Anmeldelse af Singleplus.dk

Singleplus.dk er ikke en datingside, men er til gengæld en netværksside, hvor singleforældre kan dele erfaringer, deltage i events og mødes på kryds og tværs af landet.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Med singleplus.dk kan du som enlig mor eller far få et netværk af andre ligesindede, og sammen kan I skabe gode oplevelser for både forældre og børn.

Dit netværk som singleforældre

Der er mange der oplever, at livet som enlig mor eller far kan være hård. Enten har man lige gået gennem en skilsmisse, eller også har man kastet sig ud i at opfostre et barn på egen hånd. Uanset hvad er det rart med et netværk af folk, der er i samme båd. Med singleplus kan du få det.

På singleplus.dk kan du nemt oprette dig som medlem. Det koster et månedligt gebyr, men til gengæld får du adgang til et helt unikt netværk, hvor du kan deltage i arrangementer med og uden børn, og du kan deltage i blogs, gruppedebatter og meget mere.

For betalende medlemmer er der endda også mulighed for at få rabatter til bl.a. Spies, Jesperhus Blomsterpark, Skandinavisk Dyrehave, og meget, meget mere.

 

Med singleplus.dk får du altså en helt enestående mulighed for at få et netværk så det bliver nemmere at være singleforældre.

Læs også: Anmeldelse af Mitdating.dk

Københavnerfikseret og svært at framelde sig

Singleplus møder dog også en del kritik, specielt på Trustpilot, hvor siden kun får 2,3 stjerner ud af 5.

 

En af de kritiske anmeldelser fokuserer f.eks. på, at der er meget få events der holdes af andre medlemmer, og at de events der er, næsten alle holdes i hovedstadsområdet. Det er altså ikke helt så landsdækkende som det måske lægger op til.

 

Derudover kritiserer flere brugere også, at det er meget svært at melde sig ud af singleplus.dk. Det er ikke nemt at framelde sig mails, og mange brugere klager over, at de stadig får mails fra singleplus.dk selvom de for længst har frameldt sig siden.

Singleplus.dk er et netværk for singleforældre, men har også sine udfordringer.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten