Anmeldelse af Match.com

Match.com er en datingside for alle, hvor der både er plads til folk, som søger seriøse forhold og folk, som søger mindre seriøse forhold. Siden lægger dog mest op til, at det er et sted, hvor du har muligheden for at finde dit perfekte match i en kærlighedsforbindelse.

Match
Udgivet 18.01.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

På Match.com er der plads til alle typer lige meget, hvor gammel du er, eller hvilket køn du er til. Match.com er en international datingside, hvilket betyder, at du kan finde folk fra hele verden.

Der er dog også mange danske brugere på siden, da de har markedsført sig godt i Norden.

Derfor kender de fleste også til siden, hvilket øger chancerne for, at der er mange profiler derinde. På den måde får du et større udvalg af mulige partnere og derved lettere ved at finde kærligheden.

Der er ingen tvivl om, at Match.com gør noget ud af deres hjemmeside, og det image de udstråler. Siden har et tjekket og flot design, som stadig er overskueligt og let at bruge.

Det flotte visuelle design kombineres med en række af fede features,
som er med til at gøre oplevelsen med online dating endnu bedre.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Lækkert design
 • Mobilvenlig
 • International side
 • Single events

Ulemper

 • Færre danske profiler
 • Kundeservice kunne være bedre
 • Ikke niche-dating

 

Som på mange andre online datingsider, kan du oprette din profil gratis, så du har mulighed for at snuse lidt rundt på siden og finde ud af, om det er det rigtige sted for dig.

Du kan også opgradere din profil mod en abonnementspris, som giver dig adgang til endnu flere features, der kan hjælpe dig i din søgen efter kærlighed eller bekendtskaber.

Værd at vide om Match.com

0
Medlemmer
299
Pr. måned
2024
Eksisteret siden
55
Fordeling mænd

Priser på siden

Selvom du kan oprette en gratis bruger på Match.com, er der også mulighed for at opgraderer til en betalingsprofil. Med en opgradering for du rådighed til mange flere features, som kan være med til at gøre det lettere for dig at finde et match på siden. Det er derfor noget de fleste benytter sig af, når de laver en bruger på hjemmesiden.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 299 kr. 299 kr.
3 måneder 149 kr. 447 kr.
6 måneder 79 kr. 474 kr.

Priserne på Match.com er ikke billige, men heller ikke de højeste på markedet. De varierer alt efter, hvor længe du er villig til at binde dig til din profil. Vil du abonnerer på din profil i 1 måned, hvor du kan opsige når som helst, skal du betale 299 kroner for måneden. Du kan også vælge en bindingsperiode på 3 måneder, hvor du kun skal betale 149 kroner per måned, hvilket i alt svarer til 447 kroner. Ellers kan du vælge en bindingsperiode i 6 måneder med en månedspris på 79 kroner, hvilket i alt for perioden er 474 kroner.

logo
Pris Fra 299 kr./md.
Medlemmer 20.000.000
 • Gratis oprettelse
 • Lige fordeling af køn
 • International side

Der er altså stor variation i priserne alt efter, hvor længe du er villig til at lade dig binde til din profil. Det kan for eksempel give god mening at vælge en binding på 6 måneder i stedet for 3, da du her kun skal betale 27 kroner ekstra for hele perioden. Det er op til dig selv at vurdere, hvor længe du tror, du får brug for din profil, og herfra vælge den rette pris til dit formål.


Sidens opbygning

Når du kommer ind på hjemmesiden til Match.com, bliver du med det samme slået af, hvor flot visuelt siden er. Den har et meget moderne udtryk, som er både stilet og simpelt på samme tid. Der er altså ingen tvivl om, at der er blevet lagt en del arbejde i at skabe en flot hjemmeside, som alle kan bruge, hvad end de er teknisk begavede eller ej.

Det første, du ser på siden, er et stort billede af en mand og kvinde, som ser hinanden intenst ind i øjnene. Det bemærkelsesværdige ved denne opstilling er, at der i mellem de to personer er en boks, hvor du kan oprette en ny profil.

Det er altså ikke kun to personer, som kigger på hinanden, men også hen imod boksen, som er imellem dem. det får dit blikfang i samme retning, hvilket gør det let for dig at finde ud af, hvordan du begynder din rejse på siden.

Match

I toppen af boksen til oprettelse ser du logoet for Match.com samt deres catchphrase ”start something real”. Herunder bliver du introduceret til et chathoved, som forestiller en datingcoach, der kan hjælpe dig i gang med din oprettelse.

For at komme i gang skal du blot starte med at svare på om du søger en mand eller kvinde. Det er et intelligent design, som både fanger din opmærksomhed og gør det let at oprette en bruger på siden.

Læs også: Anmeldelse af single.dk

Helt i toppen af siden over billedet er der en smal fane, hvor du i højre hjørne finder en loginknap og i venstre side ser en forkortet udgave af deres logo. I fanen kan du også vælge blandt 4 kategorier, som kan hjælpe dig med at få mere information. Disse består af: hvorfor match?, Hvordan virker det?, Succeshistorier og Apps.

Når du trykker på en af kategorierne, føres du videre ned ad forsiden til det punkt, hvor der står noget om netop den kategori. Det er en rigtig smart måde at guide dig let hen til de informationer, som står på siden uden, at du selv skal scrolle det hele igennem.

Alt i alt er det en meget velopbygget side, som der uden tvivl er lagt meget tanke bag. Designet er ikke kun flot men også meget effektivt i forhold til at hjælpe og guide dig som besøgende.


Fordele ved Match.com

Match.com er en stor international datingside, hvor der findes mange danske brugere. Det er en af de mest kendte datingsider, og huser derfor mange singler, som søger kærligheden. Her får du et overblik over nogle af de fordele, du kan opleve, når du bruger siden:

Gratis oprettelse:

Som de fleste andre datingsider tilbyder Match.com naturligvis gratis oprettelse. Det er en stor fordel, fordi det giver dig mulighed for at se siden an, før du beslutter dig for om, det er den rette datingside til dig.

Der findes mange forskellige datingsider derude og derfor, kan det være en god idé at undersøge, hvordan de forskellige fungerer, før du forpligter dig til én. Du har mulighed for at være på siden med din gratis bruger, men der er en del features, som du går glip af, hvis du ikke opgraderer til en betalingsprofil senere.

Lækkert design:

Et af de områder, hvor kun få datingsider kan konkurrere med Match.com, er designet. Der er ingen tvivl om, at Match.com har et af de lækreste visuelle designs, som tiltrækker enhvers opmærksomhed, når siden besøges. Det er meget stilet og moderne, hvilket får siden til at virke særdeles indbydende for dig som bruger.

Brugervenlig:

Ikke nok med at designet af hjemmesiden er flot og stilet, så er det også meget brugervenligt og let at navgirer rundt i. Det er et meget gennemtænkt design, som gør det let for dig at komme rundt på siden og finde netop det, du leder efter. Du bliver guidet igennem på en smart og innovativ måde, uden at det bliver bøvlet eller uoverskueligt på noget tidspunkt.

Mobilvenlig:

Med så høje standarder inden for design, er det naturligvis ikke nogen overraskelse, at Match.com også har sørget for at siden er let tilgængelig over mobilen. Det gælder både, når du bruger den som app eller i din internetfane på telefonen. Det er en stor fordel, da rigtig mange bruger mobilen til online dating nu om dage. På den måde har du altid din datingprofil ved hånden og kan chatte med folk, når du er på farten.

International side:

Det at Match.com er en international datingside kan være både en fordel og en ulempe. Det handler i virkeligheden om, hvad du er til. Hvis du er interesseret i at date på tværs af landegrænser, får du muligheden på denne datingside. Du kan til gengæld også nøjedes med at søge efter folk inden for dit eget område, hvis du foretrækker det.

Single events:

Match.com afholder mange single events, hvor du har mulighed for at mødes med folk i virkeligheden. det kan være en god måde at møde de folk, du har kontaktet på siden i virkeligheden eller skubbe dig i gang, hvis du har svært ved selv at skabe kontakt bag skærmen.

Læs også: Anmeldelse af senior.dk

Ulemper ved Match.com

Selvom der er mange fordele ved at bruge Match.com som din online datingside, er der naturligvis også nogle ulemper, du bør tage med i dine overvejelser:

Færre danske profiler:

Selvom Match.com er en stor datingside, kan det forekomme, at der er færre danske profiler end på de største danske datingsider. Det er fordi, Match.com er en international side, som huser brugere fra hele verden. Hvis du derfor kun søger danske profiler, kan det være, at der er et større udvalg på de helt store danske sider. Dog finder du stadig omtrent 50.000 danske profiler på Match.com, hvilket ligger i den høje ende.

Kundeservice kunne være bedre:

Mange brugere på Match.com melder tilbage, at de er utilfredse med kundeservice på siden. Det kan tyde på, at den kunne være bedre, hvis du skal følge rådene fra eksisterende profiler.

Ikke niche-dating:

Match.com er en meget stor datingside, som henvender sig til alle typer og aldre. Det er derfor ikke en side, som er specifikt fokuseret på et nichemarked inden for dating. Det kan både være en ulempe og en fordel alt efter, hvad du søger. Hvis du har mere specifikke datingpræferencer, kan det være en fordel med en nichedatingside, som kan opfylde disse. Det gør det nemlig lettere for dig at finde folk med samme præferencer uden at skulle igennem en række profiler, som ikke nødvendigvis har samme interesser for dating.


Hvad siger Trustpilot?

På Trustpilot kan forbrugere anmelde forskellige virksomheder ud fra deres personlige erfaringer med dem. det er en god indikator for andre forbrugere, som overvejer at handle med den givne virksomhed. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der er tale om personlige vurderinger og ikke fakta.

