Anmeldelse af Single.dk

Single.dk er en dating hjemmeside, som henvender sig til folk, der leder efter et seriøst forhold.Det er en side, som primært henvender sig til heteroseksuelle mænd og kvinder, der er på udkig efter deres næste lange forhold.

single.dk anmeldelse
Udgivet 12.01.2021 | Senest redigeret 03.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Brugere på siden varierer i alder, hvilket betyder, at der er plads til både en ældre og yngre målgruppe.

Datingsiden er en af de ældste i Danmark og har eksisteret siden 1999, hvor både unge og gamle har kunne bruge siden til at finde deres næste partner.

De har investeret en hel del i marketing, hvilket uden tvivl er en af grundene til, at de fleste i dag kender til siden, hvad end de har brugt den eller ej.

Hjemmesiden er meget brugervenlig, og du bliver som det første introduceret til at bygge din profil op.

Det burde derfor ikke være noget problem for de fleste at finde ud af, hvordan man opretter sig som bruger og kommer i gang med noget online dating.

Single.dk skriver selv på deres hjemmeside, at de er en af de sider, som har bragt flest par sammen, men hvorvidt det er statistisk korrekt, er ikke til at sige.

De har mere end 50.000 aktive medlemmer i Danmark,
og kalder sig en af landets største datingsider.

Det kan meget vel være, da de trods alt har eksisteret i mange år og var nogle af de første på markedet.

Hurtigt overblik

Fordele

  • Brugervenligt system
  • Gratis oprettelse
  • Bredt kundesegment
  • Høj succesrate

Ulemper

  • Ikke plads til Niche dating
  • Ikke helt gratis
  • 3 måneders binding

Værd at vide om Single.dk

0
Medlemmer
29
Første måned
2024
Eksisteret siden
199
Følgende måneder

Hvad koster single.dk medlemskab?

Der findes flere muligheder, når det kommer til priser og betaling for medlemskab på Single.dk.

Periode Pr. måned I alt
Første måned (Dankort) 29 kr. 29 kr.
Næste 3 måneder (Dankort) 199 kr. 597 kr.
14 dage (Mobil) 90 kr. 90 kr.

Der er overordnet set 3 forskellige løsninger, som du kan overveje, når du laver en profil på siden:

  1.  En gratis bruger:

Du kan altid tilmelde dig gratis på Single.dk, og du får også adgang til en række funktioner med en gratis bruger.

Når du har et gratis medlemskab, kan du blandt andet udnytte dig af funktioner som spørgeskema, fotofunktion, søgefunktion, modtagelse af kontaktforslag og besøg af de profiler, som dukker op i kontaktforslag.

Det er dog sjældent tilstrækkeligt for de fleste brugere med disse funktioner, da det ikke tillader meget mulighed for chat og kommunikation med eventuelle partnere.

  2.  Betaling med dankort:

Hvis du gerne vil betale for at have flere muligheder og fordele, når du bruger din datingprofil på Single.dk, kan du vælge at bruge betalingsmetode med dankort.

Denne løsning giver dig blandt andet mulighed for at få den første måned til kun 29 kroner, mens de følgende måneder kommer til at koste 199 kroner.

Med denne løsning skal du dog være opmærksom på, at du binder dig i minimum 3 måneder, og derfor ikke kan opsige din bruger per dags dato, hvis det senere er dit ønske.

  3.  Betaling med mobil:

En sidste mulighed, når du opretter en bruger på Single.dk er, at du kan betale for ekstra fordele med mobilbetaling.

Det adskiller sig en smule fra dankortbetaling, fordi der er nogle andre priser, som du skal være opmærksom på.

Her kan du for eksempel få muligheden for et kortvarigt medlemskab på 14 dage, som kun koster dig 90 kroner.

Betalingen foregår over SMS, og du får de samme fordele, som når du betaler med dankort.

single.dk logo her
Pris Fra 199 kr./md.
Medlemmer 50.000
  • Seriøsitet i højsædet
  • Over 20 års erfaring
  • Vi hjælper dig hele vejen

Du skal selv vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig, når du opretter dig på Single.dk.

Betalingsprofilerne kaldes for ”guldmedlemskab” og giver dig adgang til langt flere funktioner end et gratis medlemskab.

Derfor vil de fleste mene, at denne løsning er mere oplagt, da du her kan få fuldt udbytte af siden.

Hvis du er i tvivl om Single.dk er den rette side for dig, og hvorvidt du vil smide penge i det, kan du med fordel starte med en gratis profil.

Her har du mulighed for at mærke siden an og se hvilke andre profiltyper, du kan finde på siden.

Det er en god måde at teste siden og potentialet af på, før du beslutter dig for om du vil opgradere til en betalingsprofil.


Opbygning af siden

På Single.dk kommer du først ind på en meget brugervenlig hjemmeside, hvor du som det første bliver spurgt om, du er mand eller kvinde.

Hvis du besvarer dette spørgsmål, påbegynder du automatisk en oprettelse af din profil på siden. Det er en smart taktik, som hurtigt får folk i gang med en oprettelse.

Desuden kan det også gøre det lettere for brugeren, da der ikke er tvivl om, hvor du skal starte en oprettelse. Det kan til gengæld også virke som lidt af et salgstrick på nogle, som kan føle, at de bliver lokket ind i noget, de ikke nødvendigvis selv har trykket sig ind på.

Længere nede på forsiden tilbydes der mere information om siden. Der er en kort opsummering af, hvad Single.dk er, og hvem siden henvender sig til.

Denne korte tekst kan udvides ved at trykke ”læs mere”, hvor der står en lang beskrivelse af Single.dk, hvem de er, hvordan de er startet, og hvad deres mål er.

read_more_single.dk

Herunder følger en kort videofilm, som fungerer som en reklamefilm for siden. Det er en positiv indførelse på siden, da videoer har vist sig at være meget effektive, når det kommer til at fange folks opmærksomhed. En video er derfor en god måde at vedholde besøgendes opmærksomhed og interesse for siden.

Sidst på forsiden findes der anmeldelser fra tidligere brugere, som har fundet kærligheden samt udtalelser fra store aviser som FINANS og Politiken.

review

Et interessant aspekt af denne side er, at der ikke er nogen menulinje. Du har altså kun forsiden at gøre godt med.

Det kunne umiddelbart lyde forvirrende, men i virkeligheden gør det nok opbygningen endnu mere simpel.

Der er ikke en masse forstyrrende punkter at tage stilling til men mest et stort fokus på, at du skal oprette en profil.

Det er også bemærkelsesværdigt, at spørgsmålet om, hvorvidt du er kvinde eller mand, som er indledningen til at oprette en profil, følger med som en pop-up hele vejen på siden, når du kører nedad.


Fordele ved Single.dk

Single.dk er selvnævnt en af Danmarks største datingsider, hvilket må betyde, at der er nogle fordele ved denne side, som ikke findes ved andre.

Det er der helt sikkert også, du finder blandt andet disse fordele:

Brugervenligt system

Som nævnt tidligere, bruger Single.dk et meget brugervenligt system. Deres online side på computeren er som sagt meget let at følge og burde give mening for de fleste.

Det er dog ikke kun siden via computer, der skal fokuseres på. Mange bruger nemlig også deres telefon til at gå på internettet med.

Her kan Single.dk også være med, da de har et meget mobilvenligt system. Det gælder både, når du besøger siden på din browser over mobilen, eller hvis du bruger deres app.

Det er et brugervenligt system, som tilbyder løsninger til alle bruger, hvad end du vil bruge computer, mobil eller app.

Gratis oprettelse

Det er klart en fordel, at du kan oprette en bruger gratis på Single.dk. På den måde kan alle komme ind og date, hvad end de er villige til at betale eller ej.

Det skal dog nævnes, at der er mulighed for at betale for flere fordele på siden. Det kan derfor hurtigt blive en del sjovere og lettere at date, hvis du rent faktisk smider nogle penge i profilen.

Bredt kundesegment

Single.dk er for alle heteroseksuelle singler, og er derfor ikke specifikt henvendt til en niche gruppe af folk.

Det kan i og for sig være både en fordel og en ulempe, men som udgangspunkt er det en fordel, fordi det betyder, at størstedelen af befolkningen kan bruge siden.

Der er ikke mange begrænsninger, og der er en bred vifte af aldersgrupper på siden.

Høj succesrate

Ifølge Single.dk er de en af de datingsider i Danmark, som har bragt flest par sammen. Det må betyde, at siden har en høj succesrate.

Der er altså gode chancer for at finde din kommende partner, hvis du opretter en profil og går på jagt på deres side.

De skriver også, at de bruger markedets mest seriøse match-making teknologi, som må være en stor hjælp til at matche dig op med partnere, som du sandsynligvis vil finde interesse i. Derved øges chancerne for succes også.

Ulemper ved Single.dk

Selvom der er mange fordele ved at bruge Single.dk, er der naturligvis også nogle ulemper.

Her får du et overblik over de mest umiddelbare ulemper, der findes ved siden:

Ikke plads til Niche dating

Selvom det på sin vis er en fordel, at Single.dk henvender sig til alle heteroseksuelle mænd og kvinder, kan det også være en ulempe, da det betyder, at der ikke er plads til niche dating.

Når du opretter en profil, er der for eksempel ikke mulighed for at indtaste om, du er til kvinder eller mænd.

