Sådan kommer du i gang med senior-dating 50+

Selvom du har rundet de 50, så er dating stadig lige så udbredt og populært. Kærlighed har ingen alder, så uanset om du er 20 eller over 50, så er det aldrig for sent at date.

Udgivet 28.04.2021 | Senest redigeret 29.04.2021 | Artiklen indeholder ads

De ældre generationer er mindst lige så friske og engagerede som de yngre mennesker – og nogle gange er det ligefrem nemmere at finde kærligheden, fordi dem over 50 ofte er langt mere seriøse.

Der er derfor gode muligheder for, at du kan finde et 50 match, der er lige noget for dig.

Der kan være forskellige årsager til, at du overvejer senior-dating 50 plus. Måske har du været single i noget tid og nu er klar til at finde kærligheden igen.

Det kan være, at du er enke eller enkemand og gerne ville finde en ny ven eller veninde, eller måske vil du bare gerne finde nogle nye bekendtskaber.

Det er helt op til dig, men der er heldigvis en verden fyldt med gode muligheder for dating over 50.

Fordele

 • Brugervenlig og overskuelig
 • Gratis oprettelse
 • App til smartphone eller tablet
 • Seriøse medlemmer
 • God kundeservice

Ulemper

 • Trustpilotscore på 2,4 stjerner, som er lige under middel
 • Få funktioner med gratis profil.

Hvis du har svært ved at vælge en datingside, så skal du læse med her. Vi gennemgår nemlig den populære datingside 50plusmatch.dk, som har en masse at byde på til dig, der gerne vil i gang med dating 50+.

50plusmatch.dk er en datingside, der har en minimum aldersgrænse på 50. Det er derfor en side, der tiltrækker seriøse seniorer, som enten er på udkig efter kærligheden eller nye bekendtskaber.

Derudover henvender siden sig især til aktive ældre, der holder sig i gang på en eller anden måde. Så hvis det er vigtigt for dig med en partner, der er frisk og aktiv, så er det lige stedet for dig.

Det er vigtigt, at datingsider er overskuelige og nemme at gå til, og det lever 50plusmatch.dk i den grad op til. Her er der god brugervenlighed, og du kan hurtigt oprette en profil uden besvær.

Du kan både logge ind på datingsiden via din computer, men du kan også gøre det via deres smarte app på din smartphone eller tablet.

På den måde kan du holde dig opdateret, selvom du er på farten.

Læs også: 22 dating sider med gratis oprettelse

Der er gratis oprettelse, hvis du gerne vil se det an først, inden du betaler, men hvis du gerne vil have det fulde potentiale, så skal du betale en månedlig pris.

Den ligger på 199 kroner om måneden, men hvis du ved, at du gerne vil have en profil i nogle måneder, så kan du med fordel vælge en bindingsperiode. Der er nemlig penge at spare, da du for seks måneder kan få det til 99 kroner og 79 kroner for et helt år.

Hvis du klikker ind på Trustpilot, så kan du se, at datingsiden kun har scoret 2,4 stjerner. Til gengæld er der stadig 39 %, der har valgt ”Fremragende”, og 32 % der har valgt ”God” som vurdering.

Derudover er det tydeligt, at der er god kundeservice, som sørger for at skabe en så god oplevelse for medlemmerne som muligt.

Der er derfor mange gode grunde til at give dig i kast med 50plusmatch.dk, hvis du gerne vil finde et 50 match. Det er en side, der byder på en masse spændende funktioner og hjælpsom kundeservice, der sørger for, at du får en tryg og sikker dating-oplevelse.

Det er med andre ord et rigtig godt sted til dig, der gerne vil opleve succesfuld dating 50+.

Opret gratis profil


Senior.dk

senior dating af danske hjemmsider

Senior.dk er et indbydende websted, og det vises med det samme, da du kan åbne en profil gratis. Hvis du ønsker adgang til alle frynsegoder på hjemmesiden, skal du betale et mindre gebyr.

Du er garanteret at være helt anonym som bruger af dette websted. Sikkerhed er blandt de højeste prioriteter, hvilket betyder, at dit navn, din e-mail-adresse og alle andre følsomme datoer er at være væk fra det offentlige syn. Webstedsets andre brugere kan kun se, hvad du tillader dem at se.

At være en udelukkende dansk side giver dig forsikring om, at ingen penge forlader Danmark, og at de ikke ender med utroværdige udenlandske virksomheder.

Fordele

 • Lav pris pr. måned
 • Gratis oprettelse
 • Primært til folk over 50 år
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Kan loade lidt langsomt
 • Lidt inaktive profiler
 • Få homoseksuelle

Vær ikke modløs til at tilmelde dig og gennemse stedet på jagt efter en ven, som du kan dele dine livserfaringer med. Senior.dk hjælper ikke kun folk med at finde deres soulmate, men tjener også som et rendezvous for ligesindede medlemmer.

Anmeldelse af senior.dk

Medarbejdere på Senior.dk sørger for, at du har den bedste brugeroplevelse, når de er på siden. Uønsket indhold samt falske og inaktive profiler fjernes regelmæssigt.

Læs den fulde anmeldelse af senior.dk

Senior.dk er det mest bemærkelsesværdige datingside for pensionister, og dets layout og design er specielt tilpasset et mere modent publikum. For at du kan oprette en profil, skal du være 50 år eller derover. Det faktum, at det er et af Danmarks mest pålidelige sider, bekræftes yderligere af brugeranmeldelser på Trustpilot.

Opret gratis profil


Singles50.dk – Troværdig og god

singles50.dk

Singles50.dk er en af ​​de seneste tilføjelser til seniormarkedet. Det primære aspekt af webstedet er at tiltrække veluddannede mennesker over 50 år.

Når du åbner hjemmesiden, er medlemmernes positive konti en af ​​de første ting, der fanger din opmærksomhed. Det viser, at du er et sikkert sted, og at webstedet leverer det, der er blevet lovet. En af deres mest slående funktioner er helt sikkert et videoopkald, som du kan bruge via webstedets system.

Fordele

 • Fokus på ældre
 • Videoopkald muligt
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Færre medlemmer
 • Ikke dansk-ejet

Hvad koster et medlemskab hos singles50.dk?

Prisen starter fra 199 kr. om måneden, og du skal minimum binde dig i 4 måneder. Det koster lidt mere end andre dating sider for ældre, men kvaliteten af medlemmerne er ret højt.

Periode Pr. måned I alt
3 måned  599 kr. 1.797 kr.
6 måneder  499 kr. 2.994 kr.
6 måneder  349 kr. 4.188 kr.

Hvad siger Trustpilot?

Websitet har knap 300 anmeldelser hvor langt de fleste (96%) desværre er negative. Scoren bliver dermed 1.2 ud af 5.

Opret gratis profil


Hvad menes der med senior-dating 50+?

Senior-dating 50+ er præcis det samme som almindelig dating, men det er dating mellem personer, der typisk har rundet den første halvdel af livet. Om du er 50 eller 70 er underordnet, men det er helt normalt, at du søger nogle, der er i nogenlunde samme aldersgruppe som dig selv. Nogle der har den samme mængde livserfaring og seriøsitet.

Udover at det oftere er mere seriøst ved dating 50+, så er det ofte også meget nemmere sammenlignet med dating i de yngre dage. De fleste kender nemlig sig selv rigtig godt i den alder og har et godt fundament. Som ung ender man tit med at vokse fra hinanden med tiden, men det er sjældent tilfældet ved senior-dating 50+.

Selvom der i ordet ’dating’ ligger nogle forventninger om kærlighed, så behøver der ikke nødvendigvis at være det. Du kan også bruge senior-dating til at finde nye venskaber. Måske vil du gerne have en dansepartner, en rejsemakker eller måske noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du leder efter et 50 match.

Her kan du finde et 50 match

Hvis du er ny i dating-verdenen, så er du måske i tvivl om, hvor du kan finde et 50 match. Der findes heldigvis mange muligheder, som du kan kaste dig ud i, så det er bare med at give det et forsøg. Også selvom dating-junglen kan være svær at finde rundt i.

Det handler først og fremmest om at være åben og opsøgende. Det kan være, at du er medlem af nogle foreninger, hvor der er nogle kvinder eller mænd over 50, som falder i din smag. Og ellers kan du overveje at blive medlem af nogle foreninger, da det generelt er en god måde at få nogle nye bekendtskaber på.

Det kan også være, at der bor nogle i dit nærområde, som du har et godt øje til, eller måske kender du nogen, der kender nogen, der kunne være interessant. Jo flere du kommer ud at møde, jo større chance er der også for, at du møder en.

Uanset hvad så er det vigtigt, at du er opsøgende, selvom det kan være grænseoverskridende. Så snart du begynder at lære nye mennesker at kende, så bliver det nemmere, og det er med garanti det hele værd.

Find ældre singler via netdating

Hvis du er udadvendt, så kan det være let som en leg at være opsøgende og date. Men hvis du er indadvendt eller bare ny i singles 50 klubben, så kan det være meget ude af din comfortzone. Heldigvis findes der også andre muligheder for at finde et 50 match, som er knap så skræmmende.

Her er din redning netdating. Måske tænker du allerede, at det ikke er noget for dig, og at det kun er for unge mennesker. Det er dog langt fra tilfældet, da online dating 50+ er meget populært. Det er samtidig en god måde at starte med dating, da du kan gøre det hjemme i trygge omgivelser – og du kan gøre det i dit helt eget tempo uden, at der er nogen, der presser dig.

Du vælger helt selv, om du vil holde det til online-venskaber, eller om det skal udvikle sig til mere. Uanset hvad så er der rig mulighed for at møde mange nye mennesker, og når du er klar til det, så kan I vælge at mødes i virkeligheden.

Her er der mulighed for dating 50+

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil afprøve netdating, så er næste skridt at vælge en datingside. Og her er der mange forskellige slags datingsider at vælge imellem.

Hvis du gerne vil være sikker på, at der kun er mennesker i din aldersgruppe, så er det en god idé at vælge dem, der specialiserer sig inden for senior 50 plus. Ellers kan du ende med at spilde din tid, og det bliver samtidig nemmere at finde et 50 match.

Med senior-dating er der typisk sat en minimum aldersgrænse, så du ikke risikerer at skrive med en på 20. På den måde er der typisk også mere seriøsitet på siden. Men ellers adskiller online dating 50+ sig ikke fra almindelig netdating.

Sådan skriver du en god datingprofil

Når du har oprettet en bruger, så er det blevet tid til at skrive en god datingprofil. Det er nemlig det, der kan være startskuddet for en god date.

De fleste synes, at det kan være svært at skrive om sig selv. Men det vigtigste er, at du gør et forsøg for mangelfulde eller tomme profiler bliver typisk fravalgt. Det kan give et udtryk for, at du ikke er seriøs eller har en inaktiv profil.

Men hvad skal du så skrive? Du skal fortælle om, hvem du er, og hvad der kendetegner dig, men også hvad du kan lide og brænder for. Fortæl også gerne hvad du forventer af et forhold, og hvad du gerne vil have ud af din datingprofil.

Læs også: Anmeldelse af Partnermedniveau

Vi kommer med gode råd til, hvordan du kan bygge din præsentation op, så du ved, hvordan du kan gribe det an, når du skal tiltrække et 50 match.

Start med en appetizer

Begynd din datingprofil med at give en lille appetizer. Hvad kendetegner din personlighed? Det kan være, at du elsker sjov og spas, eller måske er du mere seriøs. Spørg gerne nogle venner eller familiemedlemmer, da det nogle gange kan hjælpe at få nogle andre øjne på det.

Hvad brænder du for?

De fleste af os har et eller andet, som vi brænder for. Fortæl hvad du er engageret i, så potentielle dates kan lære dig lidt at kende. Det kan være, at du elsker at male, dyrke sport eller at danse?

Vær positiv

Når du skal fortælle om dig selv, så er det vigtigt, at du ikke begynder at nævne dine negative sider. Dem har vi alle, men der er ingen grund til at remse dem op i første omgang. Vær positiv og undgå at tale dig selv ned. Ellers risikerer du at skræmme folk væk.

Vær ærlig

Det er vigtigt, at du er ærlig. Både når du beskriver dig selv, men også når du fortæller, hvad du søger i et 50 match. Hvis du er på udkig efter et seriøst forhold, så meld det ud, så du ikke ender med at spilde din tid. I stedet kommer du i kontakt med andre, der søger det samme som dig.

Du må gerne nævne hvilke værdier og egenskaber, du lægger vægt på, men undgå at gå for meget ned i detaljer. Hvis du laver en lang liste med krav til din kommende partner, så kan du fremstå meget overfladisk, selvom det måske ikke er din hensigt.

Få taget et godt billede

Når du har fået styr på din beskrivelse af dig selv, så er det blevet tid til et profilbillede. Måske har du et godt billede liggende, der stadig er forholdsvis nyt. Det kan være, at du er fristet til at vælge et billede, der er nogle år gammel, men det bringer sjældent noget godt med sig. Pyt med at du måske har lidt rynker. Det er bedre at være ærlig og vise, hvordan du ser ud fra starten af.

Hvis du ikke har et billede af nyere dato liggende, så skal du i gang med at tage et billede. Et godt billede er alfa og omega, hvis du gerne vil skabe et godt førstehåndsindtryk. Det er nemlig noget af det første, som din potentielle date lægger mærke til.

Læs også: Bedste Pensionist dating sider

Huskeliste til et godt profilbillede

 • Billedet skal være skarpt, så man tydeligt kan se dig.
 • Der skal være god belysning, så tag gerne billedet i dagslys.
 • Husk at se smilende ud. Både med tænderne og øjnene.
 • Undgå at have alt for meget, der forstyrrer i baggrunden.

Held og lykke med din datingprofil

Nu er du blevet godt klædt på til at kaste dig ud i dating 50+ og finde dit 50 match. Du kan altid prøve forskellige datingsider af og finde ud af, hvad der matcher dig bedst. Og husk på at det er helt naturligt, at det hele føles lidt nyt og nervepirrende. Det er en del af oplevelsen, og så snart du kommer i gang, så er det slet ikke så skræmmende igen.

Måske finder du den eneste ene, som du skal dele resten af dine dage med. Eller måske finder du en god ven, som du kan mødes med i fritiden. Der er masser af muligheder, og der findes sikkert en derude til dig.

Held og lykke med din dating!

Faglig godkendt af datingekspert