Match.com har en trustscore på 1,2 stjerner ud af 5 stjerner, hvilket klart ligger i den lave ende. Det skal dog siges, at datingsider generelt har en lidt lavere rating i gennemsnit end andre virksomheder. Det skyldes muligvis, at det er et sted, hvor folk åbner sig op og er meget sårbare.

good review

Det gør dem mere tilbøjelige til at bebrejde datingsiden, hvis de ikke har held eller succes med kærligheden. Derudover, er der generelt flere folk, som laver anmeldelser, hvis de har negative oplevelser frem for positive. Det er vigtigt at have med i dine overvejelser, når du tjekker op på en virksomhed på Trustpilot.

review

Kommentarerne til Match.com på Trustpilot omhandler hovedsageligt, at folk ikke er tilfreds med servicen. Enten føler de, at der er blevet trukket for mange penge for abonnementet, eller at de ikke har fået respons på deres opsigelse o.lign.

bad review

Det er dog også synligt, at Match.com faktisk svarer på mange af klagerne på Trustpilot og kan angive en dato og tidspunkt for, hvornår de tidligere har besvaret den givne klage eller opsigelse via mail.


Sådan opretter du en profil

Det er let at oprette en ny gratis bruger på Match.com. Du bliver guidet hurtigt og problemfrit i gang på forsiden af hjemmesiden, hvor det udstilles, som om du chatter med en dating coach. Her starter din coach med at spørger dig om, du søger en mand eller en kvinde. Når du har besvaret dette, bliver du spurgt om, du selv er en mand eller kvinde. Herefter skal du trykke bekræft, hvilket fører dig videre til en profiloprettelse.

Match info box

Når du har bekræftet de førnævnte oplysninger, kommer der et nyt chathoved op, hvor din dating coach beder dig indskrive din fødselsdato. Her skal du være over 18 år, for at kunne oprette en profil på siden. Derefter skal du indskrive, hvilken by du bor i, dit navn, din e-mailadresse og oprette et kodeord, som du kan logge ind på siden med.

Når du er kommet igennem disse spørgsmål, spørger din coach dig om, du vil have tilbud på mail med udvalgte singler i dit område. Det kan du enten sige ja tak til eller nej tak til. Efterfølgende skal du svare på, hvor du hørte om Match.com henne, hvilket med al sandsynlighed bruges til fremtidig markedsføring af siden. Til sidst skal du blot bekræfte brugsbetingelserne for siden, hvorefter din oprettelse er færdiggjort, og du kan komme i gang med at lege lidt med din profil.

Når du har oprettet en profil, bliver du tilbudt at gennemgå en personlighedstest, som kan gøre det lettere for dig at finde de rette match på siden. Her bliver du blandt andet spurgt ind til, hvad du søger på siden, om du har eller vil have børn, hvilken uddannelse du har taget og meget andet.

Læs også: Bedste Kristen dating hjemmesider

Når du har oprettet din profil og gennemgået personlighedstesten, kan du selv tilføje billeder til din profil og skrive lidt mere om, hvem du er, og hvilke interesser du har på din profil.


Rabatkoder

Hvis du gerne vil spare lidt penge på dit abonnement til Match.com, er det oplagt at lede efter nogle rabatkoder. Der findes et hav af forskellige rabatkoder online, som du kan bruge til forskellige virksomheder.

rabatkode

Hvis du skal finde rabatkoder til Match.com, kan du starte med at skrive: ”rabatkoder Match.com” ind i din foretrukne søgemaskine, såsom Google. Her vil der komme bud op på aktuelle rabatkoder, som du kan bruge til at spare penge på dit abonnement.


Sikkerhed på siden

Når du bruger en datingside, er det naturligvis vigtigt, at du føler dig tryg og sikker. Hos Match.com gennemgår de alle profiler manuelt, før de lader dem indgå i systemet. Det betyder, at de er med til at sikre, at der ikke er en masse falske profiler på siden.

Hjemmesidens ejer er:

Det ses ofte på datingsider, at falske profiler prøver at narrer de troværdige brugere for penge el.lign. Derfor skaber det stor tryghed, når du ved, at Match.com tjekker op på alle profiler og sørger for, at der ikke er nogle fuskere på siden.


Opsummering

Alt i alt er Match.com en rigtig god datingside, hvis du ikke tilhører en nichegruppe af datere, og er på udkig efter nye bekendtskaber eller dit livs store kærlighed. Du kan finde folk både fra Danmark og udlandet, hvilket forøger dine valgmuligheder, hvis distance ikke er et problem for dig, eller du er frisk på at møde folk fra andre lande.

Hjemmesiden til Match.com er en af de bedste af slagsen.

Den er flot og moderne visuelt, samtidig med at den er brugervenlig for alle typer af personer, om de er gode teknisk eller ej.

Du bliver guidet igennem hjemmesiden, hvad end du har spørgsmål til noget eller gerne vil oprette en profil.

Selvom Match.com har mange negative anmeldelser på Trustpilot, som kritiserer deres kundeservice, ser det egentlig ikke ud til, at den er helt så ringe igen. Når du kigger på de besvarelser Match.com giver klagerne på Trustpilot, er de både gennemførte og hjælpende for anmelderen.

På Trustpilot virker det derfor til, at de faktisk gør noget for at hjælpe deres kunder, men det er selvfølgelig svært at sige, hvordan den personlige service er over for eksempel mail. Her skriver de selv til nogle af anmelderne, som klager over mangel på respons, at deres besvarelse kan være røget i spam mappen.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Match.com på Facebook