Sådan får du succes på daten

Udgivet 04.03.2022 | Senest redigeret 09.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Der er mange faktorer, der spiller ind, hvis man skal have en succesfuld date. Tøjet og håret skal sidde ordentligt, lokationen skal være fantastisk, og man skal have nogle gode scorereplikker i baglommen. Faktisk kan det være en rigtig god idé at lære scorereplikker på flere forskellige sprog. Det kan for eksempel være fransk, som jo bliver kaldt kærlighedens sprog. Men det er faktisk heller ikke en dårlig idé at lære nogle pick up lines på engelsk. Pick up lines på engelsk kan bruges på mænd eller kvinder af alle nationaliteter. Faktisk er flere og flere danskere blevet glad for at date folk fra andre lande end Danmark.

Derfor skal du date en person fra et andet land

Der er mange gode grunde til hvorfor, at man ikke skal date en person fra Danmark. Det kan hurtigt blive lidt kedeligt, da man vil have de samme meninger og oplevelser. Hvis du derimod dater en fra et andet land, vil I have en masse kulturelle forskelle, som kan være interessante at diskutere. Det betyder selvfølgelig ikke at personen skal bo i et andet land. Det kan sagtens være en udlænding, som er bosat i Danmark.

En anden fordel ved at date en fra et andet land er, at man ofte vil komme til at rejse mere. Det kan for eksempel være fordi, at I skal rejse til personens hjemland for at møde familie eller venner. Det er en rigtig god mulighed for at lære et nyt land at kende, da man ikke vil rejse derhen som turist.

Det kan også tit føles lidt eksotisk at date en person fra et andet land. Det er selvfølgelig ikke lige så eksotisk, hvis personen er fra Tyskland sammenlignet med for eksempel Sydafrika, men det kan nu alligevel noget. Ofte vil man nemlig udvise kærlighed på forskellige måder afhængig af hvor man er fra. Desuden er det altid lidt specielt at høre “jeg elsker dig” på et andet sprog.

Derfor skal du lære scorereplikker

Når du skal på date, er det altid en god idé at have nogle scorereplikker klar. Men hvis man skal på date med en engelsk talende person, er det endnu vigtigere. Pick up lines på engelsk kan være med til at gøre daten mindre akavet.

En date, som foregår på engelsk, hvis man ikke er vant til at snakke engelsk, kan nemlig hurtigt blive lidt akavet, og det kan være svært at få samtalen til at flyde. Men hvis man har en lidt plat scorereplik, kan det være med til at lette stemningen, og man vil kunne grine lidt af det.

Hvis man har en god scorereplik, kan det til gengæld signalerer, at man virkelig har glædet sig til daten og lagt meget energi i at lære pick up lines på engelsk. Det vil garanteret gøre den modstående part virkelig glad og taknemmelig.

Pick up lines på engelsk er desuden også rigtig gode at kunne, når man tager på ferie. Det kan for eksempel være en storbyferie i London eller en charterrejse til Spanien. Det er svært at score nogle, hvis man ikke kan bare et par pick up lines på engelsk.

Eksempler på pick up lines på engelsk

Ligesom der findes mange danske scorereplikker, findes der også rigtig mange engelske scorereplikker.

En lidt plat engelsk scorereplik er for eksempel:

I have forgotten my phone number – can I have yours?

Den er lige så populær på dansk, her hedder den bare:

Jeg har glemt mit telefonnummer – må jeg få dit?

Den er altså lidt plat, men den er bare sjov og vil helt sikkert frembringe et smil hos modtageren. Hvis man vil komplimenterer ens dates udseende, kan man i stedet bruge:

Did you fall down from the sky? Because you look like an angel!

Også denne scorereplik bruges i stor stil på dansk:

Er du faldet ned fra himlen? For du ligner en engel.

Der er altså rigtig mange danske scorereplikker, som man bare kan oversætte direkte til dansk. Det er dog en god idé lige at oversætte dem før, at man bruger dem første gang. Så er man nemlig helt sikker på, at det betyder det samme på begge sprog, og man ikke kommer til at sige noget sludder.

Det kan du ellers gøre for at daten bliver en succes

Noget af det vigtigste ved en date er, at samtalen er flydende, og at man har en god kemi. Med gode scorereplikker sker det nærmest automatisk. Men samtalen er altså ikke alt.

Det nytter for eksempel ikke at dukke op til en date med slidte bukser og en beskidt trøje. Hvis man skal på date, skal man være sikker på, at tøjet sidder lige skabet. Det kan også være en god idé at tage et smut forbi frisøren, så man ikke kommer med lange, slidte lokker.

Derudover skal man selvfølgelig sørge for, at daten bliver afholdt et lækkert sted. Det er altså tit en god idé at have en idé om hvad ens date kan lide og ikke kan lide. Det nytter for eksempel ikke at tage på fiskerestaurant, hvis personen ikke kan lide fisk.

Hvis det er en første date, skal man også sørge for, at det ikke er alt for romantisk. Det kan ofte sætte for meget pres på daten, og den vil ikke blive særlig god. Vælg derfor en afslappet restaurant, hvor man nemt kan have en samtale og ikke for eksempel behøver råbe for at overdøve musikken.

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere