Anmeldelse af Transdating.dk

Det kan godt være svært for transseksuelle eller transkønnede at føle sig sikre på traditionelle datingsider, hvor der desværre stadig finder udskamning sted.

Udgivet 12.02.2021 | Senest redigeret 17.02.2021 | Artiklen indeholder ads

That is why dating sites have been set up for transgender and transsexuals, and transdating.dk advertises itself as being Denmark’s largest.

Safe and serious dating site

Derfor er der oprettet datingsider for transkønnede og transseksuelle, og transdating.dk reklamerer med at være Danmarks største.

Sikker og seriøs datingside

At blive medlem af transdating.dk er bestemt ikke svært, men processen er en anden end på andre datingsider. Du kan sagtens oprette en almindelig profil, men hvis du gerne vil have den bekræftet så du kan få ikonet ”ægte profil” skal du sende en mail til datingsidens supportafdeling med et billede af dig selv.

Så kan andre medlemmer på transdating.dk se, at din profil er ægte, og at du rent faktisk er interesseret i at lære andre medlemmer at kende.

Det sikrer, at transdating.dk er en meget sikker og seriøs datingside for transseksuelle og transkønnede.

 

På transdating.dk kan du deltage i meget mere end blot dating, da siden også fungere som et debatforum. Tonen er generelt mere gearet til dating og venskabelig samtale, og derfor er beskeder af seksuel karakter forbeholdt de private samtaler og ikke de åbne forummer.

Det er heller ikke muligt at uploade seksuelle billeder, og generelt sørges der for, at der holdes en meget sober tone.

Læs også: Anmeldelse af Flirt.com

Mere en kaffeklub end en datingside

Netop på grund af den mere venskabelige tone på transdating.dk bliver datingsiden også kritiseret for mere at minde om en kaffeklub. En anmeldelse på Trustpilot forklarer derfor også, at transdating.dk måske ikke er ekstremt velegnet som datingside.

 

De begrænsede muligheder for at uploade billeder kan derfor opleves som en stærk begrænsning, og tonen på transdating.com bliver af nogle anmeldere beskrevet som en eksklusiv klub, hvor det er svært at komme ind udefra uden kendskab til miljøet.

Generelt er grafikken på transdating.dk meget gammeldags, og siden er derfor heller ikke egnet til bug på mobiltelefon.

Transdating.dk er en dating- og debatside, hvor transkønnede og transseksuelle kan mødes i tryghed, men hvor der måske ikke altid er plads til det seksuelle.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere