Hvordan flirter man?

Er du genert, eller bliver du blot genert, når du skal til at åbne munde for at sige noget flirtende, til ham eller hende, som du har det helt store crush på? Så læs med her

sådan flirter du
Udgivet 28.12.2020 | Senest redigeret 28.01.2021 |

Vi har samlet 6 råd til spørgsmålet: Hvordan flirter man? Det er nemlig et godt spørgsmål, og der er mange gode råd, som man kan vælge at bruge, når hele hjernen går i stå, og man derfor intet får sagt.

Øjenkontakt kan redde enhver flirt

Når man skal svare på spørgsmålet, hvordan flirter man, så er det første, der falder os ind – at det er vigtigt, at du har øjenkontakt.

Dine øjne kan nemlig fortælle din flirt, at du er interesseret i ham eller hende. Sørg derfor for, at du holder en god øjenkontakt, som imødekommer ham eller hende samt giver udtryk for, at du er i gang med at flirte.

Livlige øjne, der smiler, er ét af de bedste råd, som du kan få fra os. Smil med øjnene og vedhold kontakten. Lad være med at kigge rundt i lokalet, det kan give udtryk for, at du keder dig.

Video: Scoretricks i byen

Sådan kommer du i gang med at snakke med kvinder, når du er på bytur. Noget de fleste mænd faktisk frygter….

Vær sjov for at løsne stemningen op

Stemningen kan godt være lidt stram, specielt hvis man er meget nervøs. Hav derfor noget sjovt i ærmet, som du kan sige, hvis du lige pludselig går i stå. Det at være sjov kan være svært for nogen, og det lykkes også altid bedst for de personer, der i forvejen er sjove til hverdag.

Læs også: Hvordan scorer man en fyr?

Kan du derfor ikke finde på noget sjovt overhovedet, kan det være, at du skal rådføre dig med en, der altid er sjov og altid ved, hvad han eller hun skal sige.

Om det er en god joke eller et sjovt klip, som du har set på YouTube, er lige meget. Det vigtigste er bare, at du har et eller andet i ærmet, som kan løsne stemningen op – specielt hvis der er en længere akavet tavshed.

Det kan også være, at din flirt siger noget sjovt, så kan du altid gribe muligheden og køre videre på dette. Men husk ikke at køre den alt for langt ud, så er det bedre at finde på noget sjovt selv.

Video: 5 tips til at score mænd (for kvinder)

Hav styr på nerverne – og lugten…

Bliver du nervøs, når blot man spørger: hvordan flirter man?

Så kan det være en god idé at sørge for, at du har styr på nerverne og dermed også svedeturene, inden du begynder med at flirte. Øv dig i spejlet eller med en af dine tætte venner eller veninder.

Når man selv påtaler, at det er svært for en at flirte, så hjælper det til tider på nerverne.

Lugten eller svedturen er hurtig at rette op på, da det blot handler om, at du finder en deodorant, som er god og dufter dejligt.

Fortæl om dig selv, og spørg ind til dit crush

Hvis jeres flirteri skal blive til mere end blot en flirt, så er det vigtigt, at I også lærer noget om hinanden. Fortæl derfor om dig selv, og hvad du evt. har oplevet – men sørg for, at det ikke bliver et langt foredrag.

Hold det kort og spændende.

Derudover er det også vigtigt at vise interesse, hvis det hele kun omhandler dig, så kan man roligt sige, at flirteriet er mislykkes.

Spørg derfor ind til ham eller hende. Det kan jo være, at I ender med at finde ud af, at I begge har interesse inden for det samme.

Selvtillid er vejen frem

Skru op for selvtilliden! Du vil nemlig ikke kunne flirte, hvis du ikke selv tror på det. Hav derfor selvtillid nok til, at du tror på, at du kan flirte – for det kan du!

Med selvtillid kan man komme langt, i og med troen på sig selv øges. Du får helt sikkert også det bedste resultat, hvis du er dig selv.

Når du tror nok på dig, vil du også vide, at den du er, er nok til at flirte og få en sjov date med dit crush.

Vær positiv og undgå alt for tunge emner

Flirt omkring noget positivt. Det nytter ikke noget, at du flirter, mens du taler om Covid-19, cancer eller miljøet.

Det er selvfølgelig vigtige emner, men det er også emner, der i høj grad sætter en dæmper på flirteriet.

Hold derfor emnerne til noget positivt – når I kommer længere i processen, så kan I begynde med at åbne op for nogle tungere emner.

Faglig godkendt af datingekspert