Anmeldelse af Erox.dk

Hvis du er på udkig efter lidt spænding i hverdagen, er Erox måske noget for dig. Her får du nemlig ikke et klassisk datingsite, hvor det handler om at finde den store kærlighed.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

I stedet er Erox et frækt univers, hvor du har mulighed for at finde det hele. Du er nemlig fri til at vælge, hvad du søger efter. Læs med her og få mere information om, hvad Erox er.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Gratis oprettelse
 • Mange muligheder
 • Sikkerheden

Ulemper

 • Gammeldags design
 • Del inaktive brugere
 • Ikke kategori til homoseksuelle

Værd at vide om Erox.dk

0
Medlemmer
150
Pr. måned - VIP
2024
Eksisteret siden
54
Fordeling kvinder
Pris Fra 150 kr./md.
Medlemmer 230.000
 • Gratis oprettelse
 • Transparent sikkerhed
 • Mange muligheder

Hvad er Erox?

Erox er en datingplatform, der er designet til at give alle brugerne det, de leder efter. Her kan du nemlig selv vælge, hvad du søger. Du kan søge efter en sexpartner, kæreste, bolleven, webcamchat eller noget helt andet. Det er helt op til dig selv, hvad du er på udkig efter.

Læs også: Anmeldelse af Flirt.com

Din profil er 100% anonym hos Erox, og det giver dig muligheden for at være privat i din søgning. Derudover kan du frit vælge, om du ønsker erotiske billeder eller ej, når du surfer rundt på din profil. Derfor skal du blot angive køn, hvad du søger, og hvad dit postnummer er.

 

I dag er der 228.635 brugere hos Erox, og du kan altid se, hvor mange der er online lige nu og her. På den måde kan du også øge dine muligheder for at møde det rette match, ved at holde øje med, hvor mange der er online.

Priser

Når det kommer til priserne, er der her en stor fordel ved Erox.

Periode Pr. måned I alt
1 måned 99 kr. 99 kr.
3 måneder 73 kr. 219 kr.
6 måneder 56,5 kr. 339 kr.

Det er nemlig altid gratis at oprette en almindelig profil, og det bliver det ved med at være. Men vil du gerne have lidt ekstra fordele, kan du vælge et GULD VIP-medlemskab. Her får du de første syv dage til 19 kr., hvorefter det koster 150 kr. pr. måned at være VIP-medlem.

 

Som VIP kan du blandt anet læse og skrive breve, se alle billeder og videoer samt deltage i frække webcam-chats. Du kan skrive gratis SHOUT-beskeder og åbne op til kontakt med ikke-VIP.

Fordele og ulemper ved Erox

Der er selvfølgelig en række klare fordele ved Erox. Først og fremmest har du mulighed for at tilmelde dig gratis. Du har ligeledes muligheden for at vælge, om du er kvinde, mand eller et par, der søger eksempelvis en sexpartner. Ved oprettelse har du også en stor valgfrihed i forhold til, hvilke oplysninger du vælger at angive. Udover de klassiske demografiske oplysninger, kan du vælge eksempelvis:

 • Partnerstatus
 • Kropsbygning
 • Musiksmag
 • Om du har børn
 • Stjernetegn

Og så er det selvfølgelig en kæmpe fordel, at du får et almindeligt abonnement helt gratis. På den måde kan du være en del af et stort netværk, uden at det koster dig noget.

Ser vi på ulemperne ved Erox er det primært, er det kan være vanskeligt at gøre brug af alle de funktioner, som datingportalen i bund og grund har. Du har mulighed for både at søge uforpligtende sex og den helt store kærlighed, og det kan gøre det vanskeligt for mange. Derudover er selve sidens design en smule forældet, og det kan måske gøre det mindre brugervenligt for dig. Og så er der ingen særskilt kategori til homoseksuelle.

Det siger andre brugere

Der er få anmeldelser, når det kommer til andre brugere af Erox, men der er en udbredt enighed om, at der primært er tale om en side, hvor det handler om sex. Det betyder også manglende oplysninger fra de andre brugere, og det svækker altså brugen, hvis en bruger er på udkig efter eksempelvis noget mere seriøst.

Det synes vi

Selvom andre brugere nævner, er der primært tale om en side, der handler om sex. Men for os er det en vigtig del af denne datingportal, og det gør det muligt for Erox at skille sig ud fra mængden. Derfor synes vi, at Erox er den ideelle platform, hvis du ønsker at udforske en helt ny verden inden for sex og frække fantasier.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider

Siden har et stort potentiale, og med over 200.000 brugere vil der være mange, der er i samme båd som dig. Det er en nem og bekvemt måde at søge efter sex, hvor du samtidig selv er herre over, hvor anonym du ønsker at være.

Din sikkerhed på Erox

Sikkerheden er altid vigtig for en online datingportal, og derfor får du her et overblik over, hvordan Erox passer godt på dig. Alle passwords er envejskrypterede, og dermed kan de ikke brydes. Mail er det samme, der gør det besværligt at identificere din mail, og det hele er sikret i et godt hostingfirma med servere, der har sikkerheden helt i top.

Hjemmesidens ejer er:

Der er også lagt stor vægt på SQL-injection, XSS angreb og lignende. På den måde er du beskyttet mod cyper-angreb på din profil. Og så anvendes der en nyere version af SSL/TLS-protokollen, der sørger for en sikker kommunikation.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at Erox benytter Google Inc til at modtage statisikker om din færden og brug af siden.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Erox.dk på Trustpilot