating, er det sjældent alderen, der er afgørende som senior. I stedet er det jeres fælles interesser, fælles værdier og fælles plusser hos en partner.

Fortæl, hvad du er på udkig efter

Hvordan du opbygger din profiltekst, afhænger primært af, hvordan du foretrækker, at den bliver sammensat. Dog er der nogle elementer, der er vigtige at få med. Disse elementer er:

 • Hvad du er på udkig efter
 • Hvad dine interesser er
 • Hvad du laver til hverdag
 • Din aktuelle livssituation
 • Hvad der er vigtigt for dig i et forhold
 • Hvad du drømmer om at lave med en partner

Særligt punkter om, hvad du er på udkig efter, og hvad du drømmer om sammen med en partner, er med til at forme et billede af dig gennem din profiltekst. Det gør det muligt for andre medlemmer at vælge, om I har de samme drømme, eller om I vil noget vidt forskelligt. Samtidig gør det profilen både spændende og personlig, og hvor andre medlemmer vil få et fantastiske førstehåndsindtryk af dig, hvis I har de samme drømme.

Når du fortæller om dine interesser, er det også med til at give andre medlemmer et godt billede af dig. Jo mere du fortæller om, hvad du godt kan lide, og hvad du går op i, desto nemmere bliver senior dating. Ser en anden bruger eksempelvis, at du går til dans, kan det være, at I har det til fælles som en interesse, og det kan føre til nogle gode samtaler og måske en god relation.

Vælg det rigtige billede til din profil

Foruden profilteksten, er det også vigtigt med et billede på din profil. Nogle datingkoncepter bygger på, at der ikke bliver brugt billeder. Men er det ikke tilfældet for dig, bør du altid vælge et godt profilbillede. Kan du vælge flere, kan du med fordel gøre dette for at give et helhedsbillede af dig som person.

Dine billeder bør aldrig være for seriøst, med mindre du kan vælge flere forskellige eller er medlem hos Partner Med Niveau. Kan du lave en blanding af smilende og mere seriøse billeder, kan det vise sig at være et godt miks. Det giver nemlig andre singler en fornemmelse af dig som person – både i professionelt og privat regi.

Har du endnu ikke et godt portræt af dig selv, bør du investere lidt tid i at få taget et godt et. Spørg dine spørg, venner eller familie til råds og få dem til at tage et godt billede af dig. Vælg også helst billeder, hvor der ikke er andre på.

Derfor er din profiltekst afgørende på din datingprofil. Og i og med, at det er det grundlag, som andre brugere har til at bedømme dig på, er det også vigtigt, at du er meget ærlig i din profiltekst. Alle former for overdrivelse, snyde-interesser og falske informationer skal du holde dig langt fra. Det ender nemlig med at give bagslag, hvis du fremstiller dig selv på en måde, der ikke helt holder stik.

I stedet skal din profil indeholder dine interesser, dine værdier og det, du prioriterer i dit liv. Med det mener vi, at du skal fortælle i teksten, hvem du er. Det skal ikke kun stå med ord, men samtidig er måde, du skriver på, også essentiel. Læg det formelle sprog på hylden og spring i stedet på de sjove vendinger eller din måde at skrive på.

Herefter gælder det om at skrive en personlig profiltekst, der fortæller noget om dig. Det er nemlig vigtigt, at du er ærlig og udstråler, hvem du er. Det er også her, hvor du kan angive, hvad du søger, og her bruger mange overskrifter som:

 • Ældre kvinde søger mænd
 • Mand søger ældre kvinde
 • Ændre kvinde søger yngre mand
 • Moden kvinde søger den store kærlighed

Ved at angive, hvad du søger, får du nemlig fortalt de andre medlemmer, hvorfor du er på datingsiden. Det kan give dig nogle matches, der søger det samme, og som er indforstået med din livssituation, og hvad du er på udkig efter. Og så skal du i gang med at skrive med de andre medlemmer, som du finder interessante.

Hvad koster senior dating online?

Senior dating behøver ikke være nogen dyr fornøjelse, men prisen afhænger altid af den side, du vælger. Der er en lang række af de klassiske sider for netdating, der er gratis for mange medlemmer. Her kan du betale ekstra, hvis du vil have adgang til alle de gode funktioner, men det er op til dig selv. Dog kan de gratis medlemsskaber være begrænsede i forhold til blandt andet at tage kontakt til andre medlemmer.

Prisen på en betalingsside svinger også meget. Vælger du Partner Med Niveau, befinder vi os i den dyrere end med en månedlig pris omkring 500 kr. Det er samtidig også en del af selve siden i og med, at der er tale om singler med et bestemt uddannelsesniveau. Men du finder datingsider for senior dating med priser mellem 50-600 kr. pr. måned.

Der kan samtidig være penge at spare, hvis du vælger et abonnement, der løber over en længere periode. Det vil typisk være tre eller seks måneder.

Tag på din seniordate

Når du har fået etableret kontakten med et andet medlem, gælder det om at få skabt et godt fundament for et fysisk møde. Det er sjældent en god idé at vente for længe med et fysisk møde, da det kan få spændingen til at dulme og dermed svække jeres første møde.

Når du skal du din seniordate, skal du gøre det et sted, hvor du føler dig tryg og godt tilpas. Det kan altid være godt at mødes på offentlig grund den første gang. Det kan være til en kop kaffe eller en frokost på en café, du kender godt. Ved at vælge et sted, du allerede kender, vil de ydre omstændigheder have så lille en påvirkning på dig som muligt.

Ved det første møde er det også vigtigt at huske, at det er helt normalt at være nervøs. Selvom I måske begge to er seniorer, har det ikke noget at gøre med, om I er nervøse eller ej. Ligeså snart der er noget på spil, har mennesket nemlig en tendens til at blive nervøs.

Et godt mødested for ældre singler kan også være på et museum eller i teatret, hvis I interesserer jer for det. Hører du til i 40+-kategorien, er det også muligt at gå lidt mere vildt til værks. Her mener vi selvfølgelig med en aktivitet, såsom dans, skøjteløb eller noget helt tredje.

Den aktive date kan for mange være enten skræmmende eller opløftende. Vil du gerne undgå den intense kontakt, der kan opstå henover bordet, kan den fysiske aktivitet hjælpe på det. I kan også mødes på midten og pakke en kurv, tage en flaske vin med og gå en tur i et roligt område.

Det skal du være opmærksom på ved senior dating

Senior dating kan være en svær størrelse, men heldigvis for dig skal du sjældent bekymre dig om falske profiler eller brugere, der vil noget andet end at finde en seriøs partner. For med senior dating er det typisk singler, der for alvor vil have tosomheden tilbage eller prøve den for første gang i sit senior-liv.

Men alligevel er der nogle småting, du skal være opmærksom på ved senior dating. Det er meget vigtigt, at du passer godt på dig selv som senior. Selvom du har en god tro på andre mennesker, skal du være vågen i forhold til netop personer, der ikke har den intention, som du tror. Derfor skal du generelt set undlade at afsløre for meget om dig selv i forhold til private oplysninger og i indledende samtaler.

Derudover skal du vente med adresse og telefonnumre, før I kender hinanden bedre. Det bør du først udveksle efter det første møde, og gør det altid på neutral grund den første gang. Vælg også et sted, hvor der er andre mennesker omkring jer.

Du bør også vælge en datingside, hvor der er et stort fokus på sikkerheden. Nogle sider sørger for dagligt at kontrollere og overvåge siden, så alle de dårlige profiler bliver sorteret fra. Ligeledes gælder det for de cookies, du accepterer. Her kan du risikere, at en side sælger din mail videre til en tredjepart i forbindelse med eksempelvis reklamer.

For at sikre dig bedst muligt på denne front, bør du vælge en betalingsside til senior dating. Jo mere du betaler, desto mere energi bliver der lagt i de services, der koster penge at udvikle og udføre. Samtidig får du typisk langt flere rettigheder som bruger, når du betaler for dit abonnement.

Gode råd i forbindelse dating for ældre

Som et sidste skub på vejen, får du her nogle gode råd, så du kan få succes med din senior dating. Der er nemlig nogle små ting, der kan have afgørende betydning for, om du møder den eneste ene.

Når du vælger senior dating online, skal du altid sikre dig, at sikkerheden er i top på selve siden. Det kan du ofte finde informationer om på selve forsiden, og det kan godt betale sig at undersøge, hvad den pågældende udbyder gør for at passe godt på dig. Det betyder ikke, at du skal være bange for din færden på internettet. Derimod er det blot for at være helt sikker på, at dine data bliver behandlet på den rigtige måde.

Samtidig handler dating om ærlighed og åbenhed. Særligt åbenheden er essentiel, når du dater online. Det kan være fristende blot at vælge en masse medlemmer fra, fordi de ikke matcher 100% dine krav og præferencer. Her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad det vigtigste er for dig. Det bør nemlig baseres på dine værdier og jeres fælles værdier, der er det vigtigste for et velfungerende forhold.

Og så skal du passe på ikke at have kontakt med for mange singler på samme tid. Har du nogle bestemte personer, du finder meget interessante, bør du holde dig til kommunikationen med dem. Det kan både blive en stor tidsrøver og et krævende job, hvis du har for mange bolde i luften. Derudover kan det være svært at fokusere 100% på at skabe relationer, hvis du har gang i for mange samtaler.

Det er aldrig for sent at finde kærligheden

Vi har nu fortalt dig meget mere om, hvordan senior dating fungerer online i dag. Vi har givet dig nogle eksempler på sider, som du kan vælge at gøre brug af for at komme godt fra start. Samtidig har vi givet dig de bedste råd til, hvordan du får skabt en god profil, og hvordan du kommer i gang med dit datingliv og jagten på din nye partner.

Dating tager tid, og derfor skal du væbne dig med tålmodighed. For at finde en ny partner handler ikke blot om den første og den bedste. Det handler i høj grad om, at du finder en partner, som du deler interesser og værdier med, og som du kan se dig selv sammen med i mange år fremover.

Men én ting er sikkert. Kærligheden blomstrer for mange singler, der vælger senior dating online i dag, og det samme kan ske for dig. Brug for tips og kom i gang med et kærlighedseventyr uden lige. Vi ønsker dig al held og lykke på din kommende rejse i jagten efter dit livs kærlighed.

Faglig godkendt af datingekspert