Der bliver altså taget udgangspunkt i, at du tilhører den generelle folkegruppe og ikke taget hensyn til folk, som muligvis afviger fra normen i forhold til dating præferencer.

Det resulterer i, at en del folk faktisk bliver udelukket fra siden og ikke kan bruge den.

Ikke helt gratis

Selvom det er gratis at oprette en bruger på siden, er det ikke helt gratis i længden alligevel.

Du kan i og for sig godt være på siden uden at betale, men så bliver du udelukket fra en del fordele.

For at få mest ud af siden er du altså nødt til at betale. Det kan godt blive dyrt i længden, hvis du gerne vil have succes med din profil.

3 måneders binding

Når du betaler for et medlemskab på Single.dk, kan du naturligvis framelde det igen senere, hvis du finder kærligheden eller ikke er interesseret i at lede længere.

Der er dog 3 måneders opsigelse på dit abonnement, hvilket er meget langt i sammenligning med andre datingprofiler.

Det kan hurtigt blive mange penge på en side, som du ikke ønsker at bruge længere.


Hvad siger folk på Trustpilot?

Single.dk har mere end 1300 anmeldelser på Trustpilot og en rating på 3,3 ud af 5 stjerner. De har altså en vurdering, som ligger en smule over gennemsnit.

Fordelingen af vurderinger ligger således: 11 procent på 1 stjerne, 5 procent på 2 stjerner, 14 procent på 3 stjerner, 36 procent på 4 stjerner og 34 procent på 5 stjerner. Fordelingen viser derved tydeligt, at der er en positiv stemning omkring siden.

Trustpilot er en side, hvor alle virksomheder kan få en offentlig anmeldelse af forbrugere.

trustpilot review

Det er en rigtig god måde for forbrugere at tjekke op på forskellige virksomheder, hvis der er tvivl om, hvor troværdige de er.

Der vil naturligvis altid være både gode og dårlige anmeldelser, men hvis firmaet har en vurdering over 3, er der stor sandsynlighed for, at det er en troværdig og god side.

trustpilot_review_2

Selvom Trustpilot er en god kilde til at vurdere, hvorvidt du kan regne med en virksomhed på, er det også vigtigt at være opmærksom på, at det er meget individuelle vurderinger

Undersøgelser viser for eksempel, at der er større sandsynlighed for, at folk skriver en anmeldelse, hvis de har en negativ oplevelse frem for, hvis de har en positiv oplevelse.

På Trustpilots side for Single.dk er der varierede anmeldelser i kommentarfeltet. Den mest forekomne negative respons til siden er betalingen og priserne.

bad_review_single

Det giver mening, da Single.dk har høje priser i forhold til andre danske datinghjemmesider og en længere bindingsperiode. Hvis folk ikke har læst op på reglerne omkring binding inden de tilmelder sig en betalingsprofil, kan det naturligvis virke chokerende og irriterende at være bundet i 3 måneder efter opsigelse.

Den negative respons omhandler altså primært pris og abonnement og derved ikke selve oplevelserne med andre profiler eller servicen af siden.

Det forekommer derfor, at siden egentlig er højt vurderet, når det omhandler kvaliteten af datingmuligheder og kundeservice.

Det er derfor op til den enkelte at vurdere, hvorvidt det er værd at betale for Single.dk, som er en umiddelbar god datingside med mange muligheder for at møde andre singler og finde kærligheden. Her er det igen en mulighed at teste siden af med en gratis profil, før du binder dig til et abonnement og betaler for udvidede funktioner til din profil.


Rabatkoder til siden

Selvom du skal bruge lidt penge for at få et optimalt udbytte ud af Single.dk, er der gode muligheder for at få rabat på prisen, hvis du bruger en af de mange rabatkoder, som kan findes på internettet.

Der findes mange forskellige hjemmesider online, som har samlet rabatkoder til et hav af virksomheder. Du kan let finde rabatkoder til netop Single.dk ved blot at Google ”rabatkode Single.dk”.

rabatkode

Herefter vil du ofte blive præsenteret for de mange sider, som kan vise dig en rabatkode til datingsiden. Med rabatkoder kan du spare en del penge i længden, hvis du vil have et betalingsabonnement på Single.dk.

Når du skal finde rabatkoder, er det en god idé at søge efter dem regelmæssigt. Der er hele tiden udskiftninger i rabatkoder, og derfor kan der også altid være nye og gode rabatter, som du kan misse.

Hvis du sørger for at holde dig selv opdateret, kan du garanteres, at du altid kan få de aktuelle rabatter.

På den måde kan du ende med at have dit medlemskab i lang tid og spare mange penge i sammenligning med folk, som betaler det fulde abonnement.

