VIP dating – Find de bedste VIP dating sider

Er du ny på datingmarkedet og har svært ved at overskue de mange datingmuligheder, der findes i dag? Det er helt forståeligt, for der er overvældende mange muligheder.

Udgivet 10.03.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Faktisk kan du skræddersy din datingkultur efter smag, behov og interesse. Er du for eksempel særligt vild med russiske kvinder, kan du navigere efter russian dating, eller er du handicappet, er der muligheder for dig med handicap dating.

Der skal være en date for alle derude.

Derfor kan du naturligvis også give dig i kast med VIP dating. Siden 1998 har et utal af danskere fundet kærligheden med VIP dating.

Måske du kan blive en del af denne statistik? Først og fremmest er det vigtigt at gå ind til VIP dating med åbne arme. Dermed øger du dine chancer for en god date.

Lyder VIP dating som noget for dig, så læs endelig videre her på siden. Vi har nemlig samlet en masse information om VIP dating, så du kan blive klogere på denne datingform, og hvor du kan VIP date henne.

VIP Daters.dk – Lille flirt eller stor kærlighed

Hvor kan man VIP date?

Du kan VIP date på alle de datingsider, der tilbyder VIP dating helt specifikt. En af de danske datingsider, der tilbyder VIP dating, er VIPdaters.dk.

Faktisk var VIPdaters med helt fra starten, da datingsider begyndte at dukke op på nettet.

VIPdaters blev stiftet i 1998, og de har fra starten primært været henvendt til den seriøse single, der gerne vil finde kærligheden.

Fordele

 • Live-chat
 • Webstedet er veletableret
 • Profiler er private

Ulemper

 • Ingen mobilapp
 • Intet bevis for identitetsbekræftelse
 • Ingen anonyme betalingsmetoder

VIPdaters er altså en af de ældste datingsider, der findes. Dette gør også, at de er særdeles professionelle grundet deres store erfaring. VIPdaters har været katalysatoren, der har gjort, at mange par har fundet hinanden og skabt et liv og en familie sammen.

Mere end en halv million danskere har haft en profil på VIPdaters. Det er en del mennesker – og det siger også lidt om, hvad du kan forvente på VIPdaters. Mange singler har før dig tænkt tanken om at oprette en profil derinde, og hvis datingsiden ikke havde været succesfuld, havde singlerne nok ikke anbefalet den til deres singlevenner.

Dette har dog ikke været tilfældet, hvorfor du roligt kan give dig i kast med VIPdaters.

Video: Dating med VIPdaters.dk

Opret gratis profil


VIP dating kan også ske på datingsiden Partnermedniveau.dk.

PartnerMedNiveau – Matchmaking er effektiv dating

Front Niveau

Er du ikke til det uforpligtende, men vil du derimod gerne finde noget mere forpligtende inden for dating for gifte, så er det værd at gå på opdagelse hos PartnerMedNiveau.

Datingsiden er for dig, der er veluddannet og søger længere forhold.

Når du tilmelder dig hos PartnerMedNiveau, vil du skulle svare på et spørgeskema, som derefter matcher dig med personer, der ligger inden for samme ramme.

På den måde vil PartnerMedNiveau sikre sig, at dem, du chatter med og måske senere dater, passer til din personlig, uddannelse og meget mere.

Læs også: Sugardating: Her er alt du skal vide

Hurtigt overblik

Fordele

 • Mulighed for personlighedstest
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Nichedating
 • Kontrol af profiler

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Færre profiler
 • Kan være subjektiv
 • Ikke muligt at se hjemmesiden uden bruger

Du kan både have et gratis medlemskab eller et premium medlemskab, der giver dig mange flere fordele og muligheder, når det kommer til dating. Prisen for PartnerMedNiveau er 599 kr. om måneden.

Hvad koster Partner Med Niveau?

Periode Pr. måned I alt
1 måned 499 kr. 499 kr.
3 måneder 349 kr. 1047 kr.
6 måneder 199 kr. 1194 kr.

Siden har 13 millioner medlemmer på verdensplan, hvorfor der helt sikkert også er en veluddannet, intellektuel partner til dig.

Video: Gennemgang af Partner med Niveau

Opret gratis profil


Hvordan øger man sine chancer med VIP dating?

Når du har oprettet en profil på en datingside, der tilbyder VIP dating, som for eksempel VIPdaters, er der nogle detaljer, der skal på plads derinde. Det er nemlig ikke nok blot at oprette en profil. Du skal også tilføje forskellige ting, der går din profil interessant og ikke mindst attraktiv for det køn, du er interesseret i.

Læs også: Elitedating – Find 11 bedste Elite Dating sider

Ved at oprette en profil er du kommet langt, men du er altså ikke i mål endnu. For at gøre det så overskueligt for dig som muligt over, hvad du skal gøre, har vi lavet en liste til dig her, der viser, hvordan du skal gribe din profil an. Så er du sikker på at få succes med VIP dating. Listen lyder således:

 • Første step er at oprette en profil på den gældende datingside. Det kan enten være gratis at være medlem, eller så skal du betale et beløb. Dette vil fremgå på den enkelte datingside.
 • Dernæst skal du uploade et profilbillede på din profil. Det kan virke grænseoverskridende, men det er vigtigt. Hvis du ikke har et profilbillede derinde, kan andre ikke se, hvordan du ser ud. Dine chancer for gode dates øges med et (vellignende) profilbillede.
 • Udfyld alle de nødvendige felter på din profil. Felterne kunne være din alder, jobbeskæftigelse, hvilket køn du er interesseret i, hvor du bor med videre. Dermed får andre singler et bedre billede af, hvem du er.
 • Det er selvsagt, at man ikke kommer langt med dating, hvis man ikke kontakter andre på datingsider. Lad være med at sidde og vente på, at andre skriver til dig. Vær proaktiv og tag sagen i egen hånd. Det vil kun gøre, at dine muligheder for at møde kærligheden bliver større.

Hvad skal man være opmærksom på med VIP dating?

Når man begiver sig ud i online dating, er der altid en række faktorer, man skal være opmærksom på. Som mange andre steder på nettet, er det nemlig ikke altid nemt at vurdere, hvem der sidder bag skærmen.

Datingsider, som for eksempel VIPdaters, tilbyder, at man kan tilmelde sig siden gratis. Dette giver naturligvis både en række fordele og udfordringer. Fordelene er selvfølgelig, at det er nemt for alle og enhver at tilmelde sig datingsiden, hvis man vil finde kærligheden. Ingen bliver snydt eller skal vælge det fra af økonomiske årsager.

Ulempen eller udfordringerne ved, at man kan tilmelde sig datingsider gratis, er samtidig, at alle og enhver kan tilmelde sig. Her er det inklusiv dem, der ikke har i sinde at finde kærligheden. Det kan medføre, at falske profiler opstår, og du kan blive kontaktet af nogen, der egentlig ikke findes i virkeligheden. Det får du ikke noget kærlighed ud af.

Derfor anbefaler vi dig, at du altid kigger på profiler eller korresponderer med et kritisk blik. Virker den profil, du skriver med, reel? Det er altid et godt råd, eftersom du jo ikke ved, hvem det er, der sidder bag skærmen og skriver på sit tastatur. Dog er det ikke størstedelen af profilerne, der er falske. Men det er altid en god idé at være ekstra opmærksom.

Hvorfor skal du vælge VIPdaters?

Er du overbevist om, at VIP dating vil være det rigtige for dig, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Der er nemlig en del fordele ved at vælge VIPdaters i din jagt efter kærligheden. Nogle af disse fordele er nemlig:

 • Det er gratis at tilmelde sig, så du helt gratis se, om det er noget for dig. Har du mod på det, kan du efterfølgende blive betalende medlem, så du kan skrive ud til andre singler, hvis der er nogen, du er særligt interesseret i.
 • Du kan vælge at være anonym. Det kan virke grænseoverskridende at være medlem på en datingside, hvis du aldrig har prøvet det før. Derfor giver VIPdaters dig mulighed for at starte stille og roligt ud i dit eget tempo.
 • Datingsiden er brugervenlig, da den har været i luften siden 1998.
 • Det er hurtigt og nemt at logge ind på datingsiden.
 • Over en halv million danskere har allerede været medlem, og mange af dem har fundet kærligheden.

Det er ikke så underligt, at VIPdaters er blandt de særligt foretrukne datingsider i Danmark. Vi synes, at de ovenstående punkter taler for sig selv. Hvis du er usikker på, om du skal begive dig ud i VIP dating, er det nemt og hurtigt at tilmelde sig en datingside. Hvis du ikke synes, det er noget for dig, kan du altid afmelde dig igen. Men da det er gratis, er det bare om at prøve det af.

Overvej om din næste date skal være en VIP date

Mange danske singler har allerede fundet hinanden ved hjælpe af VIP dating. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at hvis du gerne til tage dit datingliv mere seriøst, skal du give dig i kast med VIP dating. Det er dating på lige fod med andre singler, der er trætte af det useriøse datingliv, som kan fortsætte i langdrag.

Start dit nye datingliv på VIPdaters. Du vil hurtigt få øjnene op for, hvordan du nogensinde har kunne begive dig ud på det useriøse datingmarked. Med VIP dating er det slut med hurtige dates, der ikke bærer frugt. Tag hånd om dit seriøse datingliv og omfavn det faktum, at dine dates skal have et formål: At finde den helt store kærlighed.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten