Sådan kan du gøre dig selv mere attraktiv for den rette partner

Udgivet 29.04.2022 | Senest redigeret 29.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Der er et ordsprog der siger, at det er det ydre, der tænder, men det indre der tæller. Det er der helt klart noget om. Hvis du derfor er på jagt efter en kæreste, er der god grund til at gøre dig selv så attraktiv som mulig.

Det handler naturligvis ikke om, at du skal være noget, du ikke er. Det handler heller ikke om at skjule dine fejl. Tværtimod handler det om at fremhæve alt, hvad der er godt ved dig selv. Det gælder i øvrigt både udvendigt og indvendigt. Hvis du gerne vil have mulighed for at fremhæve dine flotte læber, er en lipliner et fantastisk redskab. Læs mere om dette produkt på Skoenhedsguiden.dk.

Hvad er en lipliner?

En lipliner er en form for blød blyant, som du kan anvende til at optegne dine læber med, inden du tager læbestift på. Når du anvender blyanten, vil det indramme dine læber på flotteste vis. Derudover hjælper liplineren også med at give et bedre og mere holdbart resultat, når du gerne vil have læbestift på. Liplineren sikrer nemlig, at læbestiften ikke flyder ud, hvilket får læbestiften til at holde længere.

Hvis du gerne vil give dine læber mere fylde, er en lipliner også et fantastisk redskab. Med den rette teknik kan du nemlig få dine læber til at fremstå større og fyldigere, når du anvender blyanten.

Hvordan vælger jeg den rette lipliner?

Når du skal udvælge en lipliner, er det allervigtigste, at liplinerens farve passer til den læbestift, som du gerne vil bruge. Det giver dig nemlig det bedste resultat.

Det betyder også, at du ikke skal være bange for at ramme selve læben med liplineren, fordi læbestiften vil dække det efterfølgende.

Derudover er der nogle gode fifs, som du kan huske på, når du skal vælge den rette farve til dine læber. Det hjælper dig nemlig at fremhæve alle de bedste egenskaber ved netop dit udseende.

Til dig med tynde læber

Hvis du har tynde læber, vil du formentlig gerne have en farve, der fremhæver dem bedst muligt. I så fald kan det være en god idé med lyse nuancer såsom beige, rosa eller koral. De farver får nemlig dine læber til at fremstå flotte og fyldige.

Til gengæld er det en god idé at undgå dybrød eller brunlige farver, da de kan få dine læber til at fremstå tyndere end de egentlig er.

Til dig med fyldige læber

Hvis du derimod har fyldige læber, er der mere eller mindre frit slag. Du kan bære alt fra en beige farve til en skrigrød. Alle farverne vil nemlig hjælpe med at understrege dine læber. Dog kan det være en god idé at afholde dig fra perlemorsagtige læbestifter, da de kan få dine læber til at fremstå unaturligt store.

Til dig med meget lys hud

Hvis du har en meget lys hud, er der også nogle farver, der egner sig bedre til dine læber end andre. Blandt andet kan klare og pink bærfarver være utrolig flotte til din hud. Det samme gælder en klassisk rød farve. Hvis du derimod gerne vil have et mere underspillet og blødt look, kan du enten vælge en fersken eller en beige farve med en pink undertone.

Derimod bør du undgå en alt for kraftig farve på dine læber, da det netop kan danne en for stor kontrast til din lyse hud.

Hvis du har en gylden hud

Hvis du derimod har en gylden hudtone, er der nogle andre farver, der komplementerer din hudfarve bedre. Blandt andet er en postkasserød med orange undertoner et virkeligt godt valg. Du kan med fordel også vælge nogle koralfarvede nuancer.

Hvis du gerne vil have et mere naturligt resultat, er naturlige brunlige nuancer med pink undertoner også et godt valg.

Derimod er det en god idé at undgå mere kolde farver. De kan nemt komme til at se kunstige ud, når din hudtone er mere gylden.

Hvis din hud er mørk eller olivenfarvet

Hvis din hud er enten mørk eller olivenfarvet, er det en god idé med enten en dybrød nuance eller en brun farve med lilla undertone.

Når du har denne hudtype, har du meget plads til at eksperimentere med farver, så du skal endelig bare prøve dig frem. Dog kan det være en god idé at holde dig fra de mere hidsige orange toner. Typisk danner de ikke en god kontrast til din hudtone.

Gør dine læber klar til lipliner og læbestift

Inden du går i gang med at lægge lipliner og læbestift, er det vigtigt, at du gør dine læber klar. Dine læber skal nem være velplejede og fugtet.

Derfor er det ofte en god idé at eksfoliere læberne først. På den måde kan du fjerne døde hudceller og andet snavs. Bagefter bør du påføre en god læbepomade af høj kvalitet, så læberne bliver ordentligt fugtet.

Herefter kan det være en god idé med lip primer.  Primeren går ind og går din læbe klar til bedre at kunne optage – og holde på – både lipliner og læbestift. Det giver dig et resultat, der er både pænere og mere holdbart.

Hvordan lægger jeg lipliner på?

Når du gerne vil have lipliner på, er det vigtigt, at du lader din læbe beholde sin naturlige form. Med andre ord skal du altså ikke forsøge at glatte den ud. Det vil nemlig forvrænge læbens linje, hvilket vil give dig et utilfredsstillende slutresultat.

Du skal starte med at påføre lipliner på den øverste læbe. Her skal du optegne læben, hvor du følger dens egen linje. Det vil give dig et resultat, der er både naturligt og flot.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere