Anmeldelse af Parship.dk

Parship er en online datingside, som henvender sig til folk, der søger seriøse forbindelser og langvarige forhold. Der er primært fokus på heteroseksuelle folk, men siden skaber også plads til homoseksuelle.

cover
Udgivet 21.01.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Dog er udvalget for heteroseksuelle større, da antallet af homoseksuelle er i den lave ende, hvilket gør det svært for de få at finde en partner derinde.

Hjemmesiden har et flot og enkelt design, som er behageligt at se på. Det er et meget brugervenligt format, som giver mening for de fleste der bruger siden.

Hvad end du skal oprette en profil eller blot søge flere informationer om siden,

bliver du guidet godt derhen.

Hurtigt overblik

Fordele

  • En side i vækst
  • Personlighedstest
  • Ligelig fordeling af mænd og kvinder
  • Høj succesrate

Ulemper

  • Ikke nichedating
  • Færre danske medlemmer

 

Det er en international datingside, hvilket betyder, at du har mulighed for at møde folk fra hele verden. Hver uge oprettes mere end 23.000 nye medlemmer, hvilket viser at siden er i vækst, og du kan finde mange potentielle matches derinde.

Værd at vide om Parship.dk

0
Medlemmer
329
Pr. måned
2023
Eksisteret siden
49
Fordeling mænd

Priser

Selvom du sagtens kan oprette en profil gratis på Parship, er der en del funktioner, som du går glip af, hvis du ikke opgraderer til en betalingsbruger. Derfor vælger de fleste at betale for et abonnement, så de kan få det fulde udbytte af siden.

logo
Pris Fra 329 kr./md.
Medlemmer 11.000.000
  • Høj succesrate
  • Personlighedstest
  • En side i vækst

Priserne på et abonnement til Parship er 329 kroner i måneden, hvorefter du får adgang til de mange funktioner, som ikke kan bruges af en gratis bruger.


Fordele ved Parship

Parship er en datingside, som primært fokuserer på seriøse forbindelser, og bringer mange fordele med i denne forbindelse:

En side i vækst:

Parship er en datingside, som vokser med fuld fart. Det betyder, at der kommer flere og flere brugere til, som kan være potentielle matches til dig. Dine chancer for at finde kærligheden forøges jo flere brugere der er på siden.

Personlighedstest:

På Parship er formålet at matche dig op med folk, som er af oprigtig interesse. Derfor gennemgår du en personlighedstest, når du opretter en profil, så du kan blive matchet med de rette folk. Det hjælper dig med at finde personer, hvor du har mulighed for at skabe dybere og mere seriøse forbindelser med.

Ligelig fordeling af mænd og kvinder:

Lige nu er der en meget ligelig fordeling af mænd og kvinder, hvor antallet af mandlige profiler er 49%, mens kvindelige profiler fylder 51%. Det er en fordel, da det gør det lettere for alle køn at finde en partner på siden.

Høj succesrate:

Ud fra undersøgelser Parship har lavet blandt deres medlemmer, har de vurderet, at der er en succesrate svarende til 38% på siden. Det er en rigtig høj succesrate, som viser at siden fungerer.

Ulemper ved Parship

Selvom der er mange fordele ved Parship, er der selvfølgelig også nogle ulemper:

Ikke nichedating:

Når du går ind på Parships hjemmeside, er det tydeligt, at den primært henvendes til heteroseksuelle og meget brede og generelle datingpræferencer. Det er altså ikke en nichedatingside, hvilket betyder, at folk med meget specifikke datingpræferencer måske kan have mere gavn af en anden side.

Færre danske medlemmer:

Da Parship er en international datingside, kan der være færre danske medlemmer end på datingsider, som udelukkende er for danskere. Det kan være en ulempe, hvis du kun er interesseret i at date inden for landets grænser.

Læs også: 14 bedste senior dating hjemmesider


Det siger folk på Trustpilot

På Trustpilot har Parship en overordnet score på 3,7 ud af 5 stjerner. Det er en del over middel og meget højt for en datingside. Datingsider tenderer til at ligge i den lave ende, når det kommer til score på Trsutspilot, så 3,7 er uden tvivl positivt.

Der er både negative og positive kommentarer fra anmeldere af siden. Her omhandler de negative primært abonnementspris og binding, som de er utilfredse med. De positive kommentarer fokuserer på deres personlige oplevelser, og hvordan de har fået hjælp til at finde kærligheden på Parship. Der er altså blandede anmeldelser, og det er op til dig selv at lave en vurdering af din egen personlige oplevelse på siden.


Opsummering

Parship er en international datingside, hvor du både kan finde folk fra hele verden eller nøjedes med at møde profiler inden for de danske grænser. Siden henvender sig primært til heteroseksuelle, som søger seriøse forbindelser og langvarige forhold. Med en gennemført personlighedstest, bliver du matchet op med de profiler, som du kan have en reel forbindelse med.

Det øger dine chancer for succes på siden i høj grad.

Du kan oprette en gratis bruger på siden men skal betale, hvis du vil have adgang til alle de smarte funktioner, som gør det både lettere og sjovere at date online. Her er priserne lidt i den høje ende, men ikke de højeste du finder på markedet.

Der er blandede anmeldelser på Trustpilot, men Parships overordnede vurdering ligger et godt stykke over middel. Det er særligt positivt for en datingside, da disse ofte får mange negative anmeldelser i sammenligning med andre brancher.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten