Anmeldelse af Be2.dk

Be2 er en online datingside for folk, som søger seriøse forbindelser og langvarige forhold. Det er et sted, hvor alle kan mødes, hvad end du er til modsatte eller samme køn.

cover
Udgivet 01.02.2021 | Senest redigeret 17.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Dog er siden primært henvendt til heteroseksuelle, som omfatter den største procentdel af brugere på siden. Det er en datingside for dig, hvis du er på udkig efter dit næste seriøse forhold.

Hjemmesiden til Be2 er simpel og enkel i design. Der er ikke en masse forstyrrende elementer, og opstillingen er moderne og overskuelig. Den er let at bruge, hvad end du har stor teknisk erfaring eller ikke.

Du kan hurtigt og let oprette en bruger på siden ud fra deres guidende

punkter på forsiden.

Hurtigt overblik

Fordele

  • International
  • Gratis oprettelse
  • Mange brugere
  • Brugervenligt design

Ulemper

  • Dyrt abonnement
  • Falske profiler

Be2 er en international datingside, hvilket betyder, at du kan møde personer fra hele verden, når du bruger den. Du har altså både mulighed for at date folk udenlandsk såvel som inden for de danske grænser.

Værd at vide om Be2.dk

0
Medlemmer
499
Pr. måned (3 måneder)
2024
Eksisteret siden
43
Fordeling mænd

Priser

Når du har oprettet en gratis profil på Be2, er du næsten nødsaget til at opgraderer til et betalingsabonnement, hvis du vil have adgang til de funktioner, der findes på siden. Du kommer ikke langt med en gratis profil, og derfor vælger de fleste at betale for en bruger derinde.

Periode Pr. måned I alt
3 måneder 499 kr. 1497 kr.
6 måneder 399 kr. 2394 kr.
12 måneder 299 kr. 3588 kr.

Priserne på dit abonnement varierer efter, hvor længe du binder dig til din profil. Hvis du vil binde dig i 3 måneder, får du en månedlig pris på 499 kroner. Binder du dig i 6 måneder, får du en månedlig pris på 399 kroner, og binder du dig i 12 måneder, bliver din månedlige pris 299 kroner.

logo
Pris Fra 299 kr./md.
Medlemmer 766.000
  • Gratis oprettelse
  • International
  • Mange brugere

Din pris bliver altså lavere des længere, du binder dig til din betalingsprofil. Dog er selv den laveste månedlige pris stadig dyrere end på de fleste andre datingsider. Det er derfor ikke et sted for dig, hvis du ikke ønsker at smide alt for mange penge i dit online datingeventyr.

Læs også: Anmeldelse af Match.com


Fordele ved Be2

Be2 er en international datingside for seriøse forbindelser, som byder på en del fordele:

Gratis oprettelse:

Når du opretter en bruger på Be2, skal du ikke betale noget for det. Mange vælger dog at opgraderer til betalingsabonnement senere, fordi det giver adgang til flere funktioner. Du kan dog begynde med en gratis profil, hvis du gerne vil have et overblik over siden, før du tilknytter dig en betalingsløsning.

International:

Det at Be2 er en international datingside betyder, at der er langt flere profiler på siden. Det øger dine chancer for succes, hvis du er villig til at date udenlandsk. Det er heller ikke noget problem, hvis du kun vil date inden for de danske grænser, da der er mange danske profiler på siden.

Mange brugere:

Lige nu er der mere end 700.000 profiler på Be2. Det gør det lettere for dig at finde dit perfekte match, fordi der er flere profiler at vælge mellem.

Brugervenligt design:

når du går ind på Be2s hjemmeside, opdager du hurtigt, at de har et meget brugervenligt design. Siden er opbygget på en intuitiv måde, så du let kan finde frem til det du søger. Hvad end du vil have flere informationer om siden eller er klar til at oprette en bruger.

Ulemper ved Be2

Be2 er ikke kun en datingside med fordele, der findes også nogle ulemper, du bør være opmærksom på:

Dyrt abonnement:

Selvom der er gratis oprettelse på Be2, er der ikke mange funktioner, du kan bruge, medmindre du opgraderer til et betalingsabonnement. Priserne for et abonnement på Be2 er helt klart i den dyre ende i sammenligning med andre datingsider. Det kan være en ulempe, hvis du ikke har det største budget til online dating.

Falske profiler:

mange brugere på Be2 anmelder om falske profiler på siden. Særligt internationale datingsider er ofte ramt af fupmagere, som laver falske profiler og forsøger at snyde brugere. Det er en stor ulempe, hvis datingsiden ikke sørger for at lukke disse ned hurtigt, da det kan gøre din oplevelse på siden mere utryg.

Læs også: 14 bedste senior dating hjemmesider


Trustpilot score

Trustpilot har Be2 ikke ligefrem fået de bedste anmeldelser. Siden har en score på 1,1 stjerne ud af 5 stjerner, hvilket klart ligger i den lave ende. Selv for datingsider, som generelt er lavere vurderet end andre virksomheder, er en vurdering på 1,1 ikke særlig god.

truspilot

Mange af anmelderne skriver især om, at de er blevet snydt for penge på siden. Det gælder for eksempel overtræk af deres abonnement og lignende. Der er også folk, som klager over mængden af falske profiler på siden, som kan gøre det svært at finde rundt mellem, hvem der er ægte, og hvem der ikke er.

trustpilot

Selvom der er mange negative anmeldelser på Trustpilot, er det stadig vigtigt, at du husker, at det ikke er fakta. Det er personlige anmeldelser, og der kan være en del detaljer, som går tabt. De er altså ikke alt afgørende for, hvor god datingsiden er.


Spar penge med rabatkoder

Når nu abonnementet til Be2 er i den dyre ende, kan det være en fordel at søge efter nogle rabatkoder, som kan spare dig lidt penge. Her kan du blandt andet starte med at søge ”rabatkoder Be2” på din foretrukne søgemaskine.

rabat

Det vil give dig resultater fra hjemmesider, som har aktuelle rabatkoder til Be2, hvis der er nogle på det givne tidspunkt.


Opsummering

Be2 er en datingside, hvor du kan finde seriøse forbindelser fra hele verden. Det er et sted for dig, hvis du gerne vil udforske de internationale datingvande og have flere muligheder for at møde din kommende partner.

Du kan oprette dig gratis på Be2 men kommer ikke langt, hvis du ikke vil opgradere til en betalingsprofil. Her er abonnementet meget dyrt i forhold til andre datingsider.

Det er altså ikke en side for dig, hvis du ikke er villig

til at smide mange penge i online dating.

Der er mange negative anmeldelser på Trustpilot fra folk, som føler de er blevet snydt for penge eller møder mange falske profiler på siden. Det er værd at have in mente, når du opretter en profil og skal lave din egen vurdering af siden.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten