Sjove aktiviteter til første date

Udgivet 27.09.2022 | Senest redigeret 03.10.2022 |

Dette indhold er sponsoreret

Der er rigtig mange sjove aktiviteter, man kan lave på en første date. Det afhænger selvfølgelig af, hvad man interesserer sig for, og hvordan man bedst lærer hinanden at kende. Nogle foretrækker at gå en tur i parken eller på stranden, mens andre foretrækker at tage på café eller restaurant. Hvis I er sporty, kan I jo tage en tur på stadion eller spille badminton eller tennis sammen. I kan også tage på museum eller teater sammen.

Tag ud og se sport

Når man skal på date, er det altid en god idé at have noget at snakke om. Det kan være svært at finde på noget, hvis man ikke kender personen særligt godt. Men hvis man har en fælles interesse, kan det altid være en fordel. En af de ting mange danskere elsker, er sport – og især fodbold. Så hvorfor ikke tage ud og se en fodboldkamp i NordicBet Liga, som er en af de bedste ligaer i Danmark? NordicBet og Divisionsforeningen samarbejder om den næstbedste fodboldrække i Danmark. Den hedder derfor NordicBet Liga og sikrer, at der er masser af spændende fodboldkampe for alle at se. Så hvorfor ikke tage ud og se en fodboldkamp på første date? Det er en perfekt måde at lære personen bedre at kende – og måske endda finde ud af, om I har nogle fælles interesser.

Tag på kunstudstilling eller teater

På første date er det vigtigt, at man finder ud af hvilken type person, den anden er. Dette kan man gøre på en række forskellige måder, men en af de bedste måder er ved at tage på kunstudstilling eller teater sammen. På denne måde kan man se, om den anden person er interesseret i kunst og kultur, og om de har noget at sige til det. Dette kan være med til at give en indikation af, hvilken type person den anden er, og om I to overhovedet passer sammen.

Dyrk motion sammen

Man kan lære hinanden bedre at kende ved at være aktive sammen, og I får brugt energien på noget positivt. Det behøver ikke at være en lang tur i skoven eller en svær mountainbike-tur – det kan sagtens være en gåtur rundt om søerne eller et besøg i en sjov tenniskamp. Motion skal være sjovt, og på den måde ligger fokus ikke kun på samtalen, men I lærer også hinandens grænser at kende – både fysisk og psykisk.

Der er altså mange måder at gå til en første date, men det er altid godt at tage udgangspunkt i, hvad man selv synes er sjovt.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere