De bedste pensionsdating hjemmesider

Kærlighed, intimitet og sensualitet er vigtige ting hele livet igennem. Faktisk er det noget af det absolut vigtigst for os mennesker, og der findes ikke et tidspunkt i menneskers liv, hvor vi ikke har behov for at føle os elsket.

kærligheden
Udgivet 25.03.2021 | Senest redigeret 22.07.2021 | Artiklen indeholder ads

For ældre såvel som for unge er kærlighed vigtige dele af livet, og derfor er der heller ingen skam i at kaste sig over pensionistdating. Der er dog mange ældre, der finder den slags ting svære at tale om.

Måske forbinder man mest dating, forelskelse og intimitet med ungdom, og måske har man mistet troen på, at man kan føle forelskelse som man gjorde da man var ung. Måske er man af flere forskellige årsager blevet alene efter mange års ægteskab, og det kan være svært helt at finde troen på, at kærligheden stadig findes derude.

Men hvorfor skulle man ikke kunne forelske sig igen? Og hvorfor skulle man ikke have en at dele livet med, nu hvor man ikke længere behøver at arbejde, og i stedet kan nyde tilværelsen som folkepensionist?

Nu har man tid og råd til at rejse, til at gøre alle de ting, som man altid har haft lyst til at gøre.

Det er nu, man for alvor kan leve livet og hvorfor skulle man ikke have en partner at dele alle de oplevelser med?

Senior.dk

senior dating af danske hjemmsider

En af de rigtig store fordele ved senior.dk er at der er gratis oprettelse, dvs. at det ikke koster dig noget at oprette en profil. Du skal dog betale et mindre beløb for at få fuld adgang til alle sidens funktioner.

Du er sikret fuldstændig anonymitet, dvs. at dit navn, din e-mailadresse og andet information er skjult. Andre medlemmer kan altså ikke se andet end hvad du vil have, at de skal se. Duer garanteret 100% sikkerhed på senior.dk.

Derudover er senior.dk en fuldstændig dansk side, hvilket betyder, at der ikke går penge til lyssky foretagender udenfor Danmark, og du er sikker på, at du altid får en dansktalende medarbejder i røret, hvis du ringer.

Fordele

 • Lav pris pr. måned
 • Gratis oprettelse
 • Primært til folk over 50 år
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Kan loade lidt langsomt
 • Lidt inaktive profiler
 • Få homoseksuelle

Hvis du bare gerne vil finde en god ven eller rejsekammerat, er senior.dk også det helt perfekte sted. Hjemmesiden omtaler nemlig også sig selv som et mødested. Det vil sige, at hvis du kun leder efter en ven, så kan du sagtens finde det her.

Anmeldelse af senior.dk

Senior.dk har medarbejdere der sørger for, at useriøse eller inaktive profiler bliver fjernet. Datingsider tiltrækker også personer der enten vil snyde eller kun er ude efter sex, og den slags profiler bliver altså aktivt fjernet fra senior.dk.

Læs den fulde anmeldelse af senior.dk

Senior.dk er Danmarks største hjemmesider for pensionistdating, og er en hjemmeside, der specifikt er designet og tiltænkt det modne publikum. Du skal derfor være 50 og derover for at oprettet en profil. Senior.dk er en af Danmarks mest velansete datingsider for pensionistdating, og det kan man også se på brugeranmeldelserne på Trustpilot.

Senior.dk trustpilot

Opret gratis profil


40plus.dk

40plus.dk anmeldelse

Når man fylder 40 er der mange forpligtelser i livet. Mange har stiftet familie, andre er blevet skilt og der går meget nemt hverdag i den. Men 40´ene er også en spændende alder, hvor man stadig er ung nok til at opleve helt nye ting, og samtidig har man livserfaring nok til også at ville dele livet med en anden, der er det samme sted i livet. Derfor er 40plus.dk en rigtig spændende og interessant datingside til dig.

Læs også: 14 bedste senior dating hjemmesider

Du kan benytte siden lidt ligesom Facebook hvis du kun fortsætter som ikke-betalende medlem, hvo du kan bruge 40plus.dk som et socialt medie. Hvis du derimod ønsker at få adgang til nogle af de mere datingrelaterede funktioner, skal du betale et beløb.

boks til oprettelse af profil

En af de dårlige kundeanmeldelser går på, at de ikke-betalende medlemmer generelt fylder rigtig meget på hjemmesiden, hvilket gør de svært for de brugere, der reelt gerne vil bruge siden som datingside.

Fordele

 • brugervenlig og velfungerende
 • Gratis oprettelse
 • Forholdsvis billig
 • Mere end 50.000 medlemmer

Ulemper

 • Kan loade lidt langsomt
 • En del profiler uden billeder
 • Kun heteroseksuelle
 • Få funktioner med gratis profil

En af de store kritikpunkter på Trustpilot går på, at der er mange falske eller inaktive profiler på 40plus.dk. Det betyder, at du kan bruge lang tid uden at finde en anden bruger, der rent faktisk skriver tilbage, eller du kan risikere, at brugeren måske ikke er hvem vedkommende giver sig ud for at være.

Ligesom senior.dk er 40plus.dk en datingside, der er specielt designet til pensionistdating. Her skal du være 40 år eller derover for at oprette en profil. Der er dog også en hjemmeside med meget uenige brugere. På Trustpilot finder du både meget positive og meget negative anmeldelser, og overordnet set for 40plus.dk 1,6 stjerner ud af 5.

trustpilot 40plus

Opret gratis profil


50plusmatch.dk

50plusmatch.dk er en side, der er særligt tilegnet aktive ældre i alderen 50 eller derover. Det er en hjemmeside der er del af den internationale gruppe MatchMedia, der er hovedkvarter i Holland, men 50plusmatch.dk er på alle måder en hjemmeside, der er tiltænkt dansk pensionistdating.

Fordele

 • Meget brugervenlig
 • Gratis oprettelse
 • App til smartphone eller tablet
 • Veldefineret målgruppe

Ulemper

 • Svært med gratis profil
 • Trustpilot på 2.4

Fordi sitet er tiltænkt et modent publikum, er tonen og det generelle miljø meget seriøst og afslappet. Medlemmer er der fordi de ønsker at finde enten en kæreste eller en ven, og det betyder, at tonen er rigtig god og konstruktiv.

Læs også: 22 dating sider med gratis oprettelse

Mange på Trustpilot har også rost siden for at have et logisk og brugervenligt layout, der gør siden nem at overskue. På siden er det nemt at finde kontaktoplysninger på medarbejderne bag hjemmesiden, og de svarer hurtigt tilbage hvis man henvender sig til dem.

Dog er der også mange brugeranmeldelser, der kritiserer 50plus.dk for at have mange falske eller inaktive profiler, hvor der enten ikke svares, eller hvor det er tydeligt, at profilen ikke er seriøs. Generelt er det også et kritikpunkt, at der ikke gøres nok for at holde disse falske profiler væk fra side.

Der er gratis oprettelse af profiler, men du skal betale et beløb for at få adgang til alle sidens funktioner. På den anden side kan du nemt fortsætte med pensionistdating på din telefon eller tablet, idet 50plusmatch.dk også kommer som en app.

50plusmatch.dk er en datingside, der er meget populær blandt brugerne, og på Trustpilot får den overvejende gode anmeldelser, om end der også er enkelte dårlige anmeldelser, som det er værd at se nærmere på.

trustpilot 50plusmatch

Opret gratis profil


Partnermedniveau.dk

Front Niveau

Denne datingside er der utvivlsomt mange der har hørt om, og ikke uden grund. Over størstedelen af sidens brugere er akademikere, og alle medlemmer er interesserede i seriøse forhold med andre medlemmer. Hvis du er ældre, veluddannet og single, er partnermedniveau.dk et rigtig godt bud på en datingside til pensionistdating.

Fordele

 • Mulighed for personlighedstest
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Nichedating
 • Kontrol af profiler

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Færre profiler
 • Kan være subjektiv
 • Ikke muligt at se hjemmesiden uden bruger

Når du opretter en profil skal du gennem en personlighedstest, hvor du kan uddybe hvad du ønske i en partner. Her kan du f.eks. specificere, at du er ældre og at du leder efter en ældre partner at dele livet med. Jo mere specifik du kan være, jo mere præcist kan datingsidens algoritmer finde de helt rette matches til dig.

Partmedniveau.dk har et meget aktivt team, der arbejder for at undgå falske profiler. Ikke desto mindre klager mange brugere på Trustpilot om, at hjemmesiden vrimler med falske profiler.

Læs også: Elitedating – Find 11 bedste Elite Dating sider

Generelt klages der også over, at partnermedniveau.dk ikke gør det muligt at søge efter partnere selv, og at hjemmesiden generelt ikke prisen værd. Man får ifølge mange ikke det, man betaler for. Der er også enkelte eksempler på, at der er blevet hævet penge på en brugers profil, selvom profilen er blevet slettet.

log in box

Ikke desto mindre har partnermedniveau.dk også fået mange gode anmeldelser, og det er fortsat et af Danmarks mest velbesøgte datinghjemmesider. Så hvis du er ældre og veluddannet, eller gerne vil finde sammen med en veluddannet partner, er denne hjemmeside klart noget for dig.

Læs den fulde anmeldelse af Partnermedniveau.dk

På trods af den meget gode omtale har partnermedniveau.dk ikke fået specielt gode anmeldelser på Trustpilot, hvor den kritiseres for blandt andet at have mange falske profiler, og for ikke at holde det den lover. Vi vil uddybe nogle af disse kritikpunkter, samt undersøge de mange gode aspekter ved partnermedniveau.dk her.

Trustpilot Reviews

Opret gratis profil


Men hvor skal man så lede efter kærligheden? Dating har ændret sig drastisk over de seneste par år med internettet. Så hvor skal man begynde? Skal man starte til en fritidsaktivitet, hvor man måske kan finde en partner? Det er altid en god og klassisk måde at finde kærligheden på. Eller skal man kaste sig ud i internettets muligheder, og forsøge sig med pensionistdating på internettet?

For mange, både unge og ældre, kan internetdating være grænseoverskridende, specielt fordi det desværre er tabu, at ældre har et behov for kærlighed for intimitet. Det er som om vi i vores moderne verden ikke helt kan forstå, at alle mennesker, uanset alder og køn, har behov for at føle sig elsket, for romantik og sensualitet.

Heldigvis findes der stadig flere og flere hjemmesider, der er enten specifikt designede til pensionistdating eller er meget velegnede til de behov som man mange ældre har. Selvfølgelig er det meget forskelligt hvad man leder efter, og måske er man ikke interesseret i at finde kærligheden så sent i livet.

Måske har man bare behov for at genfinde den vilde og sensuelle del af tilværelsen. Hvorfor ikke? Man lever jo kun en gang. Uanset hvad man leder efter, findes der datinghjemmesider der er perfekte til ethvert behov.

Læs også: Anmeldelse af senior-dating 50+

Derfor har vi lavet denne artikel, hvor vi gennemgår nogle af de mest populære hjemmesider til pensionistdating så du bedre kan orientere dig i den store jungle af muligheder. Vi vil blandt andet kigge på kundeanmeldelser og sikkerhed, så vi er sikre på, at du kan få den bedste oplevelse med pensionistdating overhovedet.

Opsummering

Pensionistdating er et voksende fænomen, og det er en god ting. Alle mennesker, uanset alder, har ret til at finde kærligheden. I denne artikel har vi forsøgt at give dig et overblik over de mest populære hjemmesider der enten er specielt designede til pensionistdating eller bare er meget velegnede hvis du som ældre single gerne vil finde kærligheden.

Vi har forsøgt at give et overblik både over de gode og mindre gode aspekter ved hver datingside, og derfor håber vi, at du nu føler dig lidt mere rustet til at begive dig ud i pensionistdating.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Dating in later life
Seniors and Dating