Find en kæreste med stil

Udgivet 18.08.2021 | Senest redigeret 16.12.2021 | Artiklen indeholder ads

Leder du efter den store kærlighed? Leder du efter den eneste én? Eller leder du bare efter en god person, som ikke behandler dig dårligt? Måske har du prøvet en masse dårlige forhold. Uanset hvem du falder for, så ender det dårligt. Men hvis det er tilfældet, så er det fordi du kigger efter det forkerte i en mand. Det er faktisk de små ting, du skal lede efter. Her er hvad du skal være opmærksom på, når du tager ud og dater igen.

Det er alle de små ting du skal se efter, når du dater

Hvis du er en af de uheldige, som har været ude for en masse dårlige forhold, så er du måske blevet træt af din radar for mænd. Måske er du blevet træt af at stole på dit instinkt, når det handler om potentielle kærester. Du synes måske, du falder for det forkerte. Så kan det måske være, at du går efter det helt modsatte. Måske de alt for søde fyrer. Dem, som bliver set som ”nice guys”. Dem som man ikke tænker vinder de vilde piger. Dem, som næsten er lidt kedelige. Måske er du begyndt at se dem. Og godt hvis I så får det godt sammen. Men det er det forkerte, du kan gøre!

Det handler nemlig ikke om det ydre, eller hvordan de virker som karakter. Det handler om det indre. Det dybe. Men hvordan kan man se, hvilken form for indre en mand har? Det kan du i alle de små ting. Det kan du i alt det, han køber og har på. For eksempel kan du se om en mand tager sig af sig selv, hvis man har et dyrt ur eller et dyrt halsbånd. Du kan se det, hvis han har de rette bøger stående på hylden og hvis han har de rette produkter i skabet. Det er sådan en mand, du gerne vil have – én som kan passe på sig selv og tager sig af sig selv. For så kan han passe på dig også.

Hvad hans alkohol siger om ham

Men en ting slår alt det andet. Nemlig alkoholen. Du kan se meget om en mand, på den alkohol, han har stående. Mange mænd har ikke alkohol stående, hvilket er et no-go. Og hvis han har absint stående, så er det et stort plus. Det viser, at han kan klare de hårde ting.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere