Anmeldelse af Hot.dk

Dengang Hot.dk åbnede tilbage i 2005, var stedet et af de absolut hotteste steder at befinde sig online for de unge. Det var Danmarks største fællesskab med mange tusinde medlemmer over 15 år.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Hot.dk eksisterer dog stadig i dag, men siden er ikke ligeså populær, som den var dengang. Sidenhen er der kommet mange forskellige fællesskaber og datingsider til verden.

På Hot.dk kan du dog ikke blot finde kærligheden – du kan nemlig også finde nye venner. Og sådan er det stadig. 

Overordnede gode anmeldelser og troværdig side

Selvom anmeldelserne af Hot.dk på Trustpilot tilsammen scores til ”Under middel”, så er de fleste anmeldelser positive. De giver i hvert fald ikke genklang af scam, advarsler eller falske profiler på Hot.dk.

 

Flere anmeldere har endda rost Hot.dk for at være mødestedet, der gjorde, at anmelderen har mødt sin kæreste eller andre venner gennem tiden. Dog påpeger flere, at Hot.dk’s storhedstid er ovre, og at andre datingsider er bedre og mere moderne. Dette forhindrer dig dog ikke i at oprette en gratis profil hos dem og chatte med mulige nye venner.

Uopdateret hjemmeside, der tilbyder andet end dating

Klikker du dig ind på Hot.dk’s hjemmeside, vil du se, at deres hjemmeside ikke har været opdateret i mange år. Hjemmesiden er ikke ligefrem noget, der lokker eller giver lyst til at oprette dig som bruger.

Læs også: Anmeldelse af Flirt.com

 

Har du før haft kenskab til Hot.dk, vil du måske vide, at det til trods for en uopdateret hjemmeside godt kan være et fedt mødested for unge mennesker.

Med få klik har du oprettet en gratis profil, og du er klar til at gå i gang med det samme.

Er det ikke dating specifikt, du er på udkig efter, kan du også bruge Hot.dk til at chatte med venner, debattere eller bare nyde nostalgien på hjemmesiden. Måske du er en af dem, der får lyst til at genoprette din gamle profil allerede nu? Det er der bestemt ikke noget i vejen for.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt Hot.dk her