Sådan vælger du den rigtige frisør i Aarhus

Udgivet 16.11.2022 | Senest redigeret 16.11.2022 |

Dette indhold er sponsoreret

Alle har brug for en klipning i ny og næ. Dog kan det være svært at finde den helt rette frisør, der både kan klippe netop din ønskede frisure, kan findes i lokalområdet og ikke er alt for dyr.

Hvis du leder efter en frisør Aarhus, der passer lige netop til dig, så er der gode muligheder for at finde den helt rette. Ved at tage et kig på forskellige hjemmesider og læse anmeldelser af de forskellige frisørsaloner, kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvilken frisør der passer til dig. Du kan også finde frisøren på Instagram, hvor du kan få et indtryk af, hvilke frisurer de mesterer.

Hvordan finder jeg den bedste frisør i Aarhus?

Der er mange frisører i Aarhus, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv for at finde den rigtige frisør til dig.

– Hvilken type frisør leder du efter? Er det en herrefrisør eller en damefrisør, og skal de kunne lave en bestemt frisure?
– Hvilken prisklasse leder du efter? Nogle frisører er dyrere end andre, men det er ikke altid prisen, der afgør, hvor gode de er.
– Hvor i Aarhus leder du efter en frisør? Det kan være en fordel at finde en frisør tæt på dig.
– Har du nogen anbefalinger fra venner eller familie? Det kan være en god idé at spørge dem, hvis de kender til en god frisør i Aarhus.

Hvad koster en klipning hos en frisør i Aarhus?

Det koster typisk omkring 200-500 kroner at få klippet håret hos en frisør i Aarhus. Dette afhænger dog af, om det er herre- eller dameklip, og om besøget også skal inkludere etager, farvning og hårvask. Normalt vil det være billigere, hvis man bare skal trimmes eller have klippet spidser. Sammenlign priserne på de forskellige frisører for at finde ud af, hvor netop denne frisør ligger i prisleje.

Frisørernes egne tips til at pleje håret derhjemme

Der er mange frisører, der råder deres kunder til at bruge en balsam eller conditioner, hver gang de vasker håret. Dette er fordi, at balsam og conditioner indeholder plejende ingredienser, som kan gøre underværker for ens hår. Dette gælder især, hvis man kar tørt eller kruset hår.

Derudover anbefaler de fleste frisører også, at man skal bruge en varmebeskyttende spray, når man tørrer, glatter eller krøller håret, og man kan med fordel også bruge en hårkur en gang om ugen, der giver håret fugt og glans.

Det er ikke altid lige let at finde den helt rigtige frisør, men med god research bliver det lettere at finde den frisør, der passer allerbedst til dig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere