Anmeldelse af Senior.dk

Senior.dk er en datingside for ældre mennesker, som leder efter et seriøst parforhold. Der er dog også mulighed for at bruge siden med udgangspunkt i at finde nye venner.

kærligheden
Udgivet 15.01.2021 | Senest redigeret 29.04.2021 | Artiklen indeholder ads

Sidens navn indikerer, at det kun er et mødested for seniorer, hvilket i denne situation mere specifikt omhandler personer på 50 år eller ældre.

Det er en brugervenlig hjemmeside med et lidt forældet design, hvor du let kan oprette en datingprofil og komme i gang med at møde nye mennesker.

Det er gratis at oprette en profil på siden, men der er mulighed for at udvide dine brugerfunktioner ved at opgraderer til en betalingsprofil.

Selvom designet af siden ikke er det mest nytænkende, giver det god mening i denne situation, fordi der både er tale om brugere, som er digitalt dannede og ikke digitalt dannede.

Senior.dk er en af de førende danske dating sites til seniorer, som ønsker en brugervenlig og effektiv datingside.

Der er mange ældre mennesker, som ikke tror det er muligt at finde kærligheden igen efter at have mistet en ægtefælle eller gennemgået en skilsmisse.
Her skaber Senior.dk en rigtig god mulighed for disse mennesker.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Brugervenligt design
 • Gratis oprettelse
 • Specifik målgruppe
 • Største side for seniordating
 • Events
 • Lave priser

Ulemper

 • Inaktive brugere
 • Ingen side for homoseksuelle
 • Ingen mulighed for personlighedstest

Det kan være svært at finde ældre singler i virkeligheden, og derfor er det oplagt at bruge den platform Senior.dk skaber. Her er de samlet, så alle har muligheden for at finde kærligheden på ny.

Værd at vide om Senior.dk

125
Pr. måned
2024
Eksisteret siden
414
6 måneder
54
Fordeling kvinder

Priser på siden

Det kan sagtens lade sig gøre at oprette en gratis profil og bruge den på Senior.dk, men der er mange fordele, som kun følger med, hvis du opgraderer din profil til en betalingsprofil. Det kan være en stor fordel i længden, hvis du gerne vil have et udbytte af din tid på siden og ikke kun er der for at observere.

Læs også: 14 bedste senior dating hjemmesider

Priserne på Senior.dk er klart i den lave ende i sammenligning med andre datingsider. Det er en stor fordel, da det betyder, at du ikke skal betale nær så meget for at finde kærligheden eller nye venner. Der er dog variation i priserne alt efter, hvor længe du er villig til at binde dig til siden.

Du kan blandt andet vælge at binde dig i 1, 3 eller 6 måneder. Hvis du binder dig i 1 måned til siden, skal du betale en pris på 125 kroner. Binder du dig til 3 måneder, skal du betale 83 kroner i måneden, hvilket i alt er 249 kroner. Ved en binding på 6 måneder skal du betale 69 kroner, som i alt for perioden svarer til 414 kroner.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 125 kr. 125 kr.
3 måneder 83 kr. 249 kr.
6 måneder 69 kr. 414 kr.

Det er tydeligt, at prisen er højere jo kortere tid du binder dig til din profil på siden. Dog er 125 kroner en lav pris for 1 måneds binding, hvis du sammenligner med andre datingsider, hvor prisen sjældent kommer under 150 kroner for 1 måned. Er du klar på at binde dig til profilen i længere tid end 1 måned, får du en særdeles fordelagtig pris, som de færreste kan være utilfredse over.

Senior logo
Pris Fra 125 kr./md.
 • Førende dating for ældre
 • Lige fordeling af køn
 • Gratis oprettelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken betalingsløsning du bør vælge, er det en god idé at overveje, hvad du egentlig skal bruge profilen til, og hvor længe du tror, du skal bruge den. Søger du venskaber, giver det god mening med en længere binding, da du ikke behøver stoppe med at bruge din profil efter, du har fundet en ven.

Søger du derimod en fast partner, ved du, at du ikke skal bruge profilen, når du har fundet en. Derfor kan du måske nøjedes med en kortere bindingsperiode. Det er en vurdering, du selv bør lave. Der kan være stor forskel på, hvor lang tid det tager at finde kontakter på en datingside, og hvor proaktive folk er.


Hjemmesidens opbygning

Opbygningen af hjemmesiden til Senior.dk er meget enkel og let at forstå. Det er ikke det mest nytænkende design, men heller ikke så forældet, at det ser ud, som om det ikke er blevet ændret i løbet af de seneste 20 år.

Designet passer derfor godt til formålet, fordi målgruppen består af en blanding af folk, hvor nogle er mindre teknisk begavede.