Det er værd at nævne, at der kan være forskel på, hvor stor rabatten er eller, hvad den præcis gælder til. Du kan derfor ikke være sikker på f.eks. at spare 50% på dit abonnement hver gang, blot fordi du har fået en sådan rabatkode en gang.


Er Single.dk sikker at være på?

Når du tilmelder dig en ny datingside, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved udbyderen. Det skyldes, at du skal oplyse en del personlige informationer og billeder, som du skal kunne være sikker på, ikke bliver behandlet forkert.

Single.dk er klart en af de troværdige datingsider, du kan finde i Danmark. Hjemmesiden er ejet af et dansk firma, hvilket allerede indikerer en vis form for tryghed for mange danske brugere.

Hjemmesidens ejer er:

Danske virksomheder kan naturligvis også fuske med data og lignende, men de hører under de danske love og restriktioner.

Disse er med til at øge din sikkerhed, når du er online, og de fleste danske virksomheder sørger naturligvis for at følge reglerne, da det ellers kan resultere i store problemer for dem.

Derudover er hjemmesiden SSL-sikret, hvilket kan garantere dig sikre betalingsmetoder. Det er særligt vigtigt, da de fleste betaler for at have deres bruger på siden.

Når du betaler til et abonnement, skal du kunne være sikker på, at dine kortoplysninger ikke bliver videregivet eller på nogen måde kan komme i forkerte hænder.

Derfor er det en stor tryghedsfaktor, at Single.dk sørger for et sikkert betalingssystem, hvor du roligt kan betale til dit abonnement uden frygt for, at dine oplysninger kommer ud.

Sikkerhed kan også komme i form af de profiler, du møder på siden. Der kan være datingsider, hvor du støder på falske profiler, som er ude på at narre dig.

Det kan for eksempel være folk, som gerne vil have dig til at overføre penge og udgiver sig for at være en anden, end den de egentlig er. Her har Single.dk et telefon-verificeringssystem, som har til formål at holde svindlere væk fra siden. Det skaber en stor sikkerhed omkring de kontakter, du møder på siden.

Med et verificeringssystem, kan du i høj grad føle dig tryg og være sikker på, at størstedelen af brugere på siden har seriøse intentioner.

Ud over deres mange tiltag i forhold til at øge din generelle sikkerhed, når du færdes på siden, så har de også en kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer.

De lover at give dig et svar inden for 24 timer, så du aldrig skal vente længe på en løsning. Det skaber en stor tryghed for dig som bruger, fordi du ved, at der altid er hjælp at hente, hvis noget ikke fungerer optimalt, eller du for eksempel mistænker en bruger for svindel på siden.


Opsummering

For at opsummere er Single.dk en rigtig god dansk datingside, som mange kan få meget ud af. Den henvender sig til størstedelen af befolkningen og lægger en tone for seriøse forhold, så du let kan finde kærligheden.

Dog er der også mulighed for one night stands og useriøse forhold, hvis du er mere til det, da du selv kan styre samtalen og kommunikationen med andre brugere.

Selvom siden appellerer til en stor procentdel af befolkningen og alle aldersgrupper, kan det naturligvis ikke undgås at nogle bliver udelukket fra siden, når den kun henvender til for eksempel heteroseksuelle.

Det kan være et problem for nogle, som søger kærligheden, men ikke hører under den fordeling Single.dk skaber.

I forhold til prisen, kommer det an på den enkelte, hvad der vurderes fair at give for en bruger på siden. Det er en stor fordel, at det er gratis at oprette sig, men da du ikke har mange funktioner til rådighed som gratis bruger, er det de færreste, som kan leve med den løsning længe ad gangen.

Derfor kan du næsten ikke komme uden om at skulle betale for din bruger. Her har Single.dk nogle relativt høje priser i forhold til andre danske datingsider.

Det er dog også en meget populær side med mange brugere og funktioner, som kan hjælpe dig med at finde din næste partner, hvilket betyder, at den lidt højere pris godt kan være det værd i sidste ende.

Selv hvis du synes prisen er en smule for høj, kan du let finde rabatkoder til siden, som kan gøre det lidt billigere for dig at bruge de mange udvidede funktioner.

Der er alt i alt både fordele og ulemper ved Single.dk, men ud fra en generel vurdering forekommer det, at der er flere fordele end ulemper.

Det er derfor en oplagt datingside at teste, hvis du er et sted i dit liv, hvor du gerne vil finde kærligheden. Særligt hvis du er på udkig efter et længerevarende forhold, er Single.dk en god løsning for dig, da det er her, de har deres spidskompetencer.

Du kan let besøge siden og oprette en gratis bruger for at teste af, om det er den rigtige datingside for dig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten