Anmeldelse af Dream-singles.com

Hvis der er en datingside, der har fået overvældende mange dårlige anmeldelser på Trustpilot, så er det Dream-singles.

Udgivet 03.02.2021 | Senest redigeret 17.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Dream-singles er en international datingside, der hævder, at alle medlemmerne af datingsiden er 100 % verificeret. Derudover har de været i branchen i 17 år og har mere end 1000 succeshistorier bag sig.

Datingsiden ser også troværdig ud, og på baggrund af førnævnte pointer, skulle man tro, at det var en datingside, de fleste ville kunne lide. Dette må dog ikke siges at være tilfældet.

Værd at vide om DreamSingles.com

0
Månedlige besøg
62
Pr. måned (sølvmedlemskab)
2024
Eksisteret siden
12
Fordeling mænd
Pris Fra 62 kr./md.
Medlemmer 8.000.000
  • Gratis oprettelse
  • Garanteret privat og diskret
  • International side

Dårlige anmeldelser på Trustpilot

87 % af dem, der har anmeldt Dream-singles på Trustpilot, har anmeldt dem som ”Dårlig”. Flere hævder, at grunden til det er, at 1) det er penge ud af vinduet, 2) at kvinderne ikke vil mødes i virkeligheden, og 3) at kvinderne derinde bliver betalt for at være der og skrive med mændene.

Derudover bliver flere medlemmer bombaderet med mails fra Dream-singles, og de får at vide, at deres profil er blandt de mest populære lige nu. Begge faktorer er ikke noget, der højner troværdigheden hos Dream-singles.

Gratis medlemskab – vær opmærksom på falske profiler

Det er gratis at tilmelde sig Dream-singles. Det gør, at det er nemt at oprette falske profiler. Derfor er det altid en god idé at være opmærksom på, hvem du skriver med, når det er muligt at oprette en gratis profil på en datingside.

Læs også: Anmeldelse af RichMeetBeautiful.com

Find en dansk datingside

Leder du efter den eneste ene online, kan det være en god idé at besøge en dansk datingside frem for en international. Det gør det muligt for dig at vurdere hurtigere, hvorvidt der er tale om en falsk profil eller ej.

Ved at oprette en profil på en dansk datingside, er der også større chance for, at du rent faktisk kommer til at møde en date i virkeligheden.

Læs også: Find 11 bedste Elite Dating sider

Chatter du med en kvinde eller mand fra Rusland eller USA, er det ikke så ligetil at finde ud af en date.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten