Anmeldelse af Mitdating.dk

Mitdating.dk er en datingside med et meget interessant format og med meget brugbare funktioner.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Den har også en række ulemper, men langt hen ad vejen får du en rigtig fornuftig datingside med mitdating.dk

Gratis og ekstremt brugbar

Som en undtagelse fra den store regel, er mitdating.dk en fuldstændig gratis datingside, der giver dig gratis adgang til de funktioner, som du ellers skal betale penge for at bruge andre steder. Du kan selvfølgelig betale for ekstra funktioner, men det er bestemt ikke en nødvendighed.

Mitdating.dk er i sit format baseret på Tinder, og er derfor ekstremt nem at bruge, samtidig med, at du får et format som langt de fleste kender. Det betyder også, at mitdating.dk er nem at bruge på telefonen, og derfor er siden også meget populær blandt unge.

 

Ved at svare på 48 spørgsmål om dig selv og dine præferencer til en partner, kan du altid se å en graf, hvor meget du matcher med en anden bruger. Det giver dig en bedre mulighed for mere præcist at vurdere, om du skal kontakte vedkommende eller ej.

Læs også: Anmeldelse af Endate.dk

Mitdating.dk har desuden en klar regel om, at nøgenhed ikke tolereres på billeder, og derfor bliver grænseoverskridende brugere hurtigt afmeldt.

Få aktive medlemmer

Der er mange gode funktioner ved mitdating.dk, men der er også ulemper, som skal beskrives.

En af de større ulemper ved maidating.dk er, at der er relativt få aktive medlemmer. Du kommer altså relativt hurtigt igennem alle de brugere, der passer på dine søgekriterier.

 

Der er også flere kundeanmeldelser på Trustpilot, der klager over falske profiler og over, at de modtager spam i deres e-mail. Generelt er kundeanmeldelserne på Trustpilot dog gode, og over halvdelen af anmeldelserne giver mitdating.dk 5 stjerner. 

Læs også: 14 bedste senior dating hjemmesider

Generelt er mitdating.dk en rigtig fin datingside, der har nogle meget nyttige og spændende funktioner.

Specielt er det, at den er gratis og nem at bruge et stort plus hos mange brugere.

Men på mange måder kan du nok have lige så meget succes på andre sider.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten