Hvor finder jeg en kæreste?

Udgivet 07.04.2022 | Senest redigeret 11.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Hvis du leder efter en kæreste, er det på ingen måde ligegyldigt, hvor du leder. Dog er vi af den overbevisning, at du vil kunne finde kærligheden mange forskellige steder, og i artiklen her giver vi vores bud på, hvilke steder du har størst chance for at få bid på kærlighedskrogen.

Er du noget til en fase i dit liv, hvor du føler dig parat til at slå dig ned med den eneste ene? Så skal du spidse ører, for i de næste mange afsnit vil vi fremhæve de – i vores øjne – bedste jagtmarker, når det kommer til at finde kærligheden.

På en datingside

Der findes en del forskellige datingsider i Danmark, og på flere af disse er folk yderst seriøse i deres jagt på kærligheden, hvorfor vi ikke tænker, at det er usandsynligt, at du vil møde din partner for livet, sæt du opretter dig på en af disse.

Inden du opretter dig på en datingside, anbefaler vi dig dog, at du gør dit hjemmearbejde og sætter dig grundigt ind i, hvilken side der passer bedst til dig.

Hvis du er over 40 år og ønsker en jævnaldrende partner, vil det måske give mening for dig med en niche-side som 40plus, hvor et krav til samtlige medlemmer er, at de er mindst 40 år.

Er du derimod midt i dine tyvere, giver det naturligvis ikke særligt meget mening at kigge mod hverken 40plus eller nogle af de andre seniordatingsider.

I så fald vil vi anbefale enten Dating.dk eller Single.dk, da begge disse sites byder på et yderst højt aktivitetsniveau og en del brugere, som ikke bare leder efter noget uforpligtende, men derimod rigtig kærlighed.

På datingapps

Datingapps er også fine jagtmarker, når det kommer til at finde kærligheden. Den store fordel ved datingapps er, at du – i hvert fald for det meste – udelukkende støder på andre singler.

Dog må vi desværre konstatere, at ikke alle medlemmer af en datingapp er på denne for at finde kærligheden. Nogle benytter udelukkende datingapps med henblik på at få sexaftaler i hus, andre bruger dem for at opnå bekræftelse og atter andre bruger dem udelukkende som tidsfordriv.

Når det er sagt, så er der dog også en masse, som bruger datingapps, fordi de håber på at finde en kæreste via disse.

I byen

Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde kærligheden i byen. Det kan dog også lade sig gøre at finde meget andet…

Byen har altid været et godt sted at score, hvilket jo nok skyldes, at langt de fleste indtager alkohol, når de tager i byen, og alkohol bevirker, at man bliver lidt mere løssluppen og lyststyret.

Derudover hæmmer det da heller ikke ens scorechancer, at man – når man tager i byen – gør noget ud af sig selv. Man hopper i lækkert tøj, sørger for at håret sidder og drysser lidt duftevand ud over svedkirtlerne, ja, med andre ord er man typisk den bedste ydre udgave af sig selv, når man indtager byens diskoteker.

På arbejdet eller studiet

Hvis du studerer, vil du automatisk møde en masse jævnaldrende mennesker, og hvem ved: Måske en af disse mennesker er dit livs kærlighed. Det samme gælder på en arbejdsplads.

At tage chancen og springe ud i en kærlighedsaffære eller derunder med en fra sit studie eller arbejde er dog ikke helt ufarligt.

Ikke alle kærlighedsaffærer er nemlig evige, og hvis det viser sig, at den person, du troede, var ’the one’, ikke viser sig at være dette, er du tvunget til at tilbringe tid sammen med vedkommende efter kærlighedsaffærens afslutning – i hvert fald hvis både du og han/hende ønsker at blive på jeres fælles arbejde eller studie.

Gennem venner og bekendte

Få kender dig bedre end dine venner, og derfor ved de formentlig også, hvilken type du passer sammen med. Der kan derfor være noget strategisk fornuftigt i at udtrykke sine frustrationer over singlelivet til sine venner.

Måske animerer ytringerne af disse frustrationerne dine venner til at sætte dig op på dates med folk i deres omgangskreds, som de mener, du passer med.

Det er heller ikke atypisk, at man indbydes til arrangementer af sine venner, hvor man møder en række af deres venner, som man ikke på forhånd kender, og vi har da hørt om kærlighedshistorier, der startede til sådanne arrangementer.

I fitnesscentret

Hvis du med jævne mellemrum besøger fitnesscentret for en tur på løbebåndet eller et par timer i selskab med tunge vægte i spejlrummet, ved du, at du under disse besøg møder en masse tiltrækkende mennesker.

Hvis du ikke er den generte type, så giv den endelig gas med at flirte i fitnesscentret. Får du lidt flirteri tilbage, kan du jo høfligt forsøge at tage kontakt til vedkommende, du har flirtet med.

Til speeddating-arrangementer

Der afholdes speeddating-arrangementer i det meste af landet, så uanset hvor du måtte bo, burde du bo i nærheden af mindst en by, hvor der sommetider er et speeddating-arrangement.

Til et speeddating-arrangement vil du skulle date andre deltagere, men i et meget begrænset tidsrum – nogle gange i blot et par minutters tid.

Der er fordele og ulemper ved speeddating. En af fordelen er, at du møder en masse singler, og at du i løbet af de korte dates får et indtryk af, hvorvidt der er kemi mellem dig og dine dates.

En ulempe er dog, at det er meget svært for alvor at gøre indtryk på en speeddate. Som sagt varer en sådan nemlig ikke særligt lang tid, men heldigvis er der ikke noget, der står i vejen for, at du kan tage kontakt til de personer, du fandt interessante, og invitere disse på rigtige dates, hvor I for alvor kan lære hinanden at kende.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere