Overrask din kæreste med disse 7 ting

Udgivet 09.05.2022 | Senest redigeret 09.05.2022 | Artiklen indeholder ads

Som årene går, og I har været sammen i en længere periode efterhånden har der været mange gode overraskelser. Men idé tanken er ved at være tom. Hvad skal man nu komme med uanmeldt. Det kan jo stort set være alt mellem himmel og jord. Og derfor burde det eller skal det ikke være svært at finde en måde, hvorpå du kan overraske kæresten. Vi har gjort det nemt for dig, og samlet 7 ting du kan give din kæreste en god oplevelse med. Læs med nu.

1.      Restaurant besøg

Klassisk, men helt sikkert opnåelig og hyggelig overraskelse. At tage ud og spise har alle dage været noget alle parter har lyst til. Hvem kan ikke lide god mad, vin, vand og gode samtaler. Her kan man virkelig kigge hinanden i øjnene på tæt hånd, og nyde det gode selskab. Alt mens man bliver betjent at nogle skarpe tjenere der gør sit bedste for at give jer en uforglemmelig oplevelse, hvor i ikke skal røre en finger. Tag i hvert fald på udkig efter noget I ikke har prøvet før. Måske du har fået anbefalet en god fiskerestaurant af din ven, eller en vegetar restaurant der kan det hele.

2.      Hotel og spa ophold

En afbræk fra den utrolig travle hverdag som de fleste mennesker efterhånden har tilegnet sig i nutidens samfund. Et sted hvor i som par kan sætte herned, slukke telefonerne, og afstresse fuldstændig. Få en massage fra de dygtige massører og drøm jeg væk, men ikke for langt væk. For det tager ikke mere end time at komme fra hjem til spaophold. Det giver også plads til at tage de lidt mere spontane ture hvis man er til sådan noget. Gå en lang tur på stranden, hop i det afkølende vand og tag efterfølgende jeres udleverede badekåbe. Det hele er perfekt, og nu mangler der bare roomservice på værelset. En aften i sent glemmer, og en overraskelse der uden tvivl vil komme i god jord.

3.      Ny lejlighed

I har lang tid gået og kigget på et nyt sted at bo i København, og nu har kæresten endelige fået fat på den rigtig Ejendomsmægler Østerbro og derefter fundet den perfekte nye lejlighed til jer. Du ved det bare ikke endnu og derfor må man sige det er en overraskelse ud over det sædvanlige. Ikke noget man umiddelbart kommer til at opleve igen. Alle ønsker og behov er opfyldt. Den helt rigtige placering, størrelse og for den sags skyld også en tilforladelig pris. Glad, ja!

4.      En rejse

Danmark, vinter. Øv. Det er nogle måneder mange gerne vil undvære. Her er koldt, mørkt og kedeligt. Hvilken overraskelse end en flybillet ned til varmen er bedre? Vi kan i hvert fald godt sige det ville gøre os glade. I tager afsted indenfor de næste 2 uger, og alt er planlagt. Selv med dit arbejde. For kæresten har taget sig af det hele. Det eneste du skal medbringe, er en kuffert fyldt med sommertøj og godt humør. En overraskelse med en rejse er guld værd. Få en flot tan og ny energi når du vender snuden hjem igen mod det lille, kolde men stadig hjemlige Danmark.

5.      Sommerhus

Smukke sommerlige Danmark. Lugten af solskinsvejr og 25 grader. Hvor skal man tage hen. Kæresten har ingen idé, men du har lejet et lille skønt sommerhus. Nu skal hun bare have det af vide. En overraskelse i sommerferien, hvor i ellers ikke havde planlagt det helt store. Ej hvor rart. Her kan der afslappes for den helt store guld medalje. Kun jer to i et stykke tid, også de gode venner på besøg til grill og hygge. Der spilles alt fra kongespil, til kortspil og bades nede på den lokale strand. En meget ønskværdig situation. Den danske sommer er nemlig ikke til at slå. Den nydes uden tvivl ekstra meget.

6.      Opgradering i hus/lejlighed

Det gamle tyndslidte gulv. Noget i altid har gået at snakket om skal skiftes. Nu er tiden inde, men det må gerne være en overraskelse. Derfor er kæresten sendt på et kort visit hos vennen/veninden så der er plads til at lægge et helt nyt lækkert linoleum gulv i køkkenet. Nemt at gøre rent, og til en overkommelig pris. Det er desuden hurtigt at lægge, hvorfor når kæresten kommer hjem, får sig en kæmpe overraskelse. Glade dage er at komme, for nu er det slidte gulv endelige ude af verdenen. Er der andre ting der måske i hjemmet der har brug for en kærlig hånd, så kan man altid smide det med i puljen. Det vil uden tvivl være ekstra point man gerne vil tage med hjem.

7.      Gå en tur i skoven

Noget så simpelt som en gåtur i skoven med en kopkaffe. Få kæresten op fra sofaen, og tag naturen lidt mere ind under huden en søndag formiddag. Temperaturen er mild, og stemningen afslappet. En gå tur kan virke på mange måneder, og helt sikkert afslappende og befriende for sindet. Noget som mange i den travle hverdag har brug for. Er det svampe sæson kan man altid kigge efter dem, eller tage hunden med i snor og slå to fluer med et smæk. En gåtur hvor der også er en funktion, hvem kan ikke lide det. Men nogle gange er det vigtige bare at slukke knappen, og hjernen og suge alle de gode ting til sig. Duften fra skovbunden og den forfriskende brise. Prøv det nu for dig og din partners skyld.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere