Anmeldelse af Cougarcentral.dk

Denne datingside er Danmarks første og indtil videre eneste datingside, hvor ældre kvinder kan møde yngre mænd, og omvendt.

Udgivet 03.02.2021 | Senest redigeret 25.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Siden blev oprettet i 2011, og er ifølge stifteren Trine Thorendal oprettet så ældre kvinder på en tryk måde kunne date yngre mænd.

Og så yngre mænd nemt kunne komme i kontakt med ældre kvinder. Faktisk er over halvdelen af sidens brugere unge mænd.

Cougarcentral.dk: et sikkert sted for nichedating

På de traditionelle datingsider, er det ikke altid nemt at finde den rette partner, hvis man søger ud over sin egen aldersgruppe. Selvom man indstiller sine søgekriterier, får man i mange tilfælde alligevel foreslået profiler, der ikke passer med ens søgekriterier.

Det er nemt at blive medlem, og du opretter profilen gratis. Grafikken på hjemmesiden er enkel, og der er god og klar kommunikation om, hvordan siden fungerer. Det er et sikkert og overskueligt rum, hvor der ikke er så mange dikkedarer.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider

Med cougarcentral.dk behøver man ikke være bekymret, her er man iblandt ligesindede, der også søger ud over éns egen aldersgruppe. Der er således ikke noget stigma. På mange traditionelle datingsider er der et stigma forbundet med at søge ud over éns egen aldersgruppe, men ikke på courgarcentral.dk.

Cougarcentral.dk: en useriøs datingside med falske profiler

Ganske vist er det gratis at oprette en profil, men skal du i kontakt med andre medlemmer, skal du betale et medlemsgebyr.

Selvom mange af tankerne bag courgarcentral.dk er sympatiske kritiserer mange datingsiden på Trustpilot.com for at være en useriøs side med falske profiler. Derfor er der også mange anmeldelser, der siger, at siden ikke er værd at besøge.

Læs også: Bedste cougar dating hjemmesider

På Trustpilot er der også anmeldelser, der kritiserer manglende kommunikation fra courgarcentral.dks kundeservice. Har man klager, føler mange således, at de ikke bliver hørt eller taget seriøs fra cougarcentral.dk.

Der er mange magasiner og blade, der siden cougarcentral.dk blev lanceret, der har fokuseret på datingsidens muligheder for at bryde tabuet om ældre kvinders kærlighedsliv.

Selvom cougarcentral.dk kun får 2,6 stjerner på Trustpilot, så prøv selv.

Faglig godkendt af datingekspert