Anmeldelse af Vipdaters.dk

Vipdaters.dk har som datingside tilbudt danskerne et online rum til dating siden 1998. Siden dengang har mere end en halv million danskere fundet kærligheden på hjemmesiden.

Udgivet 12.02.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Det betyder, at vipdaters.dk er en af Danmarks ældste datingsider, og det kan man fornemme på både godt og ondt.

Sikkerhed, mobilvenlig og gratis opretning

En af de helt store fordel ved vipdating.dk er, at oprettelsen er gratis. Du kan meget nemt oprette en gratis profil, hvorefter du kan se dig om og vurdere om du fortsat vil fortsætte med at benytte tjenesten.

Når du skriver med andre medlemmer, er du garanteret fuldstændig anonymitet på vipdaters.dk. Det er altså først i det øjeblik, hvor du selv føler dig sikker, at du kan give dig selv til kende.

 

Vipdaters.dk følger med tiden, og derfor er det også muligt at bruge vipdaters.com fra din telefon. Så uanset hvor du er, kan du altid tjekke dine beskeder og sikre, at du holder kontakten med din store kærlighed.

Hvis du føler dig usikker ved en anden profil, kan du altid enten anmelde eller blokere profilen. På den måde hjælper du også vipdaters.com med at holde deres side sikker og tryk for falske profiler.

Læs også: Anmeldelse af Spicydesires.com

Dyr, useriøs og 2,5 stjerner

Hvis du vil se dine beskeder eller svare tilbage på dem, skal du opdatere din profil, og det koste dig et månedligt beløb. Det er altså kun gratis så længe du ikke benytter dig af muligheden for at interagere med de mennesker, du gerne vil date.

Mange anmeldelser på  Trustpilot.com kritiserer vipdaters.dk for at have mange falske profiler, og for generelt ikke at holde den høje standard, de lover.

 

Mange kritiserer også vipdaters.dk for at have en dårlig kundeservice, hvor der ikke svares på mails, og for at have meget uklare regler og retningslinjer.

Generelt kritiserer mange brugere, at vipdaters.dk virker mere som en pengemaskine end en seriøs datingside.

Læs også: VIP dating – Find de bedste VIP dating sider

Læs også: Golf dating – Find de bedste Golf Dating sider

Vipdaters.dk er en side, som virkelig deler vandende. På Trustpilot få siden derfor også kun 2.5 stjerner ud af 5.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt VipDaters.dk her