Anmeldelse af Beautifulpeople.com

Beautifulpeople.com er en datingside, med et meget anderledes grundkoncept. Siden arbejder nemlig ud fra den model, at medlemmer over 48 timer skal stemme om, hvem der kan blive et nyt medlem, baseret på deres ydre skønhed.

Udgivet 03.02.2021 | Senest redigeret 17.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Beautifulpeople markedsføre sig således med, at det er en eliteside udelukkende for verdens smukkeste mennesker.

Beautifulpeople blev lanceret i Danmark i 2002, og er i dag en verdensomspændende datingside.

Værd at vide om Beautifulpeople.com

0
Medlemmer
155
Pr. måned (3 måneder)
2024
Eksisteret siden
50
Fordeling mænd

Priser

Den pris, du skal betale for din bruger på siden, varierer alt efter, hvor længe du er villig til at binde dig til din profil.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 155 kr. 155 kr.
3 måneder 105 kr. 315 kr.
6 måneder 77 kr. 462 kr.

Hvis du kun vil binde dig i 1 måned, skal du betale en månedlig pris på 155 kroner, hvilket i alt for perioden svarer til 155 kroner. Vil du derimod gerne binde dig til din profil i 3 måneder, skal du betale en pris på 105 kroner i måneden, som for hele perioden er 315 kroner. Til sidst kan du også vælge en bindingsperiode på 6 måneder, hvor din månedlige pris er 77 kroner, hvilket i alt for perioden er 462 kroner.

Pris Fra 155 kr./md.
Medlemmer 1.000.000
  • Gratis oprettelse
  • Relativt billige priser
  • International side

Demokratisk udvælgelse af skønhed

Grundkonceptet bag beautifulpeople er, som de selv siger det på deres side, at medlemmerne selv har nøglen til hoveddøren. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du altså først igennem en 48-timers udvælgelsesproces, hvor eksisterende medlemmer af det modsatte køn skal afgøre, om de synes du lever op til deres standarder. Omkring 20% passerer gennem nøglehullet.

Det er gratis at oprette en profil, og kommer du igennem nøglehullet, er du ifølge beautifulpeople garanteret adgang til sidegevinster. Beautifulpeople markedsfører sig nemlig ikke blot med at være en eksklusiv datingside, men også med at give adgang til luksuriøse fester.

Der blev i 2012 lanceret en version af beautifulpeople udelukkende rettet mod homoseksuelle og lesbiske.

Du kan også nemt tilgå beautifulpeople på din telefon, for siden er tilgængelig som app til både android og Apple.

Læs også: Find 11 bedste Elite Dating sider


Problematisk udvælgelse og uklare spilleregler

Med en udvælgelsesmetode som den beautifulpeople har lagt for dagen, er det måske ikke underligt, at hjemmeside er blevet mødt med en del kontroverser.

To anmeldelser på Trustpilot kritiserer således beautifulpeople for at ekskludere mænd af ikke-vestlig herkomst, og for generelt at promovere meget stereotype fremstillinger af konventionel skønhed. I 2010 fjernede beautifulpeople således 5000 medlemmer fordi de havde taget på i vægt.

En anden anmeldelse på Trustpilot kritiserer beautifulpeople for at have meget uklare og dårligt kommunikerede spilleregler for abonnement og medlemskab. Man skal betale for at kunne kontakte andre medlemmer, og selvom kunden kun havde betalt for 3-måneders medlemskab, blev hendes medlemskab fornyet af beautifulpeople.

Derudover er kontaktoplysninger svære at finde, og mange kunder oplever, at mails til kundeservice bliver ignoreret.

Faglig godkendt af datingekspert