Kropssprog: Sådan scorer du kvinder

score kvinder
Udgivet 26.10.2020 | Senest redigeret 19.01.2021 |

Drømmekæresten.dk henvender sig skam også til mænd.

Denne artikel bygger på videnskaben indenfor kropssprog, og hvad du skal gøre for at score kvinder du møder i byen eller på gaden.

På nettet findes der flere hundrede fora indenfor PUA-universet (Pick Up Artist).

Nederst i artiklen vil du kunne finde yderligere links til de bedste tips og trick til hvordan du scorer kvinder.

score kvinder

Kropssprogets gyldne regel

Bedøm aldrig på én faktor alene. At sidde med armene over brystet vil ofte betyde, at du prøver at beskytte dig selv følelsesmæssigt og lukker den anden person ude. Eller det kan betyde, at du fryser, føler dig fed eller lige har spildt kaffe på din bluse.

Drag derfor forhastede konklusioner, men kig istedet efter flere tegn, der peger i samme retning. Hvis nogen har armene foldet over brystet, rynkede bryn og læner sig tilbage for at lægge mest muligt afstand mellem sig selv og dig og samtidig snerper munden misbilligende sammen, er det et rimeligt gæt, at du har gjort et eller andet for at irriterende personen.

De fleste eksperter indenfor kropssprog går derfor efter Fire Reglen, hvilket betyder, at du skal se efter mindst fire tegn i kropssproget, der betyder det samme, før du tror på signalet.

Hemmeligheden for mænd – Få fat på pigen, rør ved hende

[box type=”info”]Fakta

I betragtning af, at vi er mellem halvfems sekunder og fire minutter om at beslutte, om vi er interesseret i nogen, er det ret indlysende, at en enkelt vittig bemærkning ikke er det, der afgør sagen.[/box]

Kan man aflæse kropssprog på en bar fyldt med folk, larm og uro?

Mand, tro det eller ej, men det er virkelig her kropssprog har sine fordele: det gør ingen forskel, om der er meget støj, for du har ikke brug for at kunne høre noget som helst, du skal bare kunne se.

Hvis der er mange mennesker, så stil dig der, hvor du har det bedste udsyn til hende. Selv hvis du ikke kan se det nederste af hende, kan du holde øje med hende fra taljen og op. I en virkelig overfyldt bar kan du holde dig til det indlysende: Øjenkontakt.

Er hendes krop åben overfor fremmede (så hun sidder afslappet med armene, der ikke er foldet foran kroppen)? Eller er hun lukket om sig selv og har armene foldet stramt over brystet og sidder med stiv ryg? Smiler hun og ser venlig ud, eller sidder hun med rynkede bryn, og et du-kan-lige-vove-på-at-tale-til-mig udtryk?

Jo mere hun retter på sit tøj og hår, desto mere sandsyneligt er det, at hun prøver at trække sig på opmærksomhed ved hjælp af sin krop.

at flirte med hinanden

Okay, jeg tror, hun er interesseret i at møde en, og jeg tror, hun er interesseret i mig. Hvad nu? Skal jeg gå over til hende?

Hold en vis afstand i begyndelsen og sørg i stedet for masser af øjenkontakt. Vent til I begge hele tiden ser på hinanden, smiler og fanger hinandens blik. Det er meget usandsynligt, at du bliver afvist på dette stadie (og er det ikke det, det hele handler om? At du ikke vil blive til grin?).

Gå så over til hende og sig:

“Hej, det er jo helt tydeligt, at jeg ikke kan lade vær med at se på dig, så jeg syntes, at jeg ville kommer herover, så jeg også kan snakke med dig. Kunne du tænke dig en drink/at danse/en cigaret?”

Så enkelt er det!

Glem scorereplikker som dine “øjne er som måneskin der glimter på englevinger” Men hvis du endelig skal bruge en scorereplik, så brug den).

I betragtning af, at vi er mellem halvfems sekunder