Hvad skal jeg skrive til ham?

Alle der har prøvet at have interesse i, være vilde med eller måske ligefrem forelskede i en fyr kender til usikkerheden omkring, hvad man skal skrive til ham.

hvad skal jeg skrive til ham
Udgivet 08.01.2021 | Senest redigeret 28.01.2021 |

De ældre generationer misunder ofte de unge for, at det i dag er mere lettilgængeligt at komme i kontakt med den, man er vild med, fordi man bare kan tage sin telefon og sende en besked.

Nemt og hurtigt. Vi skal ikke ud af døren og hjem og banke på hos vedkommende, og vi behøver ikke at ringe.

Selvom det i dag er hurtigt at skrive en besked til den, man kan lide, er det ikke altid nemt.

Det kan faktisk være rigtigt svært, og man kan både ramme en decideret skriveblokade, ligesom man kan synes, at alt man kan finde på, lyder både dumt, fjollet, kedeligt eller akavet.

Der er selvfølgelig forskel på, hvad du skal skrive til ham alt efter, hvad du gerne vil have ud af det. Vi har samlet inspiration til, hvad du kan skrive alt efter, hvad dit motiv med din besked er.

Skriv for at aftale en hyggelig aften

Hvis du gerne vil invitere ham forbi til en hyggelig aften i soveværelset, kan du sende en helt casual og frisk besked. Du behøver ikke eksplicit at skrive, at du gerne vil have sex med ham.

Der er mange andre måder at gøre det tydeligt, hvad det er du mener uden, at du behøver at skære det ud i pap for ham. På den måde efterlader du nemlig lidt mystik og spænding til aftenen.

Du kan derimod skrive, at du gerne vil invitere ham forbi til en øl og en film, at du godt kunne bruge lidt selskab, eller om ikke han kommer forbi og ser, hvordan du bor.

Hvis du vil være helt eksplicit med, hvad du mener, kan du spørge, om ikke han kommer forbi til en omgang Netflix and Chill.

aftale en hyggelig aften

Skriv for at introducere dig selv

Hvis du har udset en fyr, som du synes ser sød ud, eller hvis du perifert kender en fyr, som du synes virker sød, kan du skrive til ham for at gøre opmærksom på, at du har lagt mærke til ham, og at du finder ham interessant.

Det kan nemt føles akavet at starte den slags samtaler helt fra scratch, men du kan sagtens gøre det helt afslappet og cool, uden det behøver at blive alt for formelt eller pinligt.

Selvom man hurtigt kan have lyst til at pakke samtalen ind i alle mulige andre emner og indlede samtalen med noget helt andet, så kommer man oftest længst med at være ærlig.

Læs også: Anmeldelse af match.com

I mange tilfælde sætter fyre også pris på, at man siger tingene som de er og er ærlig. På den måde ved både de og du, hvad I skal forholde jer til.

Skriv til ham at du har bemærket ham eller har fået et godt indtryk af ham og skriv også, at du godt kunne tænke dig at lære ham endnu bedre at kende.

Hvis ikke du er sikker på, at han ved, hvem du er, kan du kort sætte ganske få ord på, hvem du er, og hvor du kender ham fra. På den måde bliver det ikke akavet, når han er nødt til at spørge, hvem du er.

Skriv og aftal en date

Hvis du vil skrive til ham, fordi du gerne vil invitere ham på en date, er det en god idé at gå ret konkret til værks.

Det gør det selvfølgelig altid ekstra nervepirrende, når man er meget ærlig og direkte, fordi man gør sig på den måde sårbar for afvisninger og nederlag.

Men det er omvendt også den bedste måde at finde ud af, hvor I står, og hvad du kan forholde dig til.

Når du skal gå konkret til værks, er det en god idé at have en reel date planlagt.

Læs også: Anmeldelse af Partnermedniveau

Gør dig på forhånd tanker om, hvad du kunne tænke jer, at I skulle lave og send også et forslag til en dato og et klokkeslæt.

Når du har taget stilling til, hvad I skal lave, kan du helt cool og afslappet skrive til ham for at spørge, om han har lyst til at tage i zoologisk have med dig på søndag kl. 14.00.

Skriv og fortæl ham, at du er vild med ham

Hvis du allerede er faldet for en fyr, og du gerne vil fortælle ham, at du er vild med ham eller måske endda forelsket i ham, er det igen en god idé at være ærlig.

Med ærlighed kommer man nu engang længst, og så slipper du også for at indlede et spil, hvor begge parter er usikre på, hvad den anden mener.

Disse spil kan nemlig hurtigt føre til misforståelser, og så kan de blive trættende og kedelige i det lange løb.

Det er ikke nødvendigt, at du sender ham en lang og dybdegående kærlighedserklæring, hvis ikke du har lyst til det.

Du kan holde dig til at være kortfattet og ærlig. Skriv helt straight, at du er vild med ham, at du er interesseret i, at jeres relation skal udvikle sig, og at du er interesseret i at høre, hvordan han har det med dig.

Det kan gøres helt konkret, kort og ærligt, hvis du tør.

Afvent hans svar og så ved du, hvad du har at arbejde med.

Faglig godkendt af datingekspert