Anmeldelse af VictoriaMilan.com

Victoria Milan er en meget omtalt datingside, da den har et lidt anderledes formål end de fleste. På Victoria Milan kan du nemlig oprette en bruger, hvis du er gift eller i et forhold og ønsker at finde en, som du kan have en affære med.

cover
Udgivet 19.01.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Det er en side, som mange har et ambivalent forhold til, da den strider meget imod samfundets overordnede idé om morale, men alligevel er siden vokset med fuld fart og har næsten 7 millioner brugere på verdensplan.

På trods af, at mange gør sig til modstandere af siden, er der altså også mange, som finder den brugbar og benytter de muligheder datingsiden byder på.

Hvad end du er for eller imod en sådan type datingside, er der folk, som får noget ud af den og møder andre med samme intentioner og lyster.

Det er et sted, hvor du kan begive dig anonymt, så din partner ikke har mulighed for at finde ud af, at du er på siden. Det er derfor helt naturligt en af de faktorer Victoria Milan gør mest ud af. Du skal selvfølgelig kunne holde din profil anonym, hvis du skal kunne starte en affære.

Hjemmesiden har et lækkert layout, som er meget stilet og moderne. Det er også brugervenligt og til at forstå, hvad end du har stor erfaring med internettet eller ej. De fleste bør derfor kunne oprette en profil på siden og bære sig ad med at bruge den.

Det er klart at dette ikke er en typisk datingside,

og derfor er det ikke et sted for dig, hvis du søger et seriøst forhold.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Lækkert layout
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt design
 • Gode muligheder for informationer
 • Niche dating
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Overvægt af mandlige profiler
 • Fake profiler

Du skal kun bruge denne side, hvis du har lyst til at begynde en affære med en anden, hvad end du selv er i et forhold eller ej. Det er noget, der bør gennemtænkes inden, du opretter dig på siden, da det kan have store konsekvenser.

Det er derfor en god idé at gøre op med dig selv, om det helt sikkert er noget du vil. Hvis du er sikker på, at det er en ting, du ønsker at prøve, er Victoria Milan et godt sted at starte. Her kan du være sikker på, at de folk du møder har samme interesse, hvilket gør det lettere at føre affæren til livs.

Værd at vide om VictoriaMilan.com

0
Medlemmer
399
Pr. måned
2024
Eksisteret siden
60
Fordeling mænd

Priser på siden

På Victoria Milan kan du oprette en profil helt gratis. Der er dog visse fordele, som følger med, hvis du opgraderer denne profil til en betalingsprofil. Det kan gøre det en del lettere at kontakte andre brugere og få succes på hjemmesiden. Det koster dog ret meget at opgraderer din profil, og derfor bør du overveje, om det er den rette hjemmeside for dig, før du tager det skridt.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 399 kr. 399 kr.
3 måneder 299 kr. 897 kr.
6 måneder 219 kr. 1314 kr.

Priserne på Victoria Milan er uden tvivl i den høje ende i sammenligning med andre datingsider. Der er dog forskellige prisløsninger, som kan påvirke, hvor meget du ender med at skulle betale.

Du kan blandt andet vælge at binde dig til dit betalingsabonnement i 1 måned. Her skal du betale 399 kroner for hele måneden, men er ikke bundet yderligere til din profil og kan opsige den når som helst.

Læs også: Anmeldelse af Scor.dk

Du kan også vælge en løsning, hvor du binder dig til din betalingsprofil i 3 måneder. Her skal du betale 299 kroner per måned, som i alt svarer til 897 kroner for perioden. Til sidst har du også mulighed for at vælge en betalingsløsning, hvor du binder dig i 6 måneder. Det koster dig 219 kroner per måned, hvilket er 1314 kroner i alt for perioden.

Logo
Pris Fra 399 kr./md.
Medlemmer 7.000.000
 • Lækkert layout
 • Garanteret privat og diskret
 • Gratis oprettelse

Du kan altså slippe afsted med en lavere pris, hvis du er villig til at binde dig til brugeren i nogle måneder. Prisen afhænger af, hvor længe du binder dig, og derfor bør du overveje, hvor længe du regner med at have behov for profilen, når du vælger en betalingsløsning.


Opbygningen af hjemmesiden

Victoria Milan har en meget stilet hjemmeside, som er teknisk gennemført. Det er ikke et forældet design, og du kan tydeligt se, at de gør noget ud af at holde den vedlige. Selvom siden er teknisk flot, er den også let at bruge, da opsætningen er meget intuitiv og forståelig for de fleste. Det er altså et side, som både kan bruges af teknisk begavede og ubegavede folk.

Som på mange andre hjemmeside, har Victoria Milan deres logo i det øverste venstre hjørne og en loginknap i øverste højre hjørne. Ved siden af loginknappen har du også mulighed for at vælge, hvilket sprog du vil have siden på. Det er en god feature, da det er en international side, hvilket betyder, at der er brugere, som taler mange forskellige sprog på siden.

Front page

Forsiden er prydet af et større billede af en kvindes ansigt med en maskerade maske på. Det udviser en sensuel og hemmelig stemning, som er netop det siden bygger på. Desuden sender den maskerede kvinde også et budskab om, at du kan føle dig tryg ved, at du er helt anonym på siden. På den måde kan folk oprette en profil uden bekymringer for, at deres partner opdager det.

Ved siden af kvindens ansigt er der en knap, hvor der står ”se dine match”. Det er denne knap som fører dig videre til oprettelse af en profil. Det er en god måde at logge folk til at oprette en profil på, fordi teksten frister med, at der venter en række matches på den anden side. under knappen til oprettelse, er der en tæller, som hele tiden viser, hvor mange profiler der er oprettet på siden.

page info

Når du scroller længere ned på siden, er der rigtig meget tekst, informationer og billeder. Det er ikke fordi teksten virker overvældende, da den står i korte afsnit, det er blot en meget lang side, hvor du skal scrolle en del for at komme helt ned til enden af forsiden. I det her tilfælde, gør det ikke så meget, at der er en høj grad af information til brugeren, da der ofte vil være mange besøgende på siden, som er i tvivl om, hvorvidt de skal oprette en profil, og hvad det indebærer. Derfor kan det være betryggende, at der er mange informationer og svar til de spørgsmål, du måske sidder inde med.

Læs også: Find 11 bedste Elite Dating sider


Fordele ved Victoria Milan

Victoria Milan er en datingside for folk, som er i forhold og gerne vil begynde en affære ved siden af. Mange betragter siden som en decideret sex dating hjemmeside.

Det kan være en stor hjælp til netop dette, og derfor er der også en række fordele, som følger med, når du bruger siden:

Gratis oprettelse

Som ved mange andre datingsider, kan du oprette en profil helt gratis på Victoria Milan. Det er dog særligt en fordel ved netop denne side, da mange brugere kan have behov for at mærke siden an, før de forpligter sig til et betalingsmedlemskab. Nogle er måske i tvivl om, hvorvidt det egentlig er det, de vil, og derfor er det rigtig favorabelt, at der er mulighed for at teste siden af og se dig omkring, før du springer helt ud i det.

Lækkert layout

Hjemmesiden til Victoria Milan er helt klart en fordel for brugerne. Layoutet på siden er meget flot og nytænkende, hvilket viser, at den bliver opdateret og holdt op til de nyeste standarder. Det gør det behageligt og mere tiltalende at bruge siden, hvis designet er flot.

Brugervenligt design

På trods af de nytænkende layout, er det stadig en meget brugervenlig hjemmeside. Det er naturligvis en fordel, da det ikke er alle, som er lige tekniske begavede. Du behøver derfor ikke have den store erfaring med internettet for at kunne oprette en profil og bruge den på Victoria Milan.

Gode muligheder for informationer

På hjemmesiden er der gjort rigtig meget ud af at give brugeren så mange informationer, som han/hun kan have brug for uden at det virker overvældende og uoverskueligt at læse. Det hele er opsat på en letlæselig måde, som ikke virker tung at komme igennem. Det er en stor fordel med de mange informationer, da det er en stor beslutning at oprette en profil på siden, og folk kan sidde inde med mange tvivl og spørgsmål, som de har brug for at få besvaret.

Niche dating

Victoria Milan kan uden tvivl anses som en niche datingside, da den udelukkende henvender sig til folk, som er på udkig efter en affære. Det kan være en fordel, da det gør det let for brugeren at finde folk med samme interesser og lyster. Hvis du søger en affære på en almindelig datingside, kan det blive et problem, da mange du møder vil være modstandere af ideen. På Victoria Milan er du sikker på at blive taget godt imod, da alle spiller med åbne kort og søger det samme.

Mange medlemmer

Der er næsten 7 millioner medlemmer på Victoria Milan, hvilket øger dine chancer for at finde et match. Det er dog en international side, så du kan selvfølgelig risikere at komme i kontakt med folk, som ikke er danskere. Det kan både være en fordel og en ulempe alt efter, hvad dine præferencer er.

Ulemper ved Victoria Milan

Victoria Milan er et perfekt sted for dig, som søger en affære og vil møde andre med samme intentioner. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke følger nogle ulemper med også.

Her er et overblik over nogle af de ulemper, der forekommer ved siden:

Dyrt abonnement

Selvom du sagtens kan oprette en gratis profil på Victoria Milan, er der mange funktioner, som du ikke kan bruge, medmindre du betaler for et abonnement. Her er prisen meget høj i forhold til andre datingsider. Det kan derfor ende med at blive en dyr affære, hvis du vil have en betalingsprofil på siden. Det er værd at overveje, om du er villig til at betale for de ekstra funktioner eller kan nøjes med en gratis bruger.

Overvægt af mandlige profiler

Victoria Milan kan både bruges af heteroseksuelle og homoseksuelle brugere, men den er ikke decideret henvendt til homoseksuelle. Med en overvægt af heteroseksuelle brugere er det derfor en ulempe, at der er en del flere mandlige profiler i sammenligning med kvindelige. Det kan gøre det sværere for heteroseksuelle mænd at finde et match på siden.

Fake profiler

mange brugere på siden anmelder, at der er en del fake profiler på siden. Det kan gøre det mere utrygt at bruge siden, fordi du ikke kan være sikker på, om du kommer i kontakt med ægte eller falske profiler. Det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på, hvem det er du skriver med og anmelder dem, hvis du har mistanke om, at det er en fusker, du har med at gøre.


Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, du som forbruger kan bruge til at undersøge, hvor troværdig en virksomhed er, før du handler med dem. På Trustpilot kan andre forbrugere bedømme virksomheder, de tidligere har handlet med eller benyttet. Deres anmeldelser er en god indikator for, hvor god virksomheden er. Dog er det vigtigt at huske, at der ikke er tale om fakta, men meget personlige og subjektive holdninger. Du bør derfor ikke lade Trustpilot anmeldelser styre hele din vurdering af virksomheden.

Trustpilot Reviews

Victoria Milan har 73 anmeldelser på deres danske Trustpilot side, hvilket er relativt lavt taget mængden af brugere på hjemmesiden i betragtning. Selvom det er en global hjemmeside, er der stadig mere end 200.000 danske profiler ud af de 7 millioner, hvilket gør det bemærkelsesværdigt, at der ikke er flere, som har anmeldt siden på Trustpilot. Det kan dog have noget at gøre med, at folk gerne vil forholde sig anonyme på siden, og derfor er bange for at afsløre deres identitet ved at anmelde over Trustpilot.

Trustpilot Reviews

Datingsiden har en relativ lav score på 1,6 stjerner ud af 5 stjerner, hvilket er en del under middel. Det er dog ikke unaturligt for datingsider, hvor folk åbner sig personligt og derfor kan føle sig mere ramt, hvis de ikke har held med siden. Desuden er det også oftere utilfredse kunder, som bruger tid på at lave anmeldelser frem for de kunder, som er tilfredse. Scoren skal derfor tages med et gran salt, selvom det selvfølgelig også er værd at have med i dine betragtninger, hvis du overvejer at oprette en profil.

Trustpilot Reviews

Mange af de negative anmeldelser omhandler, at der er en del fake profiler på siden, for høje priser og en overvægt af mænd. Desuden er der også nogle enkelte, som anmelder siden på baggrund af, at det er en datingside for utroskab, hvilket de dømmer umoralsk. Det er altså brugere, som næppe har brugt siden og udelukkende anmelder den på grund af deres holdninger til formålet med den.

Læs også: Sugardating: Her er alt du skal vide


Sådan opretter du en profil

Det er let at oprette en profil på Victoria Milan, og der er adskillelige knapper på forsiden, som linker dig videre til en profiloprettelse.

Når du har trykket på en af de mange oprettelsesknapper, bliver du som det første bedt om at indtaste om, du er en mand eller kvinde. Herefter skal du skrive, hvad din status er. Du har 4 valgmuligheder; fraskilt, gift, i et forhold eller single. Du kan altså også oprette en bruger som single, hvis du for eksempel ønsker at indgå i en affære med en, som er i et forhold, selvom du ikke selv er. Når du har informeret om din status, skal du fortælle om, du søger en mand, kvinde eller begge dele. Herefter skal du indtaste din e-mail og accepterer brugsbetingelserne på siden, hvorefter du skal angive et brugernavn, en adgangskode og din fødselsdato.

Data box

Når du har videregivet alle disse oplysninger, bliver du spurgt, hvad du konkret søger på siden. Her kan du vælge mellem disse 4 muligheder: noget kortvarigt, noget langvarigt, hvad end der ophidser mig eller kigger bare lidt rundt. Når du oplyst dette, skal du vælge, hvad der tænder dig. Her kan du vælge blandt mange forskellige kategorier, og du kan vælge mere end én.

Efter dette skal du informere om dit udseende. Her skal du svare på, hvordan din højde, vægt, kropstype, hårfarve, udseende og øjenfarve er. Til sidst skal du skrive, hvor hvilken by du bor i, og herefter skal du bekræfte din profiloprettelse på den e-mail, du har angivet tidligere. Når du har bekræftet oprettelsen via din e-mail, kommer du direkte ind på din nye profil.

Når du er logget ind på din profil, har du mulighed for at tilføje billeder og skrive lidt om dig selv, og hvad du søger i din profiltekst.

Læs også: Bedste dating hjemmesider for gifte


Spar penge med rabatkoder

Hvis du synes, at det er lidt dyrt at opgraderer til et betalingsabonnement, men ikke føler, at du får nok features med, når du har en gratis bruger, kan du med fordel bruge rabatkoder. De sørger for at du kan spare penge på dit abonnement, så du ikke skal betale fuld pris.

rabat

Det er let at finde rabatkoder til Victoria Milan. Du kan for eksempel søge ”rabatkoder Victoria Milan” i søgefeltet på din fortrukne søgemaskine. Herefter vil du med al sandsynlighed blive introduceret til en række hjemmesider, som samler alle relevante rabatkoder, der fungerer på det tidspunkt, du søger. Der vil komme forslag til sider, som på det tidspunkt har aktuelle rabatkoder til Victoria Milan. Disse skal du blot kopiere og bruge inde på Victoria Milan for at spare lidt penge på dit abonnement.

Det er en god idé at søge efter rabatkoder regelmæssigt, da der hele tiden bliver oprettet nye, som du kan bruge til at spare penge på siden.


Sikkerhed på siden

De fleste, som opretter en profil på Victoria Milan, har et klart ønske om at forblive anonyme. Derfor gør Victoria Milan mange tiltag for at sikre dette for dig som bruger.

Hjemmesidens ejer er:

De har blandt andet 7 opstillede punkter på deres hjemmeside, som fortæller dig, hvordan de holder din identitet anonym på siden:

 1. Redigeringsværktøjer til dine billeder: På Victoria Milan tilbyder de dig en række redigeringsværktøjer, som du kan bruge til at sløre dit ansigt på billeder eller dække det delvist. På den måde kan du forholde din identitet hemmelig men stadig give andre brugere en indikation af, hvordan du ser ud.
 2. Anonymt brugernavn: Du har mulighed for at vælge et brugernavn, så du ikke skal vise dit rigtige navn på din profil.
 3. Ikke forbundet sociale medier: Victoria Milan er ikke forbundet til nogle sociale medier, som kan føre tilbage til dig og afsløre din identitet.
 4. Panikknappen: På Victoria Milan har de en feature, som de kalder panikknappen. Denne kan bruges til at føre dig til en uskyldig hjemmeside, hvis din partner kommer ind, mens du bruger siden.
 5. Sikker identitet: Du skal ikke videregive nogle personlige informationer, når du opretter en profil på siden, og de behandler de oplysninger du giver med størst mulig sikkerhed.
 6. Autologout: Victoria Milan har oprettet et system, som kan genkende hviletid og logger dig automatisk af din profil, hvis du ikke har været aktiv længe. Du skal derfor ikke være nervøs, hvis du har glemt at logge af.
 7. Kan ikke ses på dit kreditkort: Victoria Milan har sikret, at de ikke kan genkendes på dine kontoudtog, når der trækkes penge for dit abonnement. De skifter ofte navn i den forbindelse, så det ikke kan opdages af en partner.

Opsummering

Victoria Milan er uden tvivl ikke en datingside for alle. Det er kun en side, som gavner dig, der er på udkig efter at påbegynde en affære bag din partners ryg. Til gengæld er siden også perfekt til dette formål. Du kan være på siden uden frygt for, at andre brugere dømmer dig, da alle er der med samme formål.

Det kan være en stor fordel, hvis du vil have muligheden for at afprøve dine lyster inden for trygge og accepterende rammer.

Hjemmesiden har mange gode features og er let at bruge, samtidig med at den har et flot design. Der er mange tiltag for at holde din identitet anonym, så du trygt og sikkert kan færdes på siden. Dog er der en del negative anmeldelser på Trustpilot, hvor brugere udtrykker, at der er mange falske profiler på siden og meget høje priser, som ikke altid er det værd.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten