Anmeldelse af de bedste hjemmesider for gifte personer

Det hemmelighedsfulde, det forbudte, spændingen. Alt sammen taler til os, når vi har været gift med den samme kvinde eller mand i flere år. Der findes derfor mange datingsider, hvis formål er dating for gifte. Vi har samlet de bedste i denne store guide.

Udgivet 10.03.2021 | Senest redigeret 03.05.2021 | Artiklen indeholder ads

Hvilke datingsider kan du benytte dig af, hvis du gerne vil date en gift? Der findes mange sider, hvor hovedfokusset er dating for gifte. Vi vil anbefale Victoria Milan, Ashley Madison, C-date samt Partnermedniveau.dk.

I nedenstående kan du læse vores anmeldelse af overnævnte sider, hvor vi både kommer ind på fordele og ulemper, pris og meget mere.

Når man vælger dating for gifte, så er det for nogen hemmeligheden og det ’forbudte’, som tænder dem, hvorfor vi blandt andet også kommer ind på sikkerheden på siderne.

Det er nemlig vigtigt, at det der sker på datingsiden, forbliver en hemmelighed – specielt hvis der ikke er en aftale med din ægtefælde.

Du er nemlig slet ikke den eneste, der sukker efter at pifte dit datingliv eller sexliv lidt op. Vi vil i denne artikel komme ind på, hvorfor mange tyer til dating for gifte, til trods for det i manges øjne vil anses som utroskab.

Derudover anmelder vi fire datingsider, der har til formål at fremme dating mellem gifte – for selvom man har været sammen med din partner i flere år, så er det for nogen med til at pifte livet derhjemme op med et sidespring.

VictoriaMilan.dk – Verdens #1 dating for gifte & sambo

Victoria Milan anmeldelse

Victoria Milan er én af de meste kende datingsider for gifte, og vi vil derfor også gerne anmelde denne side.

Hjemmesiden er fint og professionelt opsat, og du finder hurtigt de informationer, du skal bruge, hvis du overvejer Victoria Milan som datingside.

De gør det derfor nemt og overskueligt for dig, når du for første gang skal ind og se, hvad denne side har at byde på.

Fordele

 • Alle brugere ved, hvorfor de er på datingsiden
 • Nemt at oprette en bruger
 • Brugervenlig datingside

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Overvægt af mandlige profiler
 • Fake profiler

Overskueligheden er blot én af de mange fordele ved denne side, den har nemlig også et rigtig godt sikkerhedssystem, der sørger for, at du kan holde din hemmelighed for dig selv.

Når du opretter en profil, er det ikke muligt at bruge dit eget navn, hvorfor du skal finde på et andet brugernavn, som ikke indeholder noget af dit navn.

Derudover kan du sløre dit profilbillede, således det ikke er genkendeligt – det kan jo være, at du allerede kender nogen, som er medlemmer af Victoria Milan.

Victoria Milan burger ikke nogen forbindelse til sociale medier, og der kommer aldrig til at stå Victoria Milan i det kontoudtog. Datingsiden kommer op med forskellige dæknavne, som udskiftes jævnligt.

Læs også: 14 bedste sex dating sider

Hvad koster Victoria Milan?

Victoria Milan koster 399 kr. om måneden.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 399 kr. 399 kr.
3 måneder 299 kr. 897 kr.
6 måneder 219 kr. 1.314 kr.

En af vores favoritter ved Victoria Milan er, at de har lavet en panik-knap. Trykker du på den, bliver du sendt direkte videre til en uskyldig hjemmeside, så du kan holde dine hemmelige affærer for dig selv.

Der er gratis oprettelse og prøveperiode hos Victoria Milan, finder du sidens indhold interessant, har du mulighed for at tilmelde dig et abonnement, som du betaler til månedligt.

Det er også muligt at få Victoria Milan som app til din smartphone. Det er meget optimalt, så du kan chatte med fremmed via din smartphone og derfor ikke altid skal have computeren fremme.

Hvad siger Trustpilot?

Opret gratis profil


Ashley Madison – Livet er kort. Hav en affære.

Denne datingside er for alle, der gerne vil springe ud i datinglivet – også for dig, der interesserer dig for dating for gifte mennesker.

Har du en partner, så er du bestemt ikke udelukket fra Ashley Madisons datingside. Det er ikke vigtigt, hvorfor du tilmelder dig, og du behøver derfor ikke angive det, når du melder dig ind.

Ashley Madison vil bare gerne fremme dating, uanset om det er dating en mere konventionel forstand eller den mere kontroversielle.

Siden har stor erfaring inden for internetdating, da de allerede startede for første gang i 2001. Vi taler derfor om knap 20 års erfaring, hvilket du blandt også kan mærke ved deres mange hjælpemidler.

Fordele

 • Chat forsvinder, så ægtefællen ikke kan se
 • Har en panikknap
 • Gratis for kvinder
 • Mange medlemmer

Ulemper

 • Ikke for folk, der søger seriøse forhold
 • Manglende automatisk matchning
 • Betalingssystemet er lidt forvirrende

Blandt har de en features, som sørger for, at din indbakke ikke er glødende, hver gang du logger på. Du kan nemlig blot trykke på en knap, så du giver et hurtigt svar, der er skrevet på forhånd. På den måde skal du ikke sidde og skrive alle beskeder selv.

Også hos Ashley Madison er din hemmelighed i sikre hænder, hvor de heller ikke blander din profil sammen med dine profiler på andre sociale medier. Derudover kan du få datingsiden som app på din smartphone.

Hvad koster Victoria Milan?

Type Pr. credit I alt
Basic 100 credits 306 kr.
Classic 500 credits 932 kr.
Elite 1000 credits 1.557 kr.

Hvis du er ude på et eventyr, så kan du også benytte dig af endnu en feature, som parrer dig sammen med en, der er samme sted. Det vil sige, at du under en rejse kan have mulighed for at møde nye mennesker, hvis du tilføjer denne feature til din profil.

Er du en kvinde, der søger en mand, så er medlemsskabet gratis. Søger du en kvinde, så kan du oprette dig gratis og vil derefter blive opkrævet et månedligt beløb, hvis du vil have et medlemskab med alle fordele.

Hvad siger Trustpilot?

Ligesom andre datingsider, har Ashley Madison en overvældende mængde dårlige anmeldelser på Trustpilot. Anmeldelserne kommer fra mennesker over hele verden, og de går på, at der er en del falske profiler derinde, og at det er svært faktisk at finde de rigtige profiler. Derudover koster det en del penge at være medlem hos Ashley Madison, men ifølge mange er det penge lige ud ad vinduet.

Faktisk er 78 % af anmeldelserne på Trustpilot markeret som ”Dårlig”, hvilket viser, at mange mennesker er enige om, hvad de synes om Ashley Madison.

Video: Gennemgang af AshleyMadison.com

Opret gratis profil


C-Date – En verden af uforpligtende dates

website structure

Dating for gifte kan i høj grad anbefales hos C-date, da de henvender sig til brugere, som søger uforpligtende dating – hvilket mange med en partner kan nikke genkendende til.

Du kan registrere dig gratis inde på C-date, hvor du derefter betaler for medlemsskabet.

Der mange, som allerede er tilmeldte derinde, og inden man tilmelder sig, skal man angive, hvilket køn man har, og hvilket køn man søger.

På den måde kan C-date holde styr på fordelingen, som lige nu er nærmest er 50/50. Der er lidt flere kvinder end mænd.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Find uforpligtende forbindelser
 • Ligelig fordeling af mænd og kvinder
 • Fokus på anonymitet

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Falske profiler
 • Ikke til niche-dating

Derudover værner C-date også om din hemmelighed, hvorfor du selv vælger et brugernavn, som sagtens kan være langt fra dit eget navn.

Derudover kan du selv vælge, hvilke billeder du lægger op, og hvordan disse skal beskæres og beskyttes, så din identitet er i sikre hænder.

Du finder også C-date som app til smartphone.

Priser

Når du skal opgradere fra en gratis profil til en betalingsbruger, er der naturligvis nogle priser, du først skal forholde dig til. På C-date.dk er det relativt høje priser, hvis du sammenligner med andre online datingsider, som også tager en abonnementspris.

Periode Pr. måned I alt
3 måneder 359 kr. 1077 kr.
6 måneder 269 kr. 1614 kr.
12 måneder 179 kr. 2148 kr.

Prisen for C-date har en bindingsperiode på 12 måneder, hvor du betaler 179 kr. Ønsker du ingen binding kan du give 269 kr. om måneden eller 359 kr. for tre måneder.

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot har forbrugere mulighed for at anmelde virksomheder, hvad end de har har en positiv eller negativ oplevelse. Det kan være en stor hjælp, hvis du overvejer at handle med en virksomhed, men er i tvivl om, hvorvidt de er troværdige og til at regne med.

C-date.dk har fået meget hårde anmeldelser på Trustpilot, og har kun 1,4 stjerner ud af 5 stjerner i deres overordnede vurdering. De lægger derfor en god sjat under middel.

De kommentarer, som mange skriver i deres anmeldelser af siden, går meget ud på, at der bliver trukket for mange penge på deres konto for deres abonnement. Det er primært det de negative anmeldelser handler om, når du scroller ned af C-date.dks Trustpilotside.

