Fitness dating – Find de bedste Fitness Dating sider

Fitness dating er meget enkelt dating, der henvender sig til aktive personer. Hvis du selv er meget aktiv og dyrker sport eller fitness, kan du med fitness dating møde andre singler, som ligeledes går op i at være aktive og holde deres krop i sund og god form.

Udgivet 28.04.2021 | Senest redigeret 29.04.2021 | Artiklen indeholder ads

Lige børn leger oftest bedst, som man siger, og derfor kan det ofte være rarest at date andre aktive singler, hvis man selv er optaget af kost og sundhed.

Ofte vil der være større forståelse for, at du bruger meget tid i det lokale fitnesscenter eller på træningsplanen eller prioriterer en bestemt kost eller følger en kostplan, hvis din partner har samme interesse og har prøvet det på egen krop. 

Der er flere forskellige steder, du kan kaste dig ud i fitness dating online, og her på siden har vi samlet en række eksempler på troværdige, online dating sider, som du kan benytte dig af, hvis du er optaget af motions dating og fitness dating.

Fordele og ulemper ved fitness dating 

Det er sjældent at der eksisterer ret mange ulemper, når det kommer til kærlighed, men der findes alligevel fordele og ulemper ved alt i livet, og det gælder også motions dating og fitness dating.

Nedenfor har vi samlet vores bud på både fordele og ulemper, som du kan orientere dig i, inden du giver dig i kast med fitness dating.

Fordele

 • Mød andre singler med interesse og forståelse for fitness og dine prioriteringer 
 • Mød andre singler der ligeledes er interesserede i at have en sund og veltrænet krop 
 • Find en fast træningsmakker som du yderligere også deler andre romantiske stunder og oplevelser med

Ulemper

 • Når du målretter din søgning efter en kæreste, partner eller anden relation efter et bestemt udseende eller bestemte interesser, indskrænker du for det første dit felt af mulige kandidater, og dernæst er der måske mulighed for, at du udelukker singler uden interesse for fitness og motion, som alligevel kunne have din interesse 
 • Nogle gange tiltrækkes modsætninger, og det kan i nogle parforhold og relationer være en fordel, at I har hver jeres interesser og hver jeres styrker og svagheder. På den måde kan I inspirere og udfordre hinanden, og I kan bidrage med forskellige inputs

Match.com

Match.com anmeldelse

På Match.com kan du møder singler fra dit område. På Match.com er de online profiler, som brugerne har mere detaljerede end på andre datingsites.

Derfor kan du søge på tværs af dine kriterier og med særlige personlighedstræk og interesser for øje herunder for eksempel interessen for motion og fitness.

På Match.com vil du kun støde på bekræftede profiler, da Match.com validerer de aktive brugere, der benytter sig af sitet.

Derfor slipper du for at møde falske profiler, og du er sikker på, at der sidder et rigtigt menneske i den anden ende, når du flirter og skriver med dine mulige kandidater. 

Match.com er også garant for høj sikkerhed og troværdighed, og dine personlige oplysninger bliver altid beskyttet. Derudover tilbyder Match.com den ekstra sikkerhed, at du kan starte din dating med en ny flirt op med en videodate.

Match cover

På den måde har I mulighed for at se hinanden i øjnene, fornemme hinanden og lære hinanden lidt mere at kende virtuelt, inden I planlægger et fysisk møde. 

Fordele ved Match.com

 • Mere detaljerede profiler så du nemt kan søge andre profiler, der deler dine interesser
 • Høj sikkerhed og troværdighed 
 • Mulighed for videodates, så du kan lære din flirt bedre at kende, inden I mødes 
 • Mulighed for både at søge mænd og kvinder, uanset hvilket køn du selv har

Hvad koster Match.com?

Periode Pr. måned I alt
1 måned 299 kr. 299 kr.
3 måneder 149 kr. 447 kr.
6 måneder 79 kr. 474 kr.

Opret gratis profil


Dating.dk – Danmarks største datingsite

anmeldelse af dating.dk

Dating.dk er Danmark største datingsite målt på antallet af profiler, og derfor kan du møde en masse singler fra dit område på siden. Med det store udvalg af singler, kan du med garanti også finde en masse med interesse for fitness, motion og sundhed.

Dating.dk er garant for god sikkerhed og troværdighed, og siden har mere end 20 år på bagen og har derfor også stor erfaring.  

Dating.dk er en dansk dating side, og hvis der er behov for det, kan du derfor også få hjælp af en dansk kundeservice.

Læs også: 22 dating sider med gratis oprettelse

Du kan både oprette en gratis profil, hvor du får adgang til en række standard funktion, eller du kan oprette en plus profil, hvor du får adgang til en længere række fordele og funktioner, som du ikke får med basisprofilen.

anmeldelse af dating.dk

Prisen på en plus profil afhænger af, hvilket tilbud du ønsker at benytte dig af, og hvor længe du ønsker en aktiv plus profil. 

Fordele ved dating.dk

 • Du kan både vise interesse i mænd, kvinder og begge køn uagtet af, om du selv er en mand eller en kvinde 
 • Danmarks største datingsite målt i antallet af profiler og derfor et stort udvalg af singler og mulige dates 
 • Mulighed for en gratis basisprofil eller en plusprofil med flere fordele
 • Høj sikkerhed og troværdighed

Priser på siden

Det er muligt at oprette en gratis profil på Dating.dk, men herefter kan der være en del fordele ved at opgradere dig til en betalingsprofil. Der følger rigtig mange funktioner med, som du kun kan bruge, når du betaler, hvilket er grunden til at de fleste brugere vælger denne løsning.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 179 kr. 179 kr.
3 måneder 129 kr. 387 kr.
6 måneder 99 kr. 594 kr.

Opret gratis profil


Single.dk

single.dk anmeldelse

Single.dk har ifølge sitet selv markedets mest seriøst matchmaker-teknologi, og det betyder, at du på single.dk har rig mulighed for at finde andre profiler, der også er interesserede i fitness, motion og sundhed. 

Single.dk har 19 års erfaring med at matche singler online, og derfor er du i erfarne hænder, når du opretter en profil på Single.dk.

Du kan til enhver tid oprette en gratis profil. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være betalingsopkrævning forbundet med brugen af siden.

Du får altid fuldt overblik over dine priser og muligheder på Single.dk, når du har oprettet en profil. 

 

Single.dk beskytter dine personlige oplysninger, og derfor kan du trygt og roligt give dig i kast med fitness dating på single.dk, hvis du ønsker det.

Fordele ved single.dk 

 • Mulighed for at søge både mænd og kvinder uanset om du selv er en mand eller en kvinde 
 • Markedets mest seriøse matchmaker-teknologi 
 • Gratis oprettelse
 • 19 års erfaring med online dating og matchmaking 

Det koster 199 kr. om måneden, og ved oprettelse siger du ja til en binding på 120 dage.

Periode Pr. måned I alt
Første måned (Dankort) 29 kr. 29 kr.
Næste 3 måneder (Dankort) 199 kr. 597 kr.
14 dage (Mobil) 90 kr. 90 k

Opret gratis profil


PartnerMedNiveau

Front Niveau

Dating siden PartnerMedNiveau henvender sig til dig, der vil benytte en mere seriøs og detaljeret dating side.

Hos PartnerMedNiveau skal du udfylde en personlighedstest på 200 spørgsmål, når du opretter en profil på PartnerMedNiveau.

På baggrund af dine besvarelser kan PartnerMedNiveau hjælpe med at matche dig med andre profiler, som du deler interesser og smag med.

Læs også: Elitedating – Find 11 bedste Elite Dating sider

Derfor kan PartnerMedNiveau også hjælpe dig med at matche dig med andre profiler med en aktiv livsstil og interesse for fitness dating. 

PartnerMedNiveau ønsker at matche singler med samme ambitioner og interesser, og sitet henvender sig særligt til dig, der er interesseret i at finde en seriøs og længerevarende relation.

partnermedniveau anmeldelse

Hos PartnerMedNiveau har 65 % af profilerne en akademisk baggrund, og derudover har PartnerMedNiveau stor succesrate med at lave succesfulde matches mellem singler. 

Læs også: Anmeldelse af Partnermedniveau

Fordele ved PartnerMedNiveau

 • Seriøs dating side for dig der er interesseret i en længerevarende og seriøs relation
 • Høj succesrate med at matche singler 
 • Personlighedstest på 200 spørgsmål der danner grundlag for matches 

Hvad koster Partner Med Niveau?

Periode Pr. måned I alt
1 måned 499 kr. 499 kr.
3 måneder 349 kr. 1047 kr.
6 måneder 199 kr. 1194 kr.

Opret gratis profil

Faglig godkendt af datingekspert