Anmeldelse af Sugardaters.dk

Sugardaters.dk er en anderledes datingside, som henvender sig til folk, der ønsker at prøve sugardating. Det gælder både, hvis du vil være sugardaddy, sugarbabe, sugarmama eller boytoy, som de selv beskriver det på hjemmesiden.

Udgivet 21.01.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Det er en niche datingside, som tilbyder dating på et meget specifikt område.

Virksomheden blev oprettet tilbage i 2013 og har derfor ikke alt for mange år på bagen i sammenligning med andre datingsider. Det giver dog god mening, da sugardating har været, og stadig er til en vis grad, tabu.

Med en datingside direkte henvendt til sugardating, hjælper virksomheden faktisk med at bryde dette tabu og normaliserer det for folk, som ser fordele i det, og synes det er en god måde at date på.

Hjemmesiden er meget brugervenlig og lige til, da der kun er en enkelt side at forholde sig til, når du trykker ind på den første gang.

Hurtigt overblik

Fordele

  • Niche marked
  • Gratis oprettelse
  • Brugervenlig og simpel
  • Relativt billige priser

Ulemper

  • Falske og inaktive profiler
  • Prostitution
  • Forældet system

Der er en meget enkel forside uden det store ståhej, hvor du kan vælge om du vil tilmelde dig som en ny profil eller logge på din eksisterende profil. Det er simpelt men forståeligt, og derved også ganske let at arbejde med som en kommende bruger af siden.

Værd at vide om Sugardaters.com

0
Medlemmer
89
Per uge
2024
Eksisteret siden
55
Fordeling mænd

Sådan er priserne

Priserne på Sugardaters.dk ligger umiddelbart i den lave ende i sammenligning med mange andre danske datingsider. Der findes flere betalingsløsninger, som du kan vælge i mellem, når du opretter dig som bruger på deres hjemmeside.

Periode Pr. måned I alt
4 uger 89 kr. 356 kr.
12 uger 79 kr. 948 kr.
25 uger 59 kr. 1475 kr.

Først og fremmest kan du oprette en profil helt gratis. Herefter, kan du i og for sig godt være på siden med din gratis profil, men du er meget begrænset i dine muligheder. Derfor er det klart de fleste, som vælger at betale for deres profil, så de har bedre muligheder for at kommunikere med andre brugere.

Logo
Pris Fra 89 kr./uge
Medlemmer 180.000
  • Gratis oprettelse
  • Relativt billige priser
  • Niche marked

Når du betaler for din bruger, er der forskellige priser, du kan vælge i mellem. Disse adskilles alt efter, hvor lang tid du vil binde dig til siden. Du kan for eksempel vælge at betale for en bruger i 4 uger, hvilket vil koste dig 356 kroner i alt og 89 kroner per uge. Du kan til gengæld også vælge at betale for en bruger i 25 uger til 1475 kroner, hvilket svarer til 59 kroner per uge. Det betyder altså, at du faktisk får en lavere pris per uge, hvis du vælger at binde dig i længere tid. Det er en god mulighed for dig, da du selv kan bestemme, hvor meget du vil betale og binde dig til alt efter, hvilke behov du har for din bruger på siden.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider


Fordele ved Sugardaters.dk

Sugardaters.dk er en niche datingside, som kan bruges af alle med interesse for sugardating.

Siden bringer både fordele og ulemper med sig, og her får du et overblik over de fordele, du kan nyde godt af på hjemmesiden:

Niche marked:

Det at Sugardaters.dk henvender sig til folk med interesse i sugardating, gør det til en niche datingside. Det er en stor fordel for de personer, som ønsker at date på den givne måde. Det kan være svært for dem at finde andre datingsider, hvor det er muligt at finde andre med samme interesse. Ved at oprette et sted, hvor du er sikker på, at alle andre datere har samme interesse som dig selv, bliver det langt lettere at date på den måde, du ønsker. Derfor er niche dating en rigtig god måde at skabe en platform for de folk, som ikke nødvendigvis ønsker at date som størstedelen af befolkningen.

Gratis oprettelse:

Når du opretter en bruger på Sugardaters.dk skal du intet betale. Du har derfor mulighed for at tilmelde dig og se siden an, før du beslutter dig for at tilmelde dig et betalingsmedlemskab. Det er dog begrænset, hvad du har af funktioner på siden, når du ikke betaler, og derfor ender langt de fleste med at betale for siden.

Brugervenlig og simpel:

Der er ingen tvivl om at Sugardaters.dk hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig for selv folk uden nogen form for tekniske snilde. Rent ud sagt er det ikke den mest nytænkende side, når det kommer til tekniske opdateringer og funktioner, men det gør kun, at den er endnu lettere at bruge og mere overskuelig at være på. Det er et meget simpelt og brugervenligt system, som alle kan forstå.

