Få inspiration til din date med disse 8 ideer

Læs vores 8 gode ideer til hvad I kan lave på jeres date uanset om det er sommer eller vinter.

vinterbadning for par
Udgivet 17.12.2020 | Senest redigeret 28.01.2021 |

Når det kommer til datinglivet online, er der rig mulighed for at møde mange andre søde singler.

Men det er aldrig en god idé at trække den alt for længe, når du møder en single, som du synes er interessant.

I stedet bør du tage initiativ og invitere på den første date.

Men det store spørgsmål er ofte, hvad I skal lave på den første date.

Heldigvis hjælper vi dig godt på vej og giver dig otte gode date idéer. Der er nogen for enhver smag, og vi garanterer dig for, at du kan bruge vores date idéer som inspiration til din egen.

Tag på en gåtur

billede af gå en tur

Her får du vores første ud af otte date idéer. Hvis du gerne vil have en afslappet date, hvor du slipper for intens øjenkontakt og akavet stilhed, er gåturen altid et sikkert valg.

Her får I muligheden for at tale sammen, mødes på et offentligt sted og slippe for at sidde stille. Er du mere den generte type, kan gåturen vise sig at være en god mulighed.

Vælg et område, hvor der ikke er for mange mennesker. Med det mener vi i gågader eller i byens midte. Det kan nemlig være forstyrrende og stressende, hvis der er mange mennesker omkring.

Spring på en kaffe

kaffe date

Hvis du gerne vil mødes med din date et offentligt sted, men hvor du vil se tiden lidt an, er en kaffedate den perfekte løsning.

Her er der intet krav til mange timers samtale, hvis du kan mærke, at det ikke er et match. I mødes også på offentlig grund, hvilket er en god idé til den første date.

Her vil begge føle sig mere trygge, og du kan med god ro i maven begynde at lære din date at kende. Og er daten en succes, er der ingen der siger nej til en ekstra kop.

Drik vin

vin date

Vil I hellere mødes om aftenen, er der rig mulighed for at springe det store måltid over. For i takt med, at langt de fleste byer har én eller flere fantastiske vinbarer, får du den ideelle mulighed for en hyggelig aften ude.

Læs også: Anmeldelse af datingsiden Zoosk

Vinbaren er et godt valg, hvis du gerne vil have hyggelige omgivelser med plads til en god snak.

Er du mere til en øl, er der også rig mulighed for at få en øl et sted ude i byen. Det er en mere casual og afslappende date for begge partner.

Lav noget aktivt

aktiviteter for par

Er I begge to sportsinteresserede, kan du bruge det som nøglen til jeres første date. Med lidt mod kan du nemlig invitere en tur på tennisbanen, badmintonbanen eller noget helt tredje.

Den aktive date kan være grænseoverskridende for nogle, men til gengæld er den i langt de fleste tilfælde en succes.

Smid frokosten i tasken, tag to kolde øl med og giv den gas. Det sætter en god stemning og er en god indgangsvinkel til en god relation.

Spil i lange baner

Der er også et utal af muligheder for at spille spil på den ene eller anden måde. Her er særligt pool en klassiker, og du får mulighed for både at holde afstand og stå tæt. Samtidig er et godt grin altafgørende for, om du synes, at der er kemi mellem dig og din date.

Det er der næsten garanti for over et spil pool.

Derudover er brætspilscaféer vokset frem i landet, og det er med god grund.

Her kan I spille løs af alle de bedste spil, og det kan give en god jargon og en rolig stemning, hvor der ikke stilles krav til, at samtalen kører uafbrudt.

Hop i vandet

vinterbadning for par

Vinterbadning er blevet en favorit hos danskerne, så hvorfor ikke gøre det sammen med din date.

Hvis du føler, at I har en god kemi, og hvor der er plads til humor og sjov, er vinterbadning en fantastisk idé.

Ved at tage initiativ til en kold dukkert viser du også, at du er både kreativ og idéfyldt. Og hvem vil ikke gerne sidde og varme sig på en kaffe ved vandet efter det kolde gys? Det synes vi i hvert fald er svaret på en god date.

Øl i haven

øl i kongens have

Hvis I gerne vil undgå at være til offentligt skue, kan I også nyde solens gode dage. Du behøver ikke invitere din date op til dig selv, men i stedet kan du nøjes med gårdhaven.

Her kan du finde et par kolde øl frem og måske gøre klar til et spil kongespil. Ved at gøre det i haven, slipper du for at føle, at din date kommer lidt for tæt ind på dit liv allerede på første date.

Tag på cykeltur

cykelture for par

Den sidste idé blandt vores date idéer kræver en velfungerende cykel. Har du et yndlingssted tæt på, som du gerne vil vise din date? Så er en cykeltur helt perfekt for dig.

Spring på cyklen og pak en kurv med mad til dagen.

Er sommervejret med jer, får du her den helt ideelle date, hvis aktivitet, snak og sjov skal blandes godt og grundigt sammen. Og så får I skabt gode minder fra den første date sammen.

Faglig godkendt af datingekspert