Anmeldelse af Singlemuslim.dk

Er du muslim og ønsker at finde kærligheden online, har du mulighed for det på Singlemuslim.dk. På datingsiden er der kun adgang for muslimer, og så kan du tilmelde dig siden gratis.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 12.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Singlemuslim.dk er en muslimsk ægteskabsside, så hvis du ikke er på udkig efter netop dette, vil datingsiden ikke være noget for dig. I udlandet findes der også lignende sider – for eksempel datingsiden www.singlemuslim.com.

Hvad skal du være opmærksom på, når du besøger Singlemuslim.dk? Det kigger vi nærmere på her.

Seriøs datingside for muslimer

Singlemuslim.dk markedsfører sig selv på, at de ikke er ligesom andre datingsider på internettet. De er seriøse og har ægteskab for øje. Derudover er de i overensstemmelse med koranen. Med Singlemuslim.dk bliver alle dine muslimske retningslinjer overholdt ifølge dem, og så er deres unikke funktioner tilladt i islamisk lov.

Dette er altså en datingside, der tager højde for muslimsk lov – så du ikke overtræder denne i jagten på at finde kærligheden og deraf ægteskabet.

 

Unikke funktioner, der er tilladt i islamisk lov

Singlemuslim.dk er ikke en datingside, som de fleste kender det. Skaberne bag siden har nemlig lavet en række funktioner, der gør det muligt for dig at holde visse ting private og andre ting på afstand. Nogle af disse funktioner er blandt andet:

  • Du kan vælge at tilføje en kode, der kun gør det muligt for dem, der får tilladelse af dig, til at se dine billeder på datingprofilen.
  • Det er kun muligt for betalende medlemmer at kontakte andre medlemmer.
  • Alle brugere har mulighed for at indtaste deres kriterier for en kommende ægtefælle, så du får det bedst mulige match.
  • Hvis brugere opfordrer til dating eller andet upassende imod islamisk lov, bliver de bortvist.

Læs også: Anmeldelse af Singleplus.dk

Kun for muslimer

Som punkerne ovenfor antyder, er Singlemuslim.dk altså kun for muslimer.

Er du ikke muslim, vil det hurtigt blive opdaget, og du vil blive smidt ud af siden.

Singlemuslim.dk lader til at være en troværdig datingside for muslimer. Er du til useriøs dating, er det ikke datingsiden for dig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt Singlemuslim.dk her