Paraply med firmalogo: God til alle de regnfulde dates

Udgivet 02.11.2022 | Senest redigeret 01.11.2022 | Artiklen indeholder ads

Dette indhold er sponsoreret

Når det er regnvejr, og man har en date, kan det være svært at finde på noget sjovt at lave. Men hvorfor ikke tage på en hyggelig gåtur i regnen? Med paraplyer med firmalogo fra din virksomhed, kan I gå en hyggelig tur sammen og snakke om jeres fælles interesser, samtidig med at folk ser din virksomheds logo.

Firmalogo på paraplyen er god for din virksomheds marketing

Når det regner, og man går rundt med sin paraply, så er der typisk ikke meget andet, man lægger mærke til end selve regnen. Men hvis man har et firmalogo på sin paraply, så kan man faktisk godt få noget ud af at gå rundt med sin paraply i byen.

På denne måde kan folk se jeres logo og blive mindet om din virksomhed, næste gang de står i en situation, hvor de skal bruge det produkt eller den service, som din virksomhed tilbyder.

Gør din date unik: tag paraplyen med logoet med på din date

Når man skal på date, er det altid en god idé at gøre noget ud af sig selv. Dette kan eksempelvis være ved at tage et par velpolstrede sko på, så man ikke får ondt i fødderne halvvejs igennem daten. Man kan også overveje at tage paraplyen med logoet med på sin date. På den måde vil man kunne holde sig tør, hvis det begynder at regne, og samtidig vil man have noget at snakke om med sin date.

Paraplyen kan også være en god icebreaker, da man typisk ikke kender hinanden rigtigt endnu, og derfor kan det være svært at finde på emner at snakke om. Med paraplyen med logoet vil I have noget fælles at snakke om fra starten af jeres date.

Fordele ved at have dit firmalogo på paraplyer

En af de bedste måder at få dit brand ud til mange mennesker på en gang, er ved hjælp af paraplyer med dit logo trykt på. Dette er især effektivt i regnfulde Danmark. På denne måde kan I nå ud til rigtig mange potentielle kunder, og de vil samtidig have et positivt forhold til jeres brand.

Paraplyer med logo er desuden også en god gaveidé til jeres nuværende kunder eller samarbejdspartnere, da det viser, at I tager jer tid til at tænke på dem. Yderligere kan det også være en god idé at give paraplyerne væk ved events eller messer. Her vil de blive set af rigtig mange mennesker, og I vil stadig have mulighed for at fortælle folk om jeres brand bagefter.

En paraply med logo er en god investering for jeres virksomhed – og tænk, hvis starten på et kærlighedseventyr ligefrem kunne udspille sig under denne paraply?

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere