Golf dating – Find de bedste Golf Dating sider

Vi har samlet de bedste golf dating hjemmesider i denne artikel. Vi rater dem på tværs af flere kriterier. Alt fra antal brugere til deres aktivitet. I løbet af de seneste 5 år er golf dating blevet et hit hos flere og flere danskere, og det er der flere gode grunde til.

Udgivet 08.03.2021 | Senest redigeret 28.04.2021 | Artiklen indeholder ads

Hvis du er interesseret i golf, kan du med golf dating slippe for disse spekulationer.

Der findes nemlig dating-sider, hvor du kan finde andre golfinteresserede singler der ligesom dig ønsker at finde kærligheden men som også elsker at bruge en lørdag på græsset.

Med golf dating kan du altså møde andre mennesker, men samme interesse som dig selv, og så er du aldrig i tvivl om, hvad datens aktivitet skal være.

Vi præsenterer dig her på siden for to golf dating sites, hvor du kan møde andre golfinteresserede singler.

Læs med og bliv klar til at kaste dig ud i golf dating.

Golf-dating.dk – Find en partner med interesse i golf

Med dating hos Golf-Dating kan du date andre golfinteresserede singler. Hvis du er interesseret i golf, kender du måske lysten til at bruge alle weekender på græsset i den lokale golfklub, men du ved også, at kærligheden ikke kommer af sig selv.

Hvis du er gået lidt død i at forsøge at fiske dates i den lokale golfklub, og hvis ikke du orker at bruge tid i byen eller andre steder, hvor det normalvis er nemmere at møde andre singler, kan du benytte dig af Golf-Dating.

golfdating.dk kan du nemlig slå de to fluer med et smæk.

Du kan både møde andre singler, der ligesom dig selv elsker at bruge weekenderne på græsset i den lokale golfklub samtidigt med, at vedkommende også er interesseret i at finde kærligheden og møde nye mennesker ligesom dig.

Hvad koster Golf-dating.dk medlemskab?

Prøveperiode 5 dage. Prøvemedlemskab 5 dage koster 42 kr.
Hvis du ikke annullerer inden afslutningen af ​​prøveperioden, vil du automatisk blive optaget i en tilbagevendende betalingsplan.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 259 kr. 259 kr.
3 måneder 399 kr. 1.197 kr.
12 måneder 839 kr. 10.068 kr.

Der er gratis oprettelse, så du har mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig i første omgang.

Læs også: Bedste Fitness dating sider

Fordele

 • Gratis basisprofil og gratis oprettelse
 • Muligheden for både at søge kvindelige og mandlige singler, uanset om du selv er mand eller kvinde
 • Mulighed for at kombinere både golf og kærlighed
 • Mulighed for at slippe for at skulle i byen eller opsøge andre steder, hvor der normalt findes singler. Du kan altså både date OG spille golf på en og samme tid
 • Muligheden for at finde en ny, sød kæreste som forstår din sport og den måde, du bruger din tid

Ulemper

 • Ingen mobilapp
 • Ingen verifikation af identitet
 • Profiler er offentlige
 • Ingen anonyme betalingsmetoder

Opret gratis profil


EliteGolfDating.com – Kun for elite golfspillere

På elitegolfdating.com mødes golfspillende singler med et vist niveau. Elitegolfdating.com er nemlig kun for elite golfspillere med et højt niveau, og derfor kan du være sikker på, at du møder andre dygtige golfspillende singler.

Med Elite Golf Dating slipper du derfor for at møde mere useriøse golfspillere, der måske kun har spillet golf et par gange eller mere betragter sporten som et lidt sjovt spil og en leg.

Hvis du drømmer om en kæreste der også er interesseret i og dygtig til golf, spiller du med Elite Golf Dating for at forsøge dig med at flirte og kaste dig ud i den ene akavede snak efter den anden i din lokale golfklub.

På Elite Golf Dating ved du nemlig, at de andre brugere også er singler og interesserede i at møde nye mennesker, og at disse tilmed er interesserede i også at finde en dygtig golfspiller.

Hos Elite Golf dating skal du oprette en profil for at kunne møde andre singler.

Når du har oprettet din profil, kan du søge i Elite Golf Datings database som rummer en masse andre singler, finde en anden golfspiller som du interesseret i og derefter tage kontakt og arrangere et møde med dit match. Hos Elite Golf dating er den er aldersgrænse på minimum 18 år.

Når du opretter en profil hos Elite Golf Dating køber du et medlemskab til siden.

Læs også: Anmeldelse af de bedste sugardating hjemmesider

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis ikke du længere har brug for det.

De fleste vil jo for eksempel opsige deres abonnement, når det er lykkedes dem at finde kærligheden, da abonnementet derefter vil være overflødigt. Nogle vælger også at opsige deres abonnement, hvis ikke de er tilfredse med deres oplevelse af siden.

Hvis ikke du bliver tilfreds med din oplevelse hos Elite Golf Dating, tilbyder siden dig fuld refusion af dit brugte beløb 60 dage fra købsdatoen. Det vil altså sige, at du får din penge igen, hvis ikke du er glad for din oplevelse af siden.

Hvad koster EliteGolfDating.com medlemskab?

Prøveperiode 5 dage. Prøvemedlemskab 5 dage koster 42 kr.
Hvis du ikke annullerer inden afslutningen af ​​prøveperioden, vil du automatisk blive optaget i en tilbagevendende betalingsplan.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 259 kr. 259 kr.
3 måneder 399 kr. 1.197 kr.
12 måneder 839 kr. 10.068 kr.

Der er gratis oprettelse, så du har mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig i første omgang.

Læs også: Elitedating – Find 11 bedste Elite Dating sider

Fordele

 • Muligheden for både at date både mandlige og kvindelige singler som både mand og kvinde
 • Siden er kun for elite golfspillere, og derfor er du sikker på, at de andre brugere du møder også har et vist niveau og en vis passion for golf
 • Tilbyder fuld refusion 60 dage fra købsdatoen, hvis ikke du er tilfreds med din oplevelse af siden
 • Mulighed for både at bruge til på græsset og på at date
 • Muligheden for at møde en ny, sød kæreste med samme interesser som dig

Ulemper

 • Ingen mobilapp
 • Intet bevis for identitetsbekræftelse
 • Webstedet er meget ung
 • Profiler er offentlige
 • Ingen anonyme betalingsmetoder

Opret gratis profil


Generelle fordele ved golf dating

Fordele ved golf dating

 • Med golf dating snævrer du dit felt ind, så du i højere grad er sikker på at møde andre singler, som du ofte vil have mere tilfælles med, end hvis du dater mere generelt.
 • Med en fælles interesse for sport har man altid noget at give sig til sammen. I løber derfor aldrig tør for gode, fælles søndagsaktiviteter eller samtaleemner på en stille lørdag aften.
 • Med en kæreste der også er interesseret i golf, vil der nok sjældent blive stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor du nu IGEN skal ud og spille golf. Golf er en sport der tager tid, og det er derfor en klar fordel med en kæreste, der forstår dit tidsforbrug.

 • Når I dyrker samme sport i dette tilfælde golf, vil I med stor sandsynlighed også have nemmere ved at møde nye, fælles venner. Der er med garanti også andre, søde par i den lokale golfklub, som I kan ses med privat til middage, koncerter og andre sjove aktiviteter.
 • Golf kan være en dyr sport, og derfor vil du utvivlsomt komme til at bruge en del penge på din sport. Med en golfinteresseret kæreste vil der aldrig blive stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor du nu igen har brugt penge på nyt golfudstyr. Han/hun vil omvendt sikkert have lyst til at købe det samme til sig selv.
 • Golf er ikke for alle, og nogle mennesker synes, at golf er verdens kedeligste og mest langsommelige sport. Slip for at få en kæreste som decideret nægter at se den langsommelige sport i fjernsynet. Med en kæreste der også spiller golf, kan I se golfsport på TV sammen, uden at nogen af jer brokker sig eller keder sig.

Andre golf dating hjemmesider

Der findes faktisk mange dating sites, som tilbyder golfinteresserede at finde hinanden. Her har du en liste med andre hjemmesider, som vi ikke har fået anmeldt:

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Om Golfdating

Ekspert om netdating