Tinder går på jagt efter Generation Z med Tinder Explore og Tinder Coins

Udgivet 01.02.2022 | Senest redigeret 20.01.2022 | Artiklen indeholder ads

Der er kærlighed i luften! Og hvis du er single og leder efter en partner, er Tinders nye funktion Explore måske lige det, du har brug for. Denne nye funktion, der blev lanceret i løbet af de sidste par måneder, skal nå ud til det unge publikum og give dem en mere personlig måde at finde kærligheden på. Med videoer, der stadig bliver en mere populær måde at komme i kontakt med andre online, giver det mening, at Tinder ønsker at være med på vognen. Så hvis du føler dig eventyrlysten og ønsker at prøve denne nye funktion, er her nogle ting, du bør vide!

 

Tinder, den populære dating-app, har i løbet af de sidste par måneder lanceret en ny feature. Den er beregnet til at række ud efter det unge publikum og kan på mange måder minde om Tik-Tok eller Instagram Reels. Her har brugerne mulighed for at dele videoer og skabe en mere personlig atmosfære i jagten på kærlighed. Dette giver brugerne mulighed for at komme i kontakt med matches i stedet for deres traditionelle swipe, som Tinder tidligere var kendt for. De har også lige tilføjet fotoverificering hvilket er nyttigt, hvis du vil undgå bots og catfishing!

 

Tinder’s nye Explore er den perfekte funktion til at finde kærligheden på en mere personlig måde. Da videoer bliver en stadig mere populær måde at komme i kontakt med andre online på, giver denne nye funktion brugerne mulighed for at dele deres egne videoer og få en bedre fornemmelse af, hvem den person er, som de måske er interesseret i at date. Explore-funktionen er placeret nederst på hovedskærmen og ligner et lille kompas. Når du åbner den, vil du se en liste over videoer, der er blevet uploadet af andre Tinder-brugere. En anden smarte funktion handler mindre om dine passioner og interesser og mere om, hvordan du viber den bestemte aften og hvilket humør du er i.

 

Det betyder i bund og grund, at du kan vælge din “vibe” på det pågældende tidspunkt og swipe på andre med samme vibe. Disse ‘vibes’ er:

 

  • Leder du efter kærlighed
  • Fri i aften?
  • Lad os være venner
  • Kaffe date

 

Tinder Explore skal fungere som en slags startskærm og flytter appen i retning af et socialt netværk i stedet for blot et dating app hvor man kan swipe til højre eller venstre.

 

Der vil være “områder” som f.eks. madelskere, musikelskere, sociale virksomheder og endda iværksættere, så du kan swipe på brugere med de samme interesser som dine egne. Tinder mener, at Explore er designet til at skabe en “dybere, multidimensionel, interaktiv oplevelse”, og de fleste kritikere og datingeksperter omtaler det som et “socialt netværk” på dating-appen.  Men hvordan bruger man egentlig Tinder Explore? Og hvad er det, Tinder Explore gør, som er nyt?

 

 

Hvordan fungerer Tinder Explore?

Du vil bemærke Tinder Explore som et nyt ikon nederst på din skærm – det er fire firkanter. Klik på det, og du vil være på dit udforskningsfeed. Der er forskellige muligheder, når du først er der. Der er en sektion ‘for dig’, og når du scroller nedad, er der flere andre sektioner, der er valgt til dig – for eksempel ‘Madelsker’ eller ‘Naturelsker’. Hver af disse muligheder er et feed for sig selv med en masse potentielle matches, der har valgt de samme ‘passioner’ som dig (de passioner, som sektionen har navnet på). Her kan du swipe i overensstemmelse hermed, hvis du er til dem, swipe til højre.

 

Det giver dig mulighed for at møde mennesker, som ikke kun er i dit feed. Hvis du f.eks. klikker på “Eventyrlysten”, får du vist en række profiler af selvbeskrevne eventyrlystne mennekser (og du kan tilføje dig selv til deres feed, hvis du ønsker det). Det er måske ikke de personer, som algoritmen normalt ville vise dig, så du får et bredere udvalg af muligheder for dating, chat, venskab eller andet at se.

 

Ud over det fungerer Tinder Explore som en hjemmeside og et sted for meddelelser. Specifikt vil begivenheder som Swipe Nights blive annonceret på Tinder Explore, og du vil kunne deltage i eller tilmelde dig begivenheder fra Explore-siden. Formentlig ønsker Tinder at øge engagementet – de ved, at vi normalt bare halvhjertet swiper, når vi venter på bussen, og det ønsker de at ændre!

 

 


En anden tilføjelse Tinder Coins

En måde, hvorpå brugerne kan betale for ekstra funktioner i appen. Denne funktion er i øjeblikket ved at blive testet på flere markeder, herunder nogle få markeder i Europa.

 

For at få gratis mønter skal du åbne appen ofte, opdatere din profil ofte og bruge appen i længere tid. Selv om det er gratis at få adgang til appen, har du mulighed for at betale for flere mønter, hvis du løber tør for penge. De siger, at de har indført denne funktion for at belønne brugere, der ofte bruger deres app. I takt med at Tinder-oplevelsen udvikler sig, ønsker online dating-appen, at folk hopper ind og bliver hængende. De søger altid at give en bedre oplevelse til deres brugere. De bemærkede, at mange brugere brugte datingapps under pandemien, og besluttede, at kryptovalutaen var en god måde at holde dem engageret på.

 

Du kan bruge dette møntsystem i appen til Super Likes, Boosts, Rewinds, Se hvem der har liket dig og andre funktioner. Der går rygter om, at du også kan bruge denne virtuelle valuta til at købe gaver til dine matches. Med hele den metaverse-bølge, der er i gang, har Tinder desuden planer om at deltage i kampen. Disse mønter vil sandsynligvis komme til at være nyttige, da de gør det muligt for dig at købe alle mulige virtuelle varer.

 

Tinder-mønter vil snart være tilgængelige i Australien. Match (Tinders moderselskab) sagde, at funktionen med mønter allerede er ved at blive testet på flere markeder, herunder nogle lande i Europa. Virksomheden oplyste også, at den vil være tilgængelig for globale brugere næste år (2022).

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere