Om

Om

Vi hjælper kærlighedssøgende mennesker

Vi har siden 2012 hjulpet tusindevis af danskere med at finde kærligheden via vores mange anmeldelser af danske og udenlandske dating sites. Hver eneste måned har vi omkring 5.000 besøgende, som finder inspiration og nye kærester – VI ELSKER DET!

Hos Drømmekæresten finder du anmeldelser af mere end 50+ forskellige dating sites/apps fordelt over temaer som senior dating, elite dating og sex dating. Vores anmeldelser er gennemsnitligt 2.468 ord lange og indeholder både video og billeder.

Hvem driver Drømmekæresten?

Vi er en uafhængig tjeneste, som drives af professionelle skribenter.  Vi har en vision om at være Danmarks førende hjemmeside omkring anmeldelser af dating sites og dating apps. Alt vores indhold er derfor skrevet af meget erfarne personer, som har testet hvert eneste platform i virkeligheden.

Gennemsigtighed

Vi ønsker at være 100% gennemsigtige, hvorfor vi eksplicit fortæller vores mange besøgende, at Drømmekæresten får annonceindtægter, som kommer af vores annonce-links.  Det koster ikke vores besøgende noget at bruge hjemmesiden, men de forskellige dating sites/apps betaler en lille kommission, hvis vores besøgende bliver medlemmer.

Vi modtager ikke nogen form for offentlig tilskud eller støtte fra privatfonde.

Ris og ros

Vi elsker at få ris og ros. Det er sådan, at vi øger kvaliteten af vores indhold.  Hvis du har feedback, må du gerne gå til vores kontaktside og udfylde formularen.