Skriv til brevkassen

Dette er Drømmekærestens brevkasse.

Har du et spørgsmål vedrørende Dit parforhold? Hvordan du bliver en bedre kæreste? Et dilemma du står i?

Send det til vores brevkasse, og du vil få hjælp af Drømmekæresten.

Er det sikkert at skrive ind til Drømmekæresten?

Brevkassen fungerer på den måde, at ALLE indsendte spørgsmål bliver behandlet anonymt. Med andre ord opgiver vi ikke dit navn, e-mail eller andet, og din identitet vil derfor være hemmelig.

Drømmekæresten har mange års erfaring inden for parforhold og kender desuden til langt de fleste problemstillinger. Du kan yderligere, via linket forneden, følge med i hvad andre skriver, og på den måde bedømme kvaliteten af svarene.

Stil dit spørgsmål til brevkassen her!

Hvis du sender et spørgsmål ind, vil du kunne finde den via forsiden eller via linket forneden. Drømmekæresten bestræber sig på at svare på så mange spørgsmål som muligt, men kan desværre ikke stille garanti for, at alle spørgsmål bliver besvaret.

Ventetiden på svar kan blive op til 7 dage.

  Dit navn (nødvendig)

  Din e-mail (nødvendig)

  Emne

  Din besked

  Drømmekærestens brevkasse er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og du kan til enhver tid stille dit spørgsmål. Rigtigt mange mennesker oplever alle mulige former problemer, selv når de ikke er i et parforhold.

  Det kan være problemer som:

  • Skal du fortælle person x, at du elsker ham/hende?
  • Skal du fortælle din kæreste om utroskabet?
  • Hvad gør du hvis han glemmer jeres årsdag?

  Foroven finder du blot få ud af mange dilemmaer inden for kærlighedens rammer.  Hvis du føler, at dit spørgsmål ikke passer ind i nogen af de nævnte emner skal du ikke holde dig tilbage.

  Drømmekæresten tager alle former for spørgsmål ind. Store som små…