Kvinde: Sådan kærtegner du din kæreste!

kærtegn din mand
Udgivet 30.11.2020 | Senest redigeret 03.02.2021 |

Kære kvinde. Nu er turen endelig kommet til dig, og du har muligheden for at lære alle de bedste hemmeligheder til, hvordan du kærtegner din kæreste.

Hvilke områder skal du lære at kærtegne?

kærtegn din mand

  • Hovedbunden
  • Over- og underarme
  • Brystkassen
  • Maven
  • Ryggen
  • Hofterne
  • Balderne
  • Testiklerne
  • Penis
  • Mellemkødet

Manden er lidt anderledes end kvinden, og han skal logisk nok kærtegnes nogle helt andre steder. Læs med her og bliv klogere på hvordan du ret nemt kan kærtegne dig til flere point.

Det er godt at kombinere kærtegnene med en god gang massage til hele kroppen.

Sådan kærtegner du hovedbunden

hovedbundsmassage

De fleste mennesker elsker at få deres hår børstet eller kærtegnet. Han vil nok ikke selv bede om at få en hovedbundsmassage – det er lidt for tøset – men de fleste mænd vil ikke sige nej tak til tilbuddet, og når han først har prøvet det, vil han tigge om at få mere.

Det er nemt at give hovedbundsmassage:

Gør som en frisør, der masserer balsm ind i håret. Bred fingrene ud mellem hans hår og brug så håndfladerne til at massere med faste, cirklende bevægelser. Du vil kunne mærke hele hovedbunden bevæge sig.

Hvis du stadig er i tvivl, kan du tage et kig på denne video og blive inspireret:

Sådan kærtegner du over- og underarme

Det blotte syn af en fast, senet underarm kan gøre mange kvinder bløde i knæene. Andre kan ikke holde blikket (og hænderne) fra svulmende biceps. En mands arme symboliserer styrke, så egentligt er det meget passende, at huden her er tyk og kræver en fast berøring.

Start med at ae siderne af hans arme. Når du når hans skuldre, så brug hele håndfladen, drej den rundt, masser lidt og lad så håndfladen glide hele vejen ned igen ad hans arm.

Du kan gøre det mere pirrende ved at løfte hans arm og presse din mund ind i hans armhule og lade din tinge cirkle rundt (det er måske bedst hvis din kæreste har været i bad ;))

Sådan kærtegner du brystkassen

 

Vidste du forresten, at dem, der undersøger disse ting siger, at hvis du er til hår på brystet, betyder det, at du foretrækker stærke maskuline mænd. Hvis du derimod tænder på det glatte eller barberede look, så foretrækker du angiveligt den drengede type
Ikke blot er brystkassen den perfekte hovedbund, den er også ganske følsom over for berøringer af dine fingerspidser, hele din hånd og din tunge.

Sørg for at variere styrken af dine kærtegn. Har du langt hår, så brug det til at kilde ham. Det eneste, der er forbudt, er at gå direkte efter hans brystvorter. Kærtegn ham i stedet alle andre steder.

Stryg med fingrene op og ned ad hans sider, og lad så dine håndflader feje henover brystkassen. Gør det blidt, så du snarere kærtegner hårene end huden. Brug skiftevis håndfladen og fingerspidserne, før du klemmer hans brystvorter mellem pege- og tommelfingeren, hvorefter du slikker og nipper dem blidt.

Sådan kærtegner du maven

Hvis du er vild med at lade hænderne glide henover hans mavemuskler, kan du glæde dig over, at det også er en nydelse for ham. Hans maveskind er fyldt med erogene zoner – især mellem navlen og skambenet.

Følg det pirrede spor af kønshår nedad med dine fingerspidser eller din tunge. Læg så begge hænder fladt på hver side af hans mave og bevæg dem mod hinanden fra side til side.

Sådan kærtegner du ryggen

Her kan du pirre ham med hvad som helst du har lyst til: hår, fingre, hænder… vælg selv. Kærtegn blidt hans nakke, lad hænderne glide ud til siderne og ned af hans overkrop, før du bevæger dem op igen langs hans rygrad.

Brug gerne begge hænder og skift mellem blid kilden og faste berøringer. Slut af med fjerlette kærtegn på hans lænd.

Sådan kærtegner du hofterne

Hvis der er en ting piger elsker, er det V’et fra mænds hofteben til hans skridt, fordi det peger ned mod det vigtigste af det hele 😉 Det er også grunden til, at det er så pirrende at følge det med fingeren eller tungen i sidste etape inden målet.

Et af de mest erotiske steder på hans krop er hofterne med de fremstående hofteben.

Sådan kærtegner du balderne

Det sted, hvor hans lår møder hans balder ser ikke bare godt ud. Det er også ekstremt følsomt og et fremragende sted at pirre ham, for hvis du flyttede dine fingre eller din tunge nogle få milimeter, ville du ramme enten hans mellemkød eller hans pung.

Begynd med at kilde hans balder og fortsæt med faste, runde, æltende bevægelser. (Bliv ikke overrasket, hvis din kæreste farer sammen. Han skal lige vænne sig til at du rører ved ham på balderne, hvilket ikke er et sted hvor mange mænd bliver rørt).

Hvis du virkelig vil glæde ham, så giv ham smæk. Balderne er også et glimrende ror, når I elsker. Tag fat i dem, så kan du ved hjælp af dine hænder vise ham, hvor dybt du vil have ham til at trænge ind og hvilket tempo, han skal bevæge sig i.

Sådan kærtegner du testiklerne

Når du masserer testiklerne skal du sørge for at du masserer dem blødt men med en fast hånd. Testiklerne er utrolig følsomme, og der er ikke ret langt fra nydelse til smerte. Det gør også for eksempel ondt på mænd hvis du trækker dem i hver sin retning.

[box type=”info”]I en undersøgelse fortalte 99 % af de adspurgte mænd, at de elskede, når deres partner legede med deres testikler.[/box]

Rul dem i stedet blidt og langsomt mellem fingrene. Læg efter et par minutter den hånd nedenunder dem, så de hvilker på dine fingre, og kild dem med fingerspidserne.

Sådan kærtegner du penis

Det kan aldrig gå galt med denne grundlæggende teknik: Tag en stor klat glidecreme og varm den mellem hænderne, mens han har lukkede øjne. Knyt hånden og tag et fast greb om hans penis, inden du kører hånden op og ned over skaftet.  Husk at klemme hånden når den glider over penishovedet!

Sådan kærtegner du mellemkødet

For dem som skulle være i tvivl, så er mellemkødet det glatte, hårløse stykke mellem hans anus og hans pung. Det er fyldt med nerveender, så det føles vidunderligt, når du masserer det med pege- og langefingeren.

Brug faste bevægelser. Hvis du trykker rytmisk her når han er tæt på at få orgasme, vil det tit få ham til at komme. Du kan også holde hånden stille og presse med fingerspidserne, hvilket kan få ham til at få orgasme uden at ejakulere.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere