Tag kæresten med på romantisk ferie

Udgivet 21.02.2022 | Senest redigeret 23.02.2022 | Artiklen indeholder ads

Den bedste måde at lære ens kæreste bedre at kende på, er ved at være sammen på ferie. Det er det af den grund at man får oplevelser sammen, som man kan snakke om i fremtiden og skaber derved minder sammen. Og hvad kan være mere romantisk end at udforske nye steder og tilbringe tid i hinandens selskab?

Fordele ved at rejse med kæresten

 • Vælg en destination, som hun altid har ønsket at besøge
 • Book et hotel med udsigt over havet eller byen
 • Planlæg en rejseplan, der omfatter masser af aktiviteter og romantiske middage
 • Overrask hende med billetter til et show eller en særlig middagsreservation
 • Tilbring tid med at slappe af ved poolen eller på stranden
 • Sørg for at tage masser af billeder, så du kan huske turen for evigt!
 • Brug tid på at udforske området og nyde seværdighederne
 • Find et romantisk sted at spise eller drikke en drink og nyd hinandens selskab
 • Gå ture langs stranden eller gennem byens gader hånd i hånd
 • Slap af og nyd hinandens selskab – der er ikke brug for andet
 • I lære hinanden at kende, hvem er gode til et sprog, sætter din kæreste dit behov først før dem selv
 • Tag lange bade sammen på hotelværelset
 • Kommer der problemer under turen, skal i håndtere dem sammen

Gode destinationer til en romantisk ferie

Så hvis du mangler inspiration, får du her syv fantastiske romantiske destinationer, der er den perfekte ramme for en romantisk ferie med din kæreste.

Paris, Frankrig

Der er ingen steder, der er helt som Paris, når det kommer til romantik. Fra den smukke arkitektur og de fantastiske haver til den lidenskabelige atmosfære og den lækre mad – Paris vil helt sikkert få din kæreste til at falde i svime. Hvorfor ikke gå en tur langs Seine-floden eller besøge et af byens berømte museer?

Rom, Italien

Hvis din kæreste elsker historie og kultur, så er Rom helt sikkert den rette destination for dig. Denne ikoniske by er fyldt med antikke ruiner, kirker og palazzoer, samt et livligt natteliv og lækker mad. Hvorfor ikke tage en romantisk tur gennem Colosseum eller nyde en picnic i Villa Borghese?

Barcelona, Spanien

En by med fantastisk arkitektur og et pulserende natteliv barcelona er perfekt for par, der elsker at udforske. Fra det gotiske kvarter og Las Ramblas til Montjuïc og stranden er der masser at se og opleve i denne livlige by. Og med fremragende mad og vin på tilbud er I sikker på at få en romantisk ferie, som I aldrig vil glemme.

Bali, Indonesien

Hvis du leder efter et eksotisk og tropisk rejsemål, som du kan tage din elskede med til, skal du ikke lede længere end til Bali. Denne ø er hjemsted for smukke strande, frodige jungler og fantastiske templer, alt sammen på baggrund af dramatiske vulkaner. Der er også masser at lave her, lige fra snorkling og dykning til shopping og vandreture.

Wien, Østrig

Hvis klassisk musik er din ting, så bør Wien helt sikkert være på din liste over destinationer til en romantisk ferie. Denne elegante by er hjemsted for nogle af verdens bedste musikere og koncertsale samt et væld af trendy barer og restauranter. Hvorfor ikke tage en romantisk hestevognstur gennem byen eller nyde en forestilling i Wiener Statsoperaen?

New York City, USA

Big Apple er perfekt for elskende, der elsker at udforske. Denne pulserende by er hjemsted for verdensberømte seværdigheder som Times Square og Central Park samt utallige butikker, restauranter og nattelivssteder. Hvad kunne være mere spændende end at udforske alt det, New York har at byde på, med din elskede ved din side?

Så der har du det – fem fantastiske destinationer til en romantisk ferie med din kæreste. Uanset hvilken slags elsker hun er, lover vi, at du vil finde noget her, der vil imponere hende! Så fortsæt – tag springet og book den romantiske rejse!

Tokyo, Japan

En travl storby med uendeligt mange ting at se og lave, fra templer og haver til natteliv og shopping tokyo er en fantastisk destination for par, der elsker at udforske. Der er også masser af lækker mad at nyde, lige fra det traditionelle japanske køkken til internationale favoritter. Hvorfor ikke besøge et af byens mange museer eller gå en tur gennem Shinjuku Gyoen National Garden?

Sydney, Australien

Med sine sandstrande og det ikoniske operahus tilbyder Sydney en unik blanding af naturlig skønhed og byspænding. Denne australske by er perfekt til par, der elsker at udforske, og der er masser af restauranter, barer og butikker at gå på opdagelse i. Hvorfor ikke tage på et togt på Sydney Harbour eller besøge en af de mange nærliggende parker?

Så der har du det – syv fantastiske rejsemål til en romantisk ferie med din kæreste. Uanset hvilken slags elsker hun er, lover vi, at du vil finde noget her, der vil imponere hende! Så værsgo – tag springet og book den romantiske rejse!

Sådan sparer i penge ved at rejse sammen

Jeg plejer at sige, når man endelig er ude at rejse så skal man også leve livet. Andre vil hellere rejse en gang hver 3 måned også leve mere på budget. Her kommer vi med nogle af de gode ting ved at rejse sammen.

 • I er 2 om dele udgifterne til hotel, mad og aktiviteter
 • Undersøg diverse apps i området i rejser til hjemmefra, der kan være penge at spare på aktiviteter
 • Minder kan ikke købes for penge – minder på en ferie er forskellige for folk. Men rejser i fx til Dubai, ja så vil man gerne prøve en vandscooter, en tur i ørkenen, zipline eller prøve at have en lambo i en time. Så jo de store oplevelser koster
 • Se byer ved at bevæge jer rundt til fods eller på løbehjul
 • Planlægning er nøglen til at spare penge på jeres ferie – her snakker vi attraktioner, aktiviteter, transport, indkvarteringer og mad

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere