Anmeldelse af C-date.dk

C-date.dk er en online datingside for dig, som søger ”casual dating”, der ikke forpligter. Den amerikanske term blev taget i benyttelse af C-date.dk i 2008, hvor de introducerede datingsiden på det europæiske marked.

cover
Udgivet 02.02.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

I dag er der mere end 36 millioner brugere på internationalt plan, mens der er mere end 400.000 danske brugere.

Der er altså et meget højt antal af danske brugere på siden,

hvilket gør det let for dig, som er på udkig efter uforpligtende forhold til folk,

som er i nærheden af dig.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Find uforpligtende forbindelser
 • Ligelig fordeling af mænd og kvinder
 • Fokus på anonymitet

Ulemper

 • Dyrt abonnement
 • Falske profiler
 • Ikke til niche-dating

Der er ingen tvivl om at datingsiden primært henvendes til folk, som søger seksuelle forhold, der ikke har til formål at ende i ægteskab. Dog er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan ende med at finde kærligheden på siden. Det er primært en side, som bruges af heteroseksuelle, men du kan også oprette en profil, hvis du er homoseksuel.

 

Værd at vide om C-date.dk

0
Medlemmer
359
Pr. måned (3 måneder)
2024
Eksisteret siden
48
Fordeling mænd

Priser

Når du skal opgradere fra en gratis profil til en betalingsbruger, er der naturligvis nogle priser, du først skal forholde dig til. På C-date.dk er det relativt høje priser, hvis du sammenligner med andre online datingsider, som også tager en abonnementspris.

Periode Pr. måned I alt
3 måneder 359 kr. 1077 kr.
6 måneder 269 kr. 1614 kr.
12 måneder 179 kr. 2148 kr.

Den pris, du skal betale for din bruger på siden, varierer alt efter, hvor længe du er villig til at binde dig til din profil. Hvis du kun vil binde dig i 3 måned, skal du betale en månedlig pris på 359 kroner, hvilket i alt for perioden svarer til 1077 kroner. Vil du derimod gerne binde dig til din profil i 6 måneder, skal du betale en pris på 269 kroner i måneden, som for hele perioden er 1614 kroner. Til sidst kan du også vælge en bindingsperiode på 12 måneder, hvor din månedlige pris er 179 kroner, hvilket i alt for perioden er 2148 kroner.

logo
Pris Fra 179 kr./md.
Medlemmer 36.000.000
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Fokus på anonymitet

Din pris bliver derved lavere, jo længere tid du binder dig til hjemmesiden. Det betyder, at du kan spare nogle penge, hvis du ved, at du kommer til at få brug for profilen i lang tid og ikke har noget imod at binde dig lidt længere tid. Det er værd at bemærke, at C-date.dk ikke giver dig muligheden for en binding på 1 måned, hvilket de fleste andre datingsider gør. Det kan være en ulempe, hvis du kun vil have din bruger i en meget kort periode.


Hjemmesidens opbygning

Når du besøger C-date.dk, kommer du ind på en side med en meget enkel og brugervenlig opbygning, som de fleste kan navigere sig rundt på.

Læs også: Anmeldelse af Scor.dk

På forsiden bliver du som det første introduceret for et stort billede af en kvinde med et sensuelt look, som indikerer, at siden har frække undertoner. Billedet er dog ikke vulgært eller overdrevent seksuelt. Ved siden af kvinden er der en boks, hvor du øverst ser C-date logoet og neden under kan tilmelde dig som bruger ved at svare på om, du er mand eller kvinde, og om du søger en mand eller kvinde. Herefter kan du trykke på en stor grøn knap, hvor der står ”registrer dig gratis”. Du kan derved ikke undgå at se, hvor du tilmelder dig på siden.

website structure

Når du scroller længere ned på forsiden, finder du en del mere information om, hvad du kan bruges siden til, og hvilke medlemmer der findes på den. Det er kort og kontakt skrevet, så det ikke bliver uoverskueligt for den besøgende at læse.

website info

Det er i bund og grund en meget fin hjemmeside, som de fleste kan begive sig ind på og bruge uden problemer. 


Fordele ved C-date.dk

C-date er en online datingside, hvor der findes mange fordele, når du opretter dig som bruger:

Gratis oprettelse:

På C-date.dk har du mulighed for at oprette dig helt gratis. Der er dog en del features, som du ikke kan bruge med din gratis profil. Derfor vælger de fleste af opgradere til en betalingsbruger på et tidspunkt.

Den gratis oprettelse giver dig mulighed for at tjekke siden ud, før du beslutter om, du vil betale for at være derinde. Det er en stor fordel, da der er mange datingsider på markedet, og du skal finde den, som passer bedst til dig.

Brugervenlig hjemmeside:

Hjemmesiden til C-date.dk har en meget brugervenlig og intuitiv opbygning. Det betyder, at det ikke kun er unge og tech-smarte folk, som kan bruge den. Det er en side, hvor alle aldersgrupper kan finde uforpligtende forhold.

Læs også: 14 bedste sex dating hjemmesider

Find uforpligtende forbindelser:

Hvis du leder efter seksuelle forhold og uforpligtende forbindelser, er det en stor fordel, at C-date.dk henvender sig til netop det. Det betyder, at de brugere, du møder på siden, har de samme datingpræferencer. Du behøver derfor ikke søge efter den ene ud af tusinde på en stor datingside, som primært er for seriøse forhold.

Ligelig fordeling af mænd og kvinder:

Da hjemmesiden primært henvendes heteroseksuelle, er det en stor fordel, at der er en ligelig fordeling af kvinder og mænd på. C-date.dk skriver selv på deres hjemmeside, at der er 48% kvindelige profiler og 52% mandlige profiler.

Fokus på anonymitet:

Hos C-date.dk kan du være sikker på, at dine oplysninger bliver behandlet med al fortrolighed, da de ønsker at give dig muligheden for at være anonym. Ønsker du ikke at blive opdaget på siden, kan du være tryg ved, at du kan holde dine personlige oplysninger anonyme og ikke behøver afsløre mere end, du ønsker.

Ulemper ved C-date.dk

Det er ikke kun fordele, som følger med, når du bruger C-date.dk. Der er også nogle ulemper, som du bør have in mente, hvis du overvejer at oprette en profil:

Dyrt abonnement:

De fleste vælger at opgradere deres gratis bruger til en betalingsbruger, hvilket naturligvis koster penge. Priserne for et abonnement hos C-date er relativt dyre i sammenligning med andre datingsider. Du skal derfor være sikker på, at det er den rette side for dig, før du binder dig til et betalingsabonnement.

Falske profiler:

På C-date er der flere brugere, som klager over, at der er mange falske profiler. Det er dog ofte tilfældet, når det kommer til online datingsider. Særligt de, som er henvendt seksuelle forbindelser, bliver tit udsat for falske profiler. Det er en stor ulempe for dig som bruger, da det kan gøre det svært at vurdere, hvem er der ægte, og hvem der ikke er. Jo flere falske profiler der er, jo mere utryg er siden at være på.

Ikke til niche-dating:

Selvom C-date henvender sig folk, som søger uforpligtende forbindelser, kan det næppe kaldes en niche-datingside. Der er for eksempel ikke gode løsninger for homoseksuelle og biseksuelle. Derfor kan det være en fordel for nogle med specifikke datingpræferencer at søge ind på en anden hjemmeside, som er særligt tilegnet disse behov.


Trustpilot anmeldelser

Trustpilot har forbrugere mulighed for at anmelde virksomheder, hvad end de har har en positiv eller negativ oplevelse. Det kan være en stor hjælp, hvis du overvejer at handle med en virksomhed, men er i tvivl om, hvorvidt de er troværdige og til at regne med.

C-date.dk har fået meget hårde anmeldelser på Trustpilot, og har kun 1,4 stjerner ud af 5 stjerner i deres overordnede vurdering. De lægger derfor en god sjat under middel. Gennemsnitligt har datingsider relativt lave anmeldelser på Trustpilot i sammenligning med andre typer af virksomheder, men på trods af det, er 1,4 stjerner stadig i den lave ende. Dog er det vigtigt at huske på, at anmeldelser på Trustpilot er meget individuelle og personlige og ikke skal anskues som fakta.

Læs også: Bedste dating hjemmesider for gifte

De kommentarer, som mange skriver i deres anmeldelser af siden, går meget ud på, at der bliver trukket for mange penge på deres konto for deres abonnement. Det er primært det de negative anmeldelser handler om, når du scroller ned af C-date.dks Trustpilotside. Det kan være en ting, som er værd at undersøge nærmere, da der er mange, som oplever samme problem med betalingen.


Sikkerhed på sitet

En af de ting, som C-date vægter højt, når du opretter en bruger på deres side, er, at du kan forblive anonym. De sørger for, at din identitet altid kan forblive beskyttet, hvis du ønsker det. på den måde kan du bruge siden uden at være nervøs for, at du bliver opdaget af nogen, som du ikke ønsker skal vide, at du leder efter uforpligtende forbindelser.

Hjemmesidens ejer er:

Hvad end det er en ægtefælle eller en arbejdsgiver blander C-date sig ikke i, de sørger blot for, at du forbliver anonym.


Opsummering

C-date er en side, som du kan bruge, hvis du primært søger seksuelle forbindelser og uforpligtende forhold. Det er et sted, som henvender sig mest til dig, hvis du er heteroseksuel. Derfor kan det være en fordel at finde en anden side, hvis du er homoseksuel og vil have flere muligheder.

Du kan oprette en profil gratis på siden, men er meget begrænset i brug af funktioner med denne.

Derfor er det bedst at opgradere til en betalingsprofil, der koster penge. Her er priserne hos C-date.dk i den høje ende, hvilket kan være en ulempe. Dog er der omtrent 400.000 danske brugere på siden, hvilket er mere end du finder på de fleste andre danske datingsider og øger dine chancer for at finde kontakter.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

C-date.dk på Facebook

C-date.dk på YouTube