Relativt billige priser:

Priserne på betalingsmedlemskaber på Sugardaters.dk er ikke nødvendigvis billige, men de er billigere end mange andre danske datingsider. Du kan selv vælge, hvor længe du vil være bundet til siden, og herefter varierer priserne sig. Jo længere bindingsperiode du vælger, jo billigere bliver abonnementet. Det er generelt en fordel, at du selv har kontrol over din binding, så du altid selv kan bestemme, hvornår du vil ud af siden igen.

Ulemper ved Sugardaters.dk

Med fordele kommer der naturligvis også nogle ulemper, som er værd at tage højde for, hvis du overvejer at oprette en bruger på Sugardaters.dk.

Her får du et overblik over de ulemper, der findes ved siden:

Falske og inaktive profiler:

Det er tydeligt at se i anmeldelser fra brugere på Sugardaters.dk, at der er mange falske eller inaktive profiler på siden. Det kan være problematisk, da det gør det svært for de seriøse brugere at navigere rundt i, hvilke profiler der er til at stole på og ønsker en seriøs forbindelse.

Prostitution:

Et af de større problemer, som mange genkender på Sugardaters.dk, er, at der foregår en del prostitution på siden. Det er et problem, da det skaber en del utryghed og mindsker virksomhedens troværdighed, hvis de lader facilitering af prostitution foregå uden at gøre noget ved det. Det kan dog være svært at undgå på en side, som henvender sig til Sugardaters.dk, men der kunne være en højere grad af kontrol og opsyn med denne slags.

Forældet system:

Selvom det tidligere blev nævnt som en fordel, kan simpliciteten af systemet også være en ulempe. Det gælder naturligvis for de folk, som har en smule teknisk snilde og gerne vil udnytte smarte og nytænkende funktioner. Her lakker Sugardaters.dk bagud i forhold til andre danske datingsider, hvilket kan resultere i at brugere søger andre steder hen, hvor der er flere muligheder rent teknisk.


Det siger Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde virksomheder. Det er en ekstern side, som ikke har nogen tilknytning til nogle virksomheder, hvilket betyder, at alle kan anmelde virksomhederne nøjagtigt, som det passer dem. Trustpilot anmeldelser er vigtige, da de kan være en god indikator for om den virksomhed, du er i forbindelse med, er værd at handle med.

Sugardaters.dk har i alt 40 anmeldelser på Trustpilot, og de fordeler sig ikke just til virksomhedens fordel. Siden er ratet 1,9 stjerner ud af 5 stjerner, hvilket ligger under middel. Det viser, at der er en del forbrugere, som faktisk er utilfredse med den oplevelse, de har haft på Sugardaters.dk.

Når man læser kommentarerne fra anmelderne, er den største ulempe ved siden uden tvivl, at der er en overflod af falske og inaktive profiler. Det er noget, som mange har oplevet på siden og, med fuld forståelse, er meget utilfredse over.


Spar penge med rabatkoder

Hvis du opretter en betalingsprofil på Sugardaters.dk, skal du naturligvis af med en sjat penge. Det er heldigvis let at spare en del af disse penge ved at finde rabatkoder til siden. Der findes et hav af forskellige rabatkoder til virksomheder, som du kan finde online ved at søge i din foretrukne søgemaskine. Du kan let finde rabatoder til Sugardaters.dk ved at søge ”rabatkode Sugardaters.dk”.

rabatkode

Det er en god idé at søge efter rabatkoder regelmæssigt, da der kan komme nye løbende, som kan spare dig penge på din profil. På den måde kan du slippe afsted med at betale et langt lavere beløb end først antaget, når du laver en betalingsbruger på Sugardaters.dk.


Sikkerheden på Sugardaters.dk

Inde på Sugardaters.dk oplyser de, at de gør deres bedste for at holde siden sikker men ikke kan garantere noget. De fraråder alle at videregive personfølsomme oplysninger, og lover at deres ansatte aldrig vil bede dig om password eller kontonummer.

Hjemmesidens ejer er:

Deres sikkerhedspolitik består hovedsageligt i opfordringer, som brugere på siden bør overholde. Det kan derfor være svært at vurdere, hvor meget de egentlig gør ved en overtrædelse af disse anbefalinger, og hvordan de håndterer problematiske situationer, hvor der er blevet videregivet informationer til f.eks. en falsk profil.


Opsummering

Umiddelbart er Sugardaters.dk en ganske god datingside, hvis du ønsker at begive dig ud i sugardating. Det er en enkel side med et brugervenligt system, som ikke ligger skjul på, hvilke muligheder du har på siden.

Det hele er meget lige til, hvilket i virkeligheden ikke er en dårlig ting, hvis du blot vil ind og dyrke noget sugardating uden alt for meget bøvl.

Det er dog værd at bemærke, at der er en del negative anmeldelser af siden og anmeldelser om falske profiler. Det trækker en smule ned i forhold til en anbefaling af siden, da det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du dater og ikke skal bekymre dig for om hvorvidt den profil, du er i kontakt med, er falsk eller ej.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten