Anmeldelse af Gratis-dating.dk

Går du og undrer dig over, hvor du kan finde en oversigt over datingsider, der er gratis at være medlem af? Så er der mange danske sider, du kan klikke på og blive oplyst om selvsamme. Gratis-dating.dk er ingen undtagelse.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

På Gratis-dating.dk er der listet forskellige danske datingsider op og givet en kort karakteristisk af dem. På den måde kan du hurtigt vurdere, om datingsiden er noget for dig.

Dog bærer Gratis-dating.dk præg af nogle år på bagen, og at den ikke har været opdateret længe.

Liste over danske datingsider på Gratis-dating.dk

Gratis-dating.dk er altså ikke en datingside, hvor du kan møde andre potentielle dates. Det er en side, der henviser dig til mange forskellige datingsider.

På Gratis-dating.dk er der eksempelvis listet følgende datingsider op:

Der er altså lidt forskellige gratis, danske datingsider at besøge – uanset om du er på udkig efter en landmand eller en senior-date.

Læs også: Anmeldelse af Hot.dk

Ikke opdateret dating-oversigt

Hjemmesiden Gratis-dating.dk bærer præg af, at der ikke har været en webdesigner forbi de seneste mange år. Dette bliver bekræftet i, at hjemmesiden www.arto.dk er listet op som en dansk datingside. Arto blev nemlig lukket ned for flere år siden, og siden da har det ikke været muligt at bruge Arto.

Derudover beskrives Arto på Gratis-dating.dk som ”Site for børn. Mange sjove funktioner”, så man kan samtidig stille sig kritisk overfor, at Arto overhovedet er nævnt på en hjemmeside, der lister danske datingsider op. Vær opmærksom på kritikpunkter som dette, når du befærder dig rundt på Gratis-dating.dk.

Find gratis, danske datingsider på Google

Vi vil anbefale dig at gøre brug af få klik på Google, hvis du vil have en oversigt over gratis, danske datingsider.

Gratis-dating.dk er ikke opdateret,

og der findes mange flere danske og gratis datingsider i dag,

end der er listet op på Gratis-dating.dk.

Husk dog at være opmærksom på, at gratis datingsider gør, at der er mange falske profiler. I din søgen efter gratis datingprofiler vil du derfor højst sandsynligt falde over nogle falske på din vej.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt Gratis-date.dk her