Anmeldelse af Spicydesires.com

Sitet blev oprindelinde udviklet til det engelske, amerikanske og canadiske marked, men kan også findes i en dansk udgave.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Spicydesires er en datinghjemmeside, der tilbyder dig muligheden for at finde matches i dit nærområde.

Nem at bruge, pænt layout og mobilvenlig

En af de helt store plusser ved spicydesires er, at det er ekstremt nemt at oprette en profil, og generelt er datingsiden nem at navigere på. Spicydesires er helt klart et godt valg til dig, der gerne vil date på en brugervenlig datingside.

Layoutet er pænt og simpelt, hvilket gør spicydesires til et meget æstetisk appellerende valg.

 

Spicydesires har et velfungerende matchingsystem, der sikrer, at du meget nemt og hurtigt finder andre medlemmer, du kan matche med.

Sitet er derudover udstyret med et mailsystem, der gør det muligt at være i kontakt med andre medlemmer.

Spicydesires har også udvikles apps, der gør det muligt at tage datingen over på din telefon. Der er udviklet apps til android, men endnu ikke til alle Apple-produkter.

Hvis der er andre medlemmer, der overskrider dine grænser, har spicydesires en blokeringsfunktion, der gør det muligt at undgå ubehagelige henvendelser.

Læs også: Anmeldelse af Vipdaters.dk

Ingen mulighed for direkte chat, personlighedstest eller søgemuligheder

Blandt nogle af kritikpunkterne af spicydesires er, at sitet ikke har en chatfunktion, der gør det muligt mere direkte at få kontakt til andre medlemmer.

Derudover tilbyder spicydesires ikke en personlighedstest, så man mere effektivt kan finde matches. Spicydesires gør det heller ikke muligt at se, hvilke andre medlemmer, der ha været inde på din profil, eller hvilke medlemmer der er online eller offline.

 

Spicydsires har heller ikke en særlig veludvikles søgefunktion. Du kan f.eks. ikke søge efter specifikke ord i andre medlemmers profiltekster, ej heller er det muligt at foretage kriteriesøgninger i andre medlemmers profiler. På spicydesires har du meget begrænsede muligheder for proaktivt at opsøge matches.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider

Spicydesires er datingsiden til dig, der gerne vil finde matches i dit nærområde. Men samtidig har sitet også væsentlige problemer, som du skal overveje før du opretter dig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere