Anmeldelse af AcademicSingles.dk

Academic singles er en online datingside for singler med akademisk baggrund. Hvis du er akademiker, har du mulighed for at finde ligesindede singler på siden.

Academic singles
Udgivet 25.01.2021 | Senest redigeret 08.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Det kan være tidskrævende at skulle søge igennem profiler på en af de større og mere generelle datingsider for at finde nogen, som besidder samme kompetencer, som dig selv.

Hvis du føler at din akademiske side er en stor del af dig og ønsker en partner med samme baggrund, er Academic singles et godt bud til dig.

Academic singles har en brugervenlig hjemmeside, hvor du let og hurtigt kan oprette dig som ny bruger. Du har rig mulighed for at læse lidt mere om, hvem de er, og hvad du kan finde på siden inden, du melder dig til den.

Det gør det lettere for dig at finde ud af, om det er en datingside,

som kan opfylde dine behov.

Hurtigt overblik

Fordele

  • Niche dating
  • Gratis oprettelse
  • Brugervenlig hjemmeside

Ulemper

  • Dyrt abonnement
  • Dårlige anmeldelser

Du kan oprette en profil på Academic singles uden at betale en krone. Det giver dig mulighed for at snuse rundt på siden, og se om det er noget for dig. Det kan dog være nødvendigt at opgradere til et betalingsabonnement, hvis du vil have mest muligt ud af siden. Se også 11 andre elite dating websites.

Værd at vide om Academic singles.dk

0
Medlemmer
599
Pr. måned
2024
Eksisteret siden
51
Fordeling mænd

Priser

Som tidligere nævnt, skal du opgradere din profil på Academic singles til en betalingsbruger, hvis du vil have noget ud af siden. Uden et abonnement kan du for eksempel ikke kommunikere med andre brugere på siden, hvilket gør det svært at date.

Periode Pr. måned I alt
3 måneder 599 kr. 1,797 kr.
6 måneder 499 kr. 2,994 kr.
12 måneder 349 kr. 4,188 kr.

Priserne på Academic singles varierer alt efter, hvor længe du er villig til at binde dig til din profil. Hvis du vil indgå i en binding på 3 måneder, skal du betale en månedlig pris på 599 kroner. Ønsker du at binde dig til din profil i 6 måneder, er din månedlige pris 499 kroner, mens en binding på 12 måneder giver dig en månedspris på 349 kroner.

logo
Pris Fra 599 kr./md.
Medlemmer 30.000.000
  • Gratis oprettelse
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Niche dating

Din pris bliver altså lavere, jo længere du er villig til at binde dig til dit abonnement. Der er ingen tvivl om, at Academic singles har nogle af de højeste priser på markedet, når det kommer til online datingsider. Dog kan der også være sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket naturligvis også har betydning.

Læs også: Golf dating – Find de bedste Golf Dating sider


Fordele ved Academic singles

Når du bruger Academic singles, følger der en række fordele med, som du kan nyde godt af:

Niche dating

en af de store fordele ved Academic singles er, at siden henvender sig til en mindre målgruppe. Det betyder selvfølgelig også, at der er færre profiler end på større og mere generelle datingsider, men til gengæld er profilerne mere relevante. Hvis du hører inden for den nichegruppe, som Academic singles refererer til, kan du have lettere ved at finde et match, som har de kvaliteter, du søger i en partner.

Gratis oprettelse

Du kan oprette dig helt gratis på Academic singles. Dog er der en del funktioner, som kun kan bruges af profiler med betalingsabonnement. Det kan derfor blive nødvendigt med en opgradering, hvis du ønsker det fulde udbytte af siden. Den gratis oprettelse betyder til gengæld, at du kan tjekke siden ud og vurderer om det er noget for dig, før du beslutter, om du vil opgradere til betalingsmedlemsskab.

Brugervenlig hjemmeside

Hjemmesiden til Academic singles er meget brugervenlig, hvilket betyder, at du let og hurtigt kan oprette en profil. Siden er meget intuitiv, og du skal derfor ikke bøvle med at regne ud, hvor du finder det ene og det andet.

Ulemper ved Academic singles

Med fordele følger der naturligvis også nogle ulemper, som du bør tage med i dine overvejelser omkring Academic singles:

Dyrt abonnement

Selvom der er gratis oprettelse på Academic singles, får du ikke meget ud ad siden, hvis du ikke opgraderer til et betalingsabonnement. Det ligger en smule i den dyre ende i forhold til andre datingsider. Du skal derfor være sikker på, at det er den rette side for dig, før du opgraderer din profil.

Dårlige anmeldelser

Selvom anmeldelser fra tidligere kunder ikke betyder alt, er det stadig værd at bemærke, at Academic singles har en meget lav rating på Trustpilot og mange negative anmeldelser. Der er altså en del tidligere eller nuværende brugere, som ikke er tilfredse med servicen på datingsiden.


Trustpilot – det siger andre brugere

Trustpilot har Academic singles fået en relativ lav score på 1, 1 stjerner ud af 5 stjerner. Selvom mange online datingsider generelt ligger lavt i deres vurdering, er 1, 1 stadig i den lave ende. Anmeldelserne på Trustpilot omhandler primært utilfredshed med kundeservice og det beløb, som er blevet trukket på deres konto for abonnement.

review

Det er naturligvis værd at have in mente, hvis du overvejer at oprette en bruger på Academic singles. Dog er det også vigtigt at huske, at det er subjektive og personlige anmeldelser og ikke fakta. Der kan være mange detaljer, som går tabt.


Rabatkoder

Hvis du gerne vil have en bruger på Academic singles men synes, at abonnementet er en smule dyrt, kan du med fordel lede efter rabatkoder. Du kan ofte finde rabatkoder til datingsider ved at søge på din fortrukne søgemaskine. Her kan du for eksempel søge efter ”rabatkoder Academic singles”, hvorefter du vil blive introduceret til sider, som byder på aktuelle rabatkoder til netop den side.

rabat


Opsummering

For at opsummere er Academic singles et ganske udmærket valg, hvis du er akademiker og leder efter en med de samme kvaliteter.

Det er en nichedatingside, hvor du har mulighed for at indskrænke dine valgmuligheder, så du har lettere ved at finde det perfekte match til dig.

Du har mulighed for at oprette en gratis bruger på siden, men det kræver betaling, hvis du vil kunne bruge nogle af de mange spændende funktioner, såsom at skrive beskeder. Her er det en fordel at opgradere til et betalingsabonnement, som hos Academic singles er en del dyrere end hos andre datingsider. Det kan dog være det værd, hvis du ved, at du leder efter en akademiker og ikke vil spilde tid på at rode igennem en masse irrelevante profiler på en mere generel datingside.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten