Anmeldelse af Partnermedniveau.dk

Udgivet 19.01.2021 | Senest redigeret 29.04.2021 | Artiklen indeholder ads

Det er en god måde at indskrænke valgmulighederne på almindelige datingsider på, så du har lettere ved at finde folk med samme baggrund og interesser i livet som dig.

Designet af hjemmesiden er meget enkelt og ligetil, hvilket gør det let at bruge, hvad end du har stor teknisk erfaring eller ej. Det er pænt sat op med rene linjer, og ingen forstyrrende virkemidler, som tager fra det egentlige formål med hjemmesiden.

Du kan derved hurtigt og let oprette en bruger på siden og komme i gang med at finde andre singler, som har en bestemt standard for deres kommende partner.

Det er gratis at oprette en bruger, hvilket betyder,
at du har god mulighed for at se siden an og tjekke om,
der er andre profiler, som matcher dine behov derinde

Partnermedniveau.dk er en ægte elite dating hjemmeside. Det handler om at møde ligesindede veluddannede personer og stifte et bekendtskab.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Mulighed for personlighedstest
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Nichedating
 • Kontrol af profiler

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Færre profiler
 • Kan være subjektiv
 • Ikke muligt at se hjemmesiden uden bruger

 

Herefter har du mulighed for at opgraderer til en betalingsprofil, hvilket giver dig flere features og funktioner, når du er logget ind på din bruger. Det kan gøre det lettere at finde kærligheden inde på hjemmesiden.

Det er ikke en datingside som er henvendt folk, der søger useriøse og kortvarige forhold men derimod en elite dating side, som primært har fokus på at skabe seriøse og langvarige forbindelser.

Værd at vide om Partnermedniveau.dk

0
Medlemmer
499
Pr. måned
2022
Eksisteret siden
48
Fordeling mænd

Priser på siden

Selvom det er muligt at oprette en gratis bruger på Partnermedniveau.dk, er der være en del funktioner og features, som kun følger med, hvis du opgraderer din profil og betaler for et abonnement. Det betyder, at du ofte er nødt til at smide lidt penge i profilen, hvis du ønsker en højere chance for succes på siden. Med de ekstra funktioner bliver det en del lettere at finde en potentiel elite partner på siden og kommunikerer med dem. Det er derfor vigtigt, at du overvejer priserne, og hvorvidt det er det værd at betale for dem i din situation.

Priserne på Partnermedniveau.dk er meget høje i forhold til andre datingsider. Om det har noget at gøre med at klientellet i gennemsnit tjener flere penge og derfor er villige til at betale mere, er svært at sige, men høje er de i hvert fald. Du kan dog vælge blandt nogle forskellige betalingsløsninger, hvilket betyder, at der er mulighed for at betale mindre i nogle situationer.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 499 kr. 499 kr.
3 måneder 349 kr. 1047 kr.
6 måneder 199 kr. 1194 kr.

Den første betalingsløsning går ud på, at du binder dig til din profil i en måned og altid kan opsige den uden yderligere binding. Her skal du betale 499 kroner for 1 måned. Du kan også vælge en anden løsning, hvor du binder dig til din profil i 3 måneder og får en månedlig pris på 349 kroner, hvilket i alt svarer til 1047 kroner for hele perioden. Til sidst kan du også binde dig til en profil i 6 måneder, hvor din månedlige pris bliver 199 kroner, hvilket svarer til 1194 for hele perioden.

Der er altså ingen tvivl om, at priserne er langt højere end på almindelige datingsider i Danmark. dog har du mulighed for at få en lavere pris, hvis du er villig til at binde dig et stykke tid til din profil. Det er derfor en god idé at overveje, hvor længe du regner med at skulle bruge profilen, før du opnår succes, så du kan vælge en pris ud fra det.

Niveau Logo
Pris Fra 499 kr./md.
Medlemmer 13.000.000
 • Målrettede partnerforslag
 • Transparent sikkerhed
 • Seriøs medlemsbase

Det er værd at bemærke, at der også kan være fordele ved den høje pris. Det er for eksempel en god måde at sortere useriøse brugere fra, så du kan være sikker på, at de personer, du møder på siden, har seriøse intentioner.

Læs også: Golf dating – Find de bedste Golf Dating sider


Sidens opbygning

Når du først besøger partnermedniveau.dk (elite dating), kommer du ind på en meget simpelt opbygget hjemmeside. Forsiden byder ikke på mange forstyrrende elementer eller et væld af tekst til information. Det er en pæn og enkel side, som er let at navigerer rundt på for de fleste.

Baggrunden på forsiden er bygget op af en masse profilbilleder af mennesker. Disse kan antages at være eksisterende brugere på siden, som bliver fremvist for at vise et udsnit af det udvalg, du kan forvente, hvis du opretter en bruger.

Ovenover billederne er der en boks helt central på siden, hvor du har mulighed for at tilmelde dig på siden. Øverst i boksen er der en fane med en grøn baggrund og logoet til partnermedniveau.dk.

Under det bliver du budt på en overskrift, som lyder ”opret en profil og mød kvalificerede medlemmer”. Det gør det let for dig at forstå, at det er her, du kan oprette en profil på siden. Der følger herunder nogle spørgsmål, du skal besvare for at påbegynde en oprettelse.

Læs også: Elitedating – Find 11 bedste Elite Dating sider

Front Niveau

Her skal du svare på, om du søger en mand eller kvinde, og om du selv er mand eller kvinde. Desuden kan du indtaste din e-mail og acceptere brugsbetingelser, hvorefter det er muligt at trykke på den nederste knap i boksen, hvor der står ”opret profil nu”. Hjemmesiden guider dig let i gang med en oprettelse, hvis det er det, du ønsker.

Der er også en lille knap i højre hjørne over boksen, hvor der står ”allerede medlem?”. Denne fører dig til et login, hvis du allerede har en bruger. Det kan måske virke kryptisk på nogle, da der som regel vil være en direkte loginknap.

Ud over boksen for oprettelse, sker der ikke meget på forsiden. Lige under boksen er der 4 små illustrationer med fakta fra siden, som blandt andet viser fordelingen af mænd og kvinder på siden, antallet af akademikere, og hvor ofte en single finder kærligheden.

illustrations with facts from the page

Det er altså en meget simpel og overskuelig forside, hvor der ikke er meget information og forstyrrende tekst, som kan virke forvirrende.


Fordele ved Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk er en datingside for folk, som har en specifik standard for hvad, de søger i en kommende partner. Det er et sted, hvor akademikere og ambitiøse folk kan mødes og finde hinanden.

Hvis du vælger at bruge denne side til dating, følger der en del fordele med, som du kan nyde gavn af:

Gratis oprettelse

Når du opretter dig på Partnermedniveau.dk, skal du ikke betale noget. Det er en stor fordel, da det giver dig mulighed for at bruge siden uden, at du betaler for det. på den måde kan du se de andre profiler an og mærke af, om det er den rette datingside for dig. Nogle gange skal en datingside afprøves, før du kan være sikker på, om det er her, du har gode muligheder for at finde din fremtidige partner. Dog kan det være nødvendigt at betale for dig medlemskab senere hen, hvis du vælger at blive på siden og gerne vil have fuldt udbytte ud af det.

Mulighed for personlighedstest

En af de store fordele ved Partnermedniveau.dk er, at du får muligheden for at tage en personlighedstest, så du kan blive matchet op med andre relevante brugere. Det gør det lettere at finde profiler til dig, som rent faktisk har potentiale for at kunne blive en fremtidig partner. Det kan være med til at øge sidens succesrate i høj grad, fordi der bliver lagt stor vægt på at matche folk op på baggrund af seriøse undersøgelser.

Brugervenligt system

Hjemmesiden til Partnermedniveau.dk er meget simpelt og enkelt opbygget. Det betyder, at det er let at bruge, hvad end du har stor teknisk erfaring eller ej. Det er meget lige til og intuitivt, så alle kan være med, hvis de søger efter et seriøst forhold. Desuden kan du også bruge hjemmesiden på mobilen, hvilket er særdeles vigtigt, da flere og flere bruger deres mobil til online dating.

Nichedating

Partnermedniveau.dk kan godt kaldes en form for nichedating. Det er specifikt henvendt til singler med ”niveau”, altså folk som er akademikere eller blot anser sig selv, som højere standard end den typiske bruger på en almindelig datingside. Derfor er siden til formål for en mindre målgruppe, som søger noget mere specifikt end, der kan findes på en helt typisk datingside. Det gør det lettere for brugerne at finde nøjagtig det de søger, da de ikke skal igennem en række af profiler, som er irrelevante for at nå frem til dem, som har interesse.

Kontrol af profiler

En fordel ved Partnermedniveau.dk er, at der er en høj grad af kontrol af profiler på siden. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at blive narret af for eksempel fake profiler. Det er ofte et problem på datingsider, at der er mange fuskere, som udgiver sig for at være en anden end de er. Det sker meget sjældent på Partnermedniveau.dk på grund af den høje kontrol og sikkerhed på siden.

Læs også: Anmeldelse af senior-dating 50+

Ulemper ved Partnermedniveau.dk

Selvom der er en del fordele ved at bruge Partnermedniveau.dk, hvis du søger et seriøst forhold og har nogle specifikke krav og standarder, du går efter, er der også nogle ulemper, som er værd at overveje, før du opretter en profil på siden:

Dyrt abonnement

Selvom det er gratis at oprette en profil på Partnermddniveau.dk er du begrænset på siden, hvis du ikke opgraderer til en betalingsprofil. Her vil du få en hel del flere funktioner, som kan hjælpe dig med at finde din fremtidige partner. Dog er priserne på Partnermedniveau.dk meget høje i sammenligning med andre datingsider. Du skal derfor være villig til at betale en del, hvis du vil bruge siden med alle de funktioner, der følger med.

Færre profiler

I forhold til andre datingsider, som ikke kører efter en nichemålgruppe, er der en del færre profiler. Det giver naturligvis også god mening, da der altid vil være færre inden for et nichemarked. Det kan dog være en ulempe, da det betyder, at der også er færre muligheder for matches. Flere brugere på siden anmelder, at der er for få profiler, til at de kan finde et godt match inden for deres kriterier, selv hvis de er bredde.

Kan være subjektiv

På Partnermedniveau.dk er målgruppen singler med niveau. Det kan dog være en smule kryptisk at regne ud, hvad det egentlig betyder. Selvom du føler du har niveau og gerne vil finde en af samme standard, kan andre profiler på siden have en helt anden idé om, hvad det vil sige at have ”niveau”. Det kan derfor være svært at afgøre, hvad der egentlig gør en berettiget til at være på siden, medmindre der kun tages udgangspunkt i om personen for eksempel har en akademisk uddannelsesbaggrund.

Ikke muligt at se hjemmesiden uden bruger

En af de ulemper, som der er ved Partnermedniveau.dk er, at der ikke rigtig er mulighed for at se siden an uden en profil. På forsiden bliver du kun præsenteret for en oprettelsesform, mens der ikke er nogen tekst eller informationer ud over det, som du kan læse før du tilmelder dig. Du skal derfor oprette en bruger for rent faktisk at se siden og finde ud af mere, om hvad den kan tilbyde dig. Heldigvis er det gratis at oprette sig, men derfor foretrækker mange alligevel at læse lidt om siden inden, de bruger tid på en oprettelse, som kan vise sig at være irrelevant.


Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere har mulighed for at anmelde virksomheder på en skala mellem 1 og 5 stjerner. Hertil kan de skrive en kommentar, som indikerer om, hvorfor de er utilfredse eller tilfredse med servicen eller produktet. Det kan være en stor hjælp som forbruger, hvis du overvejer at handle med en virksomhed. Her kan du få lidt input i forhold til, hvad andre synes om den, og bruge det til at vurdere om, du selv vil handle med virksomheden eller ej. Det er dog vigtigt altid at huske, at anmeldelserne på Trustpilot er subjektive og ikke fakta.

Trustpilot Reviews

Partnermedniveau.dk har fået mere end 200 anmeldelser på deres Trustpilot side. de er dog ikke helt positive, og datingsiden har en overordnet Trustscore på 1,5 stjerner ud af 5 stjerner. Dette vurderes både ud fra indholdet i anmeldelserne og de angivne stjerner, det er altså ikke et direkte gennemsnit af de stjerner, der er tildelt. En score på 1,5 ligger under middel, hvilket ikke er et godt tegn.

Trustpilot Reviews

Dog er det værd at vide, at det oftere er folk med negative holdninger, som bruger tid på at anmelde, mens folk, som blot er tilfredse, ikke gør noget ud af at skrive en anmeldelse. Desuden er der en vis følsomhed omkring datingsider, fordi folk åbner sig op for at finde kærligheden, hvilket ikke altid ender ud i succes. Derfor ses det også helt generelt, at datingsider ofte er lavt vurderede og ligger en smule under gennemsnittet.

Når du læser de anmeldelser folk skriver, omhandler de negative ofte, at der er få profiler og en høj pris. Det er umiddelbart prisen og abonnementsbinding, som fylder mest i den mange kommentarer. Der er dog også nogle positive anmeldelser i mellem, hvor folk skriver, at de har haft stor succes med at finde kærligheden på baggrund af den gennemførte matchalgoritme på siden.

Trustpilot Reviews

Når du bruger Trustpilot, er det op til dig selv at vurdere, hvorvidt de enkelte anmeldelser er overbevisende eller ej. Det kan være en god faktor i bedømmelsen af en virksomhed, men anmeldelserne bør også tages med et gran salt.


Sådan opretter du en profil

Når du skal oprette en profil på Partnermedniveau.dk, bliver du guidet igennem helt fra start. På forsiden bliver du introduceret til en boks, hvor du har mulighed for at påbegynde en oprettelse af din profil. Her bliver du spurgt om, du er en mand eller kvinde, og om du søger en mand eller kvinde. Desuden skal du indtaste din e-mail og accepterer brugsbetingelser for at trykke opret profil og komme videre i oprettelsesprocessen.

log in box

Når du har accepteret brugsbetingelser og trykket opret profil, bliver du videreført til en ny side, hvor du skal angive adgangskode, som du kan bruge til at logge ind på din profil med i fremtiden. Herefter kan du trykke dig direkte videre til personlighedstesten, som skal hjælpe dig med at finde fremtidige matches.

Læs også: Bedste Kristen dating hjemmesider

Når du kommer til personlighedstesten, er din bruger i teorien oprettet, men du kan ikke hoppe videre, før du har gennemført testen. Det er en længere test, hvor du bliver stillet rigtig mange forskellige spørgsmål. De mange spørgsmål kan tage lidt tid at svare på, men til gengæld er det også en fordel, når du skal matches op med andre brugere. Her bliver det lettere for datingsidens algoritme at finde relevante og seriøse bud til dig, når du har svaret på en meget gennemført personlighedstest. Du vil blandt andet støde på spørgsmål i forhold til din alder, dit udseende, din religiøse overbevisning og meget andet. Alt sammen noget, som bliver taget i betragtning, når der bliver foreslået matches til dig senere hen.


Rabatkoder

Hvis du synes, at abonnementsprisen til Partnermedniveau.dk er en smule dyrt, men ikke kan stilles tilfreds med en gratis profil, har du en tredje mulighed, som kan spare dig lidt penge. Du kan let finde rabatkoder til siden, som kan gøre priserne lavere for dig.

rabatkode

Når du skal finde en rabatkode til Partnermedniveau.dk, kan du starte med at skrive ”Rabatkoder Partnermedniveau” i søgefeltet på din fortrukne søgemaskine. Herfra vil du blive introduceret til en lang række af hjemmesider, som samler et overblik over alle aktuelle rabatkoder for forskellige virksomheder. Du vil blive foreslået de sider, som har aktive rabatkoder til Partnermedniveau.dk.

Det kan være en fordel at søge efter rabatkoder jævnligt, da der ofte kommer nye, som kan hjælpe dig med at spare lidt penge på dit abonnement.


Sikkerhed på siden

Når du bruger Partnermedniveau.dk, kommer du til at opleve en høj grad af fokus på sikkerhed. De gør meget ud af, at du som bruger skal føle dig tryg på siden.

Hjemmesidens ejer er:

 • Firmanavn: Spark Networks Services ApS
 • Adresse: Kohlfurter Straße 41/43, 10999 Berlin
 • CVR: 115958 B
 • Sikkerhed
 • Databeskyttelse

  Som en ting sørger Partnermedniveau.dk for at tjekke alle profiler, som oprettes på siden. Det betyder, at du ikke skal være bange for at blive narret af falske profiler, hvilket ofte er et problem på andre datingsider. De behandler også dine personlige data efter lov og ret, og gør meget ud af, at de er i sikkerhed, når du oplyser dem på deres hjemmeside.

  Deres kundeservice er til rådighed 24/7, hvilket betyder, at du altid kan få fat på den, hvis du oplever problemer på siden. Det er med til at skabe stor tryghed for brugerne, da der altid er hjælp at hente, hvis du har spørgsmål eller er stødt på et problem.

  Læs også: VIP dating – Find de bedste VIP dating sider


  Opsummering

  Partnermedniveau.dk er en datingside, som er særligt henvendt singler med høje standarder og krav til en kommende partner. Det er en meget seriøs datingside, som har til formål at bringe folk sammen i et seriøst og langvarigt forhold.

  Det er derfor ikke et datingside, du skal bruge, hvis du er ude efter useriøse og korte forhold, som bunder i seksuel natur.

   

  Hjemmesiden har en meget simpel og enkelt opbygning, som er let for de fleste at bruge. Du skal dog oprette en profil, hvis du vil udforske de forskellige muligheder, siden byder på, da du ikke bliver præsenteret for meget, når du ikke er logget ind. det kan være en ulempe for nogle, hvis de gerne vil se siden an, før de tilmelder sig. Dog kan du tilmelde dig gratis, hvilket betyder, at du har mulighed for at se siden an, før du forpligter dig til en betaling.

  Der er ingen tvivl om, at du skal betale høje priser for at få et opgraderet abonnement på siden i sammenligning med andre datingsider. det kan være en fordele eller ulempe, alt efter hvordan du ser det. pris og kvalitet hænger nemlig sammen, og der er ingen tvivl om, at Partnermedniveau.dk gør meget ud af, at du kan finde et perfekt match.

  Desuden sørger den høje pris også for at frasorterer useriøse brugere, hvilket gør det lettere for dig at møde folk, som har seriøse intentioner. Til gengæld kan den høje pris også være skyld i, at der ikke er helt så mange brugere, som der kunne have været, hvilket gør udvalget af mulige partnere mindre. 

  Faglig godkendt af datingekspert

  Om skribenten

  Find mere information her

  Partnermedniveau.dk på Facebook