Når du kommer ind på forsiden af hjemmesiden, bliver du præsenteret for et stort billede af en ældre kvinde og mand, som holder om hinanden.

forsiden Senior.dk

Oven over billedet er der i venstre hjørne Senior.dk logoet, mens højre hjørne tilbyder en genkendelig loginknap. Ved siden af billedet af parret, er der en boks, som byder dig på at oprette en profil.

I boksen står der blandt andet ”Søger du nye venner eller måske en kæreste?”. Det indikerer, at siden kan bruges af alle, hvad end du kun er ude efter bekendtskaber eller et dybere og mere seriøst kærlighedsforhold.

Alternativ til denne hjemmeside er 40plus.dk

Når du scroller ned på siden, møder du først tre illustrationer, som repræsenterer de tre største fordele ved at bruge Senior.dk.

three benefits

Her er en meget kort tekst under hver illustration, som beskriver den givne egenskab, siden tilbyder.

Længere nede kan du se fordelingen af mænd og kvinder på siden og lidt mere tekst omkring, hvad du kan bruge siden til.

men_women

Det er en meget simpelt opbygget hjemmeside, hvor der ikke står en masse unødig tekst, som kan forvirre brugeren.

Den er derfor perfekt oprettet i forhold til målgruppen, der måske ikke har de største krav til et moderne design men sætter mere pris på en overskuelig hjemmeside med rene linjer.


Fordele ved Senior.dk

Senior.dk er en side, hvor ældre mennesker har muligheden for at møde hinanden for at finde venskaber eller deres næste store kærlighed.

Der er en lang række fordele, som gør, at denne side er et godt sted at begynde din online dating:

Gratis oprettelse:

Når du opretter en ny bruger på Senior.dk, skal du ikke betale en krone. Det er helt gratis, og du kan også bruge din profil uden at betale for den. Der kan dog være fordele ved at opgraderer din profil senere i forløbet, da det giver dig flere funktioner til rådighed på siden. Du kan med fordel starte med at lave en gratis oprettelse for at se siden an, før du tager stilling til om, du vil betale.

Brugervenligt design:

Designet af hjemmesiden er meget brugervenligt og simpelt. Det er særligt en stor fordel i denne henseende, da målgruppen er ældre mennesker, hvoraf nogle ikke har stor erfaring med computere. Selv den mindst tekniske person kunne med lethed navigerer sig rundt på siden, hvilket gør at alle har mulighed for at bruge den og ikke bliver skræmt væk af komplicerede set-ups.

Specifik målgruppe:

Senior.dk er en datingside, som har en meget specifik målgruppe på folk over 50 år. det er en fordel, da det gør det lettere for brugerne at finde personer med interesse. Det kan være svært på en datingside for alle, da der her skal frasorteres i rigtig mange profiler, før en af samme alder og interesser kan findes. Det gør det derfor lettere at finde folk, du rent faktisk har noget tilfælles med, når kriterierne er indskrænkede.

Største side for seniordating:

Hvis du søger en datingside, som henvender sig seniorer, er senior.dk den største i Danmark. det betyder, at der er et stort udvalg af ældre personer, som søger enten seriøse forhold eller venskaber. Chancerne for succes på siden øges i grad med, at der er flere profiler til rådighed at matche med. Derfor er den en stor fordel, at Senior.dk er de største på deres område i danske marked.

Events:

En af de fede features, som findes på Senior.dk, er, at du som bruger kan oprette events, som andre profiler kan tilmelde sig. det er en rigtig god måde at bruge den online platform til at mødes med folk i virkeligheden. På den måde ender alt ikke med at foregå foran skærmen, men bliver ført videre i virkeligheden. Hvad end du søger events, som andre opretter eller selv har lyst til at oprette et event, er det en mulighed på siden.

Lave priser:

Hvis en gratis profil ikke er nok til dig, kan det være, at du skal opgradere til en betalingsprofil. Det er dog intet problem, da priserne på Senior.dk faktisk er ret lave i sammenligning med andre datingsider. Du kan derfor få gavn af mange fordele uden at skulle af med hele formuen.

Læs også: Anmeldelse af senior-dating 50+

Ulemper ved Senior.dk

Der er mange fordele ved Sneior.dk, men der er også nogle ulemper, som du bør tage med i din betragtning, når du vurderer om, hjemmesiden er et sted for dig:

Inaktive brugere:

En af de ting, som mange brugere melder negativt på i forhold til Senior.dk, er, at der er flere inaktive brugere. Altså er der en del brugere, som ikke har været online i lang tid. Det kan virke misvisende, fordi det på den måde ser ud til, at der er flere mulige kontakter, end der i virkeligheden er. De inaktive brugere kan blot skyldes, at mange ikke sletter deres profil, selv hvis de ikke bruger den eller har fundet en partner. De logger blot af, hvilket betyder, at deres profil bliver i systemet, selvom de ikke er til rådighed eller leder efter bekendtskaber længere.

Ingen side for homoseksuelle:

Du er ikke som sådan ekskluderet fra Senior.dk, hvis du er homoseksuel. Der er mulighed for at indtaste, hvilket køn du er til, når du opretter en profil, men ud over det er der ingen særlige tiltag for homoseksuelle. Det kunne være en fordel, hvis der var et separat forum til homoseksuelle, da det ville gøre det lettere at finde hinanden. Det er tydeligt at Senior.dk primært henvender sig til heteroseksuelle, hvilket er en ulempe for homoseksuelle ældre, som gerne vil prøve online dating.

Ingen mulighed for personlighedstest:

På nogle datingsider er det muligt at tage en personlighedstest så du kan blive matchet op med andre relevante singler. Det er ikke en funktion på Senior.dk, hvilket kan gøre det sværere at finde den perfekte match til dig. Det kræver en del mere arbejde og mange samtaler, før du måske finder en, som passer til dig. Det er ikke, fordi det er en nødvendighed med en personlighedstest, men det kan være en stor hjælp.


Sådan opretter du en profil

Det er meget let at oprette en profil på Senior.dk, og det koster heller ikke penge. Du kan som udgangspunkt starte en oprettelse ved at trykke videre i oprettelsesboksen på forsiden. Her skal du blot besvare nogle korte spørgsmål, før du kan komme i gang.

Du skal skrive, hvilket køn du har, hvilket køn du søger, og hvor du bor i landet. Når du har indtastet disse oplysninger og trykker opret profil, bliver du automatisk sendt videre til en ny side, hvor du skal indtaste lidt flere oplysninger.

Opret gratis din profil

På den næste side af oprettelsen, skal du som det første finde på et brugernavn. Det skal ikke være dit rigtige navn, men kan være hvad som helst, så længe det ikke allerede er i brug af en eksisterende bruger. Her har du altså mulighed for at være lidt kreativt og finde på noget, som passer godt til dig.

Herefter, skal du skrive et kodeord, som du skal bruge, når du i fremtiden skal logge ind på siden og din e-mail. Efter det skal du angive din alder, hvilket er særligt vigtigt, fordi du skal være mere end 50 år for at bruge hjemmesiden. Når du har indtastet disse oplysninger og trykker opret profil, er du færdig og kommer direkte ind på siden.

Du er næsten inde...

Inde på profil bliver du som det første foreslået at uploade et profilbillede, så de andre brugere kan se, hvordan du ser ud. herefter kan du også tilføje flere informationer om dig selv, så folk kan læse lidt om dig og se, hvad dine interesser er. Det er en god idé at tilføje lidt mere information om dig selv, da det gør det lettere at finde kontakter.

Det tager ikke mere end 2 minutter at oprette en profil på Senior.dk, hvilket er en stor fordel for mange. Særligt, hvis der er tale om ældre folk, som ikke har meget IT erfaring, kan det være en stor hjælp, at det er så simpelt og hurtigt at oprette sig. Der er ingen kryptiske spørgsmål og processen er meget lige til under hele oprettelsen. Senior.dk guider dig som ny bruger rigtig godt igennem oprettelsen.

Læs også: Sugardating – Her er alt du skal vide


Det siger folk på Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, hvor folk kan anmelde forskellige virksomheder. Det giver sig som forbruger mulighed for at tjekke om en virksomhed, du overvejer at handle med, er til at stole på. Det kan være en brugbar viden, hvis du er i tvivl om, hvor troværdig en virksomhed er.

Det er dog vigtigt at huske, at det er meget subjektive anmeldelser fra forbrugere, der tidligere har brugt virksomheden. Det er altså ikke fakta, som du finder på Trustpilot, men blot personlige oplevelser og meninger.

Senior.dk har fået en god sjat anmeldelser fra tidligere forbrugere på Trustpilot. De har en score på 2,2 stjerner ud af 5 stjerner. Selvom det ligger en lille smule under middel, er det egentlig en ok score for en datingside. Datingsider har ofte en meget lav scoring, hvilket kan skyldes flere faktorer. Det kan blandt andet være, fordi folk bruger siderne til meget personlige formål, hvor de åbner sig op.

1st review

Hvis de ikke har held med det, kan det hurtigt gå ud over hjemmesiden, frem for at personen overvejer, om de kunne have gjort noget anderledes på siden for at skabe kontakter. Derudover er der også en generel tendens til at flere folk med negative oplevelser bruger tid på at anmelde frem for folk med positive oplevelser.

Et gennemsnit på 2,2 stjerner er derfor ikke skidt i sammenligning med andre datingsider, som ofte ligger under 2 stjerner. Desuden tages der ikke et direkte gennemsnit af anmeldelserne, når en score på Trustpilot udregnes.

review2

Der er flere faktorer, som spiller ind, og hvis du kun ser på de stjerner folk har givet, er der faktisk 67 procent, som giver Senior.dk 5 stjerner i deres anmeldelse. Det kan altså tyde på, at der er mange som er tilfredse med siden, selvom den overordnede trustscore er en smule under middel.

Når du kigger på kommentarerne til anmeldelserne på Trustpilot, er der faktisk overvældende gode anmeldelser i forhold til negative inden for den seneste tid. Der er nogle få, som klager over inaktive profiler på siden, hvilket ofte er et problem på datingsider, hvor folk glemmer at slette deres profil, efter de har fundet en partner.

3rd review

Dog er mange af de nyere anmeldelser meget positive stemt over for siden og skriver, at de har haft en god oplevelse. Det tyder på, at selv hvis der tidligere har været mange negative anmeldelser, er der nu flere som faktisk er glade for siden. Det kan være fordi Senior.dk har ændret noget og taget negative anmeldelser til sig.


Find rabatkoder til siden

Når du bruger Senior.dk, er det en stor fordel at opgraderer til et betalingsmedlemsskab, hvis du vil have så mange fordele som muligt. Det er naturligvis ikke gratis og kræver en betaling. Her kan du faktisk spare nogle penge på den betaling, Senior.dk anmoder om ved at finde relevante rabatkoder.

rabatkode

Du kan finde rabatkoder online ved at søge på din foretrukne søgemaskine. Det kan for eksempel være en søgning, som lyder ”rabatkoder Senior.dk”. Herefter vil du få foreslået en række hjemmesider, som samler rabatkoder fra virksomheder. De kan vise dig, om der er nogle aktuelle rabatkoder, som du kan bruge til at spare penge på dit abonnement til Senior.dk. Det er en let måde at spare lidt penge på.


Sikkerhed på Senior.dk

På Senior.dk er der stort fokus på at skabe en datingside, hvor folk kan søge seriøse forbindelser, hvad end det er partnere eller venner. De gør meget ud af at fortælle, at det ikke er en datingside for sex, og at seksuelle billeder og indhold bliver afvist på siden.

Derfor har de også en del reglementer på siden, som gør, at folk ikke deler seksuelt indhold. Det vil blive slettet af Senior.dk, som har fokus på at skabe en sober og seriøs datingside for folk, som søger dette.

Hjemmesidens ejer er:

Det kan skabe en stor tryghed på siden, fordi du ikke skal frygte seksuelle henvendelser, som du ikke er interesserede i. Det kan derimod findes på andre datingsider, hvor dette er formålet.  

Senior.dk har en god kundeservice og support, så du altid kan få fat i dem, hvis du oplever problemer på siden eller ser, at nogle ikke overholder reglementerne.


Opsummering

For at opsummere er Senior.dk et sted for ældre personer, som søger seriøse forhold, hvad end der er tale om en fremtidig kæreste eller venner. Det er ikke et sted for dig, hvis du hellere vil søge seksuelle forhold og useriøse forbindelser.

Siden har en simpel og overskuelig opbygning, som passer godt til målgruppen på folk på 50+ år. Den er let at navigere rundt i, hvilket særligt er en fordel for de brugere, som ikke er så teknisk begavede. Mange ældre er ikke vokset op med internet og computere, og derfor er det simple design og den intuitive opbygning en stor hjælp for mange inden for en aldersgruppe på 50+ år.

Siden henvender sig primært til heteroseksuelle, selvom det er muligt at oprette en profil, hvor du indikerer, at du er homoseksuel. Det er dog ikke den mest oplagte side at bruge som homoseksuel, da det ikke er det primære fokus på siden, hvilket betyder at det kan være svært at finde andre homoseksuelle. Her ville det være en fordel at bruge en anden datingside.

Det er gratis at oprette en profil på siden, men du kan også opgradere til en betalingsprofil, hvilket giver dig en del flere funktioner og muligheder.

Her er priserne klart i den lave ende i sammenligning med mange andre datingsider. Du kan selv vælge, hvor længe du vil binde dig til din profil, og dette er med til at afgøre, hvor meget du skal betale per måned.

Alt i alt er det en rigtig god datingside for folk på mere end 50 år, som gerne vil møde nye mennesker inden for samme aldersgruppe.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt Senior.dk her

Senior.dk på Facebook