Anmeldelse af Solidlove.dk

Solidlove.dk eksisterer ikke længere som en selvstændig datingside, men har siden 2018 været fusioneret med KristenDate.dk.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Helt unikt giver denne nye datingside altså mulighed for, at kristne danskere kan finde kærligheden på nettet.

Et trykt sted at finde kærligheden

Som kristen er det ofte besværligt at date og finde kærligheden på nettet. For mange er religion et turnoff, og på mange datingsider er der også eksplicit seksuelt indhold, der kan virke stødende for kristne.

Derfor er Solidlove, eller KristenDate.dk, som hjemmesiden nu hedder, et rigtig godt sted for dig, der som kristen gerne vil date og finde kærligheden, uden at skulle forsvare sig selv eller sit religiøse livssyn.

 

Hjemmesiden har kun en form for medlemskab, og alle funktioner er helt gratis. Du skal altså ikke betale for at sende eller læse beskeder, og du skal ikke betale ekstra for at få adgang til særlige funktioner. Alt er helt gennemskueligt, og fuldstændigt trygt.

 

Som en ekstra service kan du også få adgang til datingsiden som app, der kan downloades til din mobil. På den måde kan du altid være i kontakt med de andre medlemmer, og du kan altid holde dig opdateret, hvis der sker noget spændende på kærlighedsfronten.

Læs også: Anmeldelse af Singleplus.dk

Vær bevidst om falske profiler

Trustpilot kan man læse flere anmeldelser af datingsiden KristenDate.dk, og for det meste er anmeldelserne possitive. Der er dog en enkelt anmeldelse, der har nogle ret vigtige kritikpunkter.

 

Ligesom så mange andre datingsider på nettet er der altid risiko for falske profiler, der vil forsøge at narre penge eller andre services ud af brugere. Som altid skal man være på vagt overfor den slags.

Læs også: Bedste Kristen dating hjemmesider

Derudover skal man også være opmærksom på, at der ikke fra administrationens side gøres en aktiv indsats for at holde de falske profiler væk fra sitet.

 

Kan man abstrahere fra de fejl, er solidlove.dk, eller KristenDate.dk som sitet nu hedder, et rigtig godt bud på en datingside til dig, der som kristen gerne vil date og finde kærligheden ligesom alle andre.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten