Anmeldelse af Badoo.com

Badoo er en online datingside, som oprindeligt startede som en app, men er blevet videreudviklet til en hjemmeside også. Til at begynde med blev Badoo ikke som sådan oprettet med formål at være en datingplatform, men mere som et mødested for folk med mange forskellige intentioner.

badoo anmeldelse
Udgivet 22.01.2021 | Senest redigeret 03.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Siden har dog udviklet sig til at være et sted for online dating, hvilket er det de fleste kender den for i dag.

Du kan både bruge Badoo til at møde folk fra hele verden eller til kun at møde folk inden for de danske grænser.

Det er en international side, og derfor er der mange muligheder for at møde mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde.

Hurtigt overblik

Fordele

 • Swipe-funktion
 • Gratis oprettelse
 • Folk i nærheden af dig

Ulemper

 • Overfladisk

De fleste brugere af Badoo starter på appen, som uden tvivl er den mere populære platform, fordi den er så kendt og populær blandt folk. Her er funktioner og design i top, hvilket gør det lettere og sjovere at bruge siden.

Værd at vide om Badoo.com

0
Active medlemmer
175
Pr. måned
2024
Eksisteret siden
60
Fordeling mænd

Priser

Priserne på et opgraderet medlemskab på Badoo varierer alt efter din bindingsperiode:

Periode Pr. måned I alt
1 måned 174,99 kr. 174,99 kr.
3 måneder 138,33 kr. 414,99 kr.
6 måneder 103,16 kr.  618,96 kr.

 


Fordele ved Badoo

Badoo er et mødested for alle, som ofte bliver brugt til online dating. Der følger klart nogle fordele med, når du bruger Badoo til dating:

Gratis oprettelse

Du kan oprette en bruger på Badoo uden at skulle betale noget for det. Det giver dig en god mulighed for at tjekke siden ud og dens funktioner, før du vurderer om, du vil opgradere til en betalingsprofil. Hvis du søger mere gratis dating, så klik på linket her.

Swipe-funktion

Ligesom ved Tinder, som de fleste kender, tilbyder Badoo en swipe funktion. Her kan du swipe ja til de profiler du er interesserede i og nej til dem, du ikke er interesserede i. Det er med til at gøre online dating lidt sjovere.

Folk i nærheden af dig

Selvom Badoo er en international datingside, kan du sagtens nøjedes med at se folk, som er i nærheden af dig. Du kan indstille den til at vise folk, som er tæt på dig, så du ikke behøver se irrelevante profiler, hvis du ikke er interesseret i langdistance dating.

Ulemper ved Badoo

Der er sjældent en datingside, som kun byder på fordele, og derfor er der naturligvis også nogle ulemper ved Badoo:

Overfladisk

Da Badoo tilbyder en swipe-funtion, kan siden godt blive en smule overfladisk. Selvom det er en sjov måde at vælge profiler til og fra på, kan det betyde, at du misser nogle folk, som du kunne have en god personlig forbindelse med.


  Trustpilot

  På Trustpilot har Badoo fået en score på 3,5 ud af 5 stjerner, hvilket er godt over middel. Det er en rigtig god score i forhold til andre datingsider, hvilket indikerer, at Badoo er en god datingplatform, som skaber mange forbindelser.


  Opsummering

  Badoo er en sjov datingside, hvor du kan møde mange forskellige folk fra hele verden eller blot fra Danmark, alt efter dine ønsker og behov.

  Du har både mulighed for at benytte den via deres hjemmeside eller gennem deres app.

  Faglig godkendt af datingekspert

  Om skribenten

  Find mere information her

  Badoo.com på Facebook

  Kontakt Badoo.com her