Opret gratis profil


PartnerMedNiveau – Matchmaking er effektiv dating

Front Niveau

Er du ikke til det uforpligtende, men vil du derimod gerne finde noget mere forpligtende inden for dating for gifte, så er det værd at gå på opdagelse hos PartnerMedNiveau.

Datingsiden er for dig, der er veluddannet og søger længere forhold.

Når du tilmelder dig hos PartnerMedNiveau, vil du skulle svare på et spørgeskema, som derefter matcher dig med personer, der ligger inden for samme ramme.

På den måde vil PartnerMedNiveau sikre sig, at dem, du chatter med og måske senere dater, passer til din personlig, uddannelse og meget mere.

Læs også: 11 elite dating sider

Hurtigt overblik

Fordele

 • Mulighed for personlighedstest
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Nichedating
 • Kontrol af profiler

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Færre profiler
 • Kan være subjektiv
 • Ikke muligt at se hjemmesiden uden bruger

Du kan både have et gratis medlemskab eller et premium medlemskab, der giver dig mange flere fordele og muligheder, når det kommer til dating. Prisen for PartnerMedNiveau er 599 kr. om måneden.

Hvad koster Partner Med Niveau?

Periode Pr. måned I alt
1 måned 499 kr. 499 kr.
3 måneder 349 kr. 1047 kr.
6 måneder 199 kr. 1194 kr.

Siden har 13 millioner medlemmer på verdensplan, hvorfor der helt sikkert også er en veluddannet, intellektuel partner til dig.

Opret gratis profil


Hvem dater, mens de er gift?

Mange går ind for, at man skal holde sig til én partner, men det er ikke altid den bedste løsning. Når man har været gift i mange år, kan det hele blive hverdagsagtigt og vanedannende. Trænger du derfor til at komme ud af vanerne – men vil du gerne beholde dit ægteskab – så er det værd at overveje dating for gifte.

Når det hele bliver vanedannende, og der går hverdag i den, så kommer alle skænderierne også. Skænderierne kan hurtigt ende med at blive endnu en hverdagsting, hvilket mange løser med en skilsmisse. I dag er det meget nemt at blive skilt, og det tager ikke meget mere end et par klik inde på borger.dk. Dating for gifte kan være løsningen, så I ikke skal igennem en skilsmisse.

Med en bekræftelse igennem dating for gifte, får du pludselig genvunden overskud til det derhjemme, hvorfor dating for gifte kan være med til at sætte jeres ægteskab på rette kurs igen.

Det er derfor mange forskellige, som afprøver dating for gifte og et sidespring – og grundene dertil kan være mange. Nogle vil gerne have frisk ny energi, mens andre tænder på at have en forbudt hemmelighed, som skal holdes skjult.

Pift dit ægteskab op med et sidespring

Om man fortæller sin partner eller ej, at man gerne vil date andre, det blander vi os ikke i. Dating for gifte bruges på mange forskellige måder, og det giver lidt ekstra spænding, som man mange gange kommer til at savne, når man har været sammen med den samme partner i flere år.

Der er nogle, der bruger dating for gifte som et sidespring, hvor det skal forblive en hemmelighed. Det er typisk det hemmelighedsfulde, der tænder, i og med utroskab i en mere konventionel verden bliver anset som forbudt. Det forbudte drager os, og dermed ender mange på datingsider, hvor der muligheder inden for dating for gifte.

Det kan i mange tilfælde også redde dit ægteskab, specielt hvis du spiller dine kort helt perfekt. Når du bliver tilfredsstillet på ét punkt gennem dating, så er der mere overskud derhjemme med partner.

Dating kan være mange ting, og det er derfor ikke kun med henblik på sex, at man vælger dating for gifte. Det kan også være, at man savner en at tale med, en at lave ting med eller en at forkæle. Du kan derfor sagtens tilmelde dig en datingside uden at have til formål at have sex med den person, som du skriver med.

Mange skriver nemlig blot med personerne, hvilket er nok for nogen – mens andre aftaler at mødes og blot ser, hvor det hele ender. Hvis kemien og lysten er der, så kan nogen dates ende med sex. Det kommer meget an på, hvad du søger, hvilket er vigtigt at dele med dem, du skriver med, så der kan skabes en fælles konsensus om dette.

Hvordan foregår det? – 3 tips til hvordan du lykkes med dating for gifte

Du tilmelder dig en datingside, hvor du derefter begynder med at skrive og chatte med det køn, som du søger. Er du gift eller har en partner, kan det være meget fordelagtigt at henvende dig på sider, som er målrettet dating for gifte. På den måde skal du ikke til at forklare dig ud af situationen, du skal blot springe ud i det, i og med brugere godt ved, at de fleste enten søger en gift eller er gift.

Læs også: Anmeldelse af de bedste sugardating hjemmesider

Når I har chattet sammen på kryds og tværs, så kan det være, at I gerne vil ses ansigt til ansigt. Mange mødes, hvor de går en tur med en kop kaffe, blot for at se, om kemien stadig er der, når man ikke sidder bag en skærm. Er kemien der, så tager mange skridtet videre med middag, forkælelse og sex.

Sex er det, som mange søger, når de i forvejen er gift, da det er ’forbudt’. Det er dog ikke alle, der udelukkende går efter sex. De vil også gerne date en partner, der har mere at byde på.

1.     Vær dig selv

Til trods for at mange datingsider for gifte sælger sig selv på, at de er anonymiseret, og din hemmelighed derfor er i sikkerhed hos dem – så vil vi alligevel anbefale, at du er oprigtig, når du tager på en date.

Ofte har I skrevet sammen over datingsiden, og hvis kemien er der, vil mange gerne mødes efter lidt tid. Når I møder hinanden ansigt til ansigt, kan det være en god idé at være sig selv. Måske du ikke vil sige dit rigtige navn, men din personlighed kan være en vigtig brik, hvis det er en partner, som du gerne vil blive ved med at se. Man bliver altså nødt til at give lidt for at få lidt.

Dating for gifte gennem en datingside kan være meget fornuftig, i og med det ikke kommer bag på nogen, at du er gift eller om ikke andet er i et forhold med en anden.

Når du er dig selv, så handler det også om, at man med dating kan finde en, som man følelsesmæssigt og tankemæssigt passer rigtig godt sammen med. Så hvis snakken derhjemme med din partner er gået i stå, så kan det være meget forfriskende at tale med en, der lytter og synes, at du er spændende at høre på.

2.     Mød hinanden, hvor I ikke støder ind i bekendte

Det er det hemmelighedsfulde, som tænder mange, og måske endda også tanken om at blive opdaget midt i det. Alligevel vil vi anbefale, at I dater på steder, hvor I ikke har mulighed for at støde ind i personer, som kunne genkende jer. For hemmeligheden er slut, hvis I bliver opdaget.

Hvis I gerne vil ud at spise og have en romantisk aften, så tag til en anden by langt væk fra jeres hjembyer. På den måde er I sikre på, at der ikke lige pludselig står en kollega foran jer og stiller kritiske spørgsmål.

I kan også indlogere jer på hotel, i et hyggeligt sommerhus eller tage på en rejse sammen. Alt dette er muligt, hvis I blot kan holde masken over for jeres partnere derhjemme.

Mødestederne bliver pludselig en del af spillet og det hemmelighedsfulde, hvor I med sikkerhed bliver mere og mere kreative med tiden.

3.     Opsæt nogle spilleregler for dig selv

Det kan være et nyt og spændende område, som du begiver dig ud i, hvorfor det er vigtigt at få opsat nogle spilleregler for dig, således du ikke bryder en grænse, som ikke skal brydes. Det kan være regler for, hvor langt du vil gå, om det skal holdes hemmeligt eller om der skal være en tidsbegrænsning på.

Tidsbegrænsning i forhold til hvor lang tid du må date én bestemt person, eller hvor længe du må have din profil på en side om dating for gifte mennesker, kan være fordelagtigt, alt efter hvad du går efter. Skal du have det lidt sjovt med et sidespring og tilbage til din partner – eller skal der lægges mere i det, hvor det kan ende ud i et dobbeltliv. Alt dette er værd at overveje, inden du går i gang.

Der findes også mange former inden for dating, og som sagt, behøver det ikke at være sex, man leder efter. Det kan også være, at man søger en partner, der er god at snakke med og måske har det på samme måde som dig i forhold til et ægteskab, der blot kører på vanerne.

Opsummering af anmeldelserne

Victoria Milan er det sted, der direkte henvender sig til dating for gifte mennesker og dermed lægger op til utroskab og et sidespring, mens de andre sider også henvender sig personer, der leder efter en partner. C-date har den fordel, at der er skabt en konsensus om, at dating derinde er uforpligtende, hvilket i høj grad kan være tiltalende, når man dater, mens man er gift med en anden.

Det er hurtigt klart, at alle datingsider værner om din sikkerhed og din identitet, således du kan begive dig på et eventyr med dating for gifte uden at skulle indblande for mange.

Hos os finder du råd og vejledning til dating

Vi har samlet en mase guides om dating, så du kan søge inspiration til et finde din drømmepartner – for uanset hvem det er, så er der én derude. Du kan derfor læse endnu flere guides og anmeldelser, hvis du blot klikker videre på siden.

Faglig godkendt af datingekspert