6 tegn på at han gerne vil være kærester

Som singlekvinde kender du måske følgende situation lidt for godt. Du har datet en sød fyr gennem en længere periode, og nu er du blevet temmelig forelsket i ham.

læs her: 6 tegn på at han gerne vil være kærester
Udgivet 11.01.2021 | Senest redigeret 07.02.2021 |

Men du er samtidig også usikker på, om jeres flirt bare er dét – en flirt – eller om I er klar til at tage det næste store skridt og blive kærester.

Det kan være utrolig svært at tage den samtale, og spørgsmålene hober sig ofte op indeni én i stedet.  

Er han overhovedet interesseret i at indgå i et forhold? Hvordan kan du vide, at det er den vej, han også gerne vil gå?

Er han klar til at være din kæreste, eller vil han gerne vente lidt endnu?

Disse spørgsmål er du bestemt ikke alene om at sidde med. Derfor har vi også her samlet de 10 mest forekommende tegn på, at han er klar til at tage jeres forhold til et nyt niveau.

På den måde kan du komme den svære samtale en smule i forkøbet eller forberede dig på hans reaktion, når du spørger ind til scenariet.

Han svarer altid (hurtigt) på dine beskeder

Det første tegn er som regel en god indikator for, hvor interesseret han er i jeres forhold. Hvis han er meget vild med dig, vil dine beskeder oftest have højeste prioritet.

Han når nærmest at svare, inden du har lagt telefonen væk igen.

Der er selvfølgelig altid forbehold for, at han kan være optaget af for eksempel arbejde eller fritidsaktiviteter.

Men hvis der begynder at gå længere og længere imellem, du får et engageret svar, skal du måske tage den derfra.

Han præsenterer dig for sin omgangskreds

Èn ting er kun at mødes på tomandshånd. Noget helt andet er, hvis han begynder at ville introducere dig til sine venner og måske endda til sin familie.

Det er et stort skridt i sig selv, når man bringer et nyt menneske med ind i sit liv, og når det er en potentiel flamme, er det ekstra stort.

Du kan derfor godt tage den med ro, hvis du allerede har været med ude til en øl med gutterne eller med hjemme til en søndagsmiddag i familiens skød.

Så er der nemlig rigtig gode chancer for, at han også har lyst til, at I skal have et seriøst forhold.

Han planlægger langt ud i fremtiden

Hvis han begynder at bringe fælles sommerferieplaner op, mens der endnu er mange måneder til, kan du godt ånde lettet op.

Fremtidsplaner behøver bestemt ikke kun at indbefatte huskøb, karriere og børn. Det kan også sagtens være oplevelser som koncerter, rejser eller invitationer til større fester.

Hvis han begynder at lægge planer for jer, der først dukker op i kalenderen et stykke ude i fremtiden, er det som oftest et tegn på, at han gerne vil forpligte sig til jeres forhold.

Det kan derfor også være en måde at teste jeres forhold på, hvis du præsenterer en langsigtet plan og lægger mærke til, hvordan han reagerer på det.

Han har slettet sine datingprofiler

Hvis I mødtes gennem en datingapp, kan du med fordel altid tjekke, om han nu også har slettet sin profil derinde.

Dette tegn er muligvis mest relevant i den helt spæde del af et nyt datingforhold. Hvis begge parter er tydelige omkring deres ønsker for forholdet fra begyndelsen, opstår misforståelserne sjældent.

Men hvis man ikke er klar over, at han også gerne vil date andre piger, imens han ser dig, kan det komme som en grim overraskelse.

Du kan derfor selv tjekke, om hans profil nu også er slettet. Eller du kan bede en singleveninde om at tage et kig. Det er altid bedst at være på den sikre side.

Han giver dig mange komplimenter

Komplimenter kan komme i mange udformninger og betydninger. Hvis en sød fyr giver dig komplimenter, betyder det selvfølgelig ikke altid, at han gerne vil være din kæreste.

Ikke desto mindre kan du godt lægge mærke til måden, hvorpå ham, du gerne vil være kærester med, giver dig et kompliment.  

Kropssprog siger som bekendt utroligt meget om en person og vedkommendes intentioner.

Hvis han giver dig et kompliment, imens han kigger dig dybt i øjnene eller holder din hånd, vil betydningen også fremstå dybfølt og ægte.

Omvendt kan et kompliment, der bare sendes i en hurtig besked, eller som ikke virker særligt personligt, sætte alarmklokkerne i gang.

Han vil bruge al sin tid med dig

Der er ikke noget, der siger forelskelse, som når en person gerne vil bruge al sin tid med en anden.

Hvis han altid er den, der foreslår, at I skal sove sammen, eller han spørger, hvad dine planer er den næste dag, kan du også godt regne med, at han er interesseret.

Tid er noget af det mest værdifulde, man kan give hinanden. Når han gerne vil bruge sin tid med dig, er det også et skridt på vejen til at blive kærester.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

11 tegn på, at han er en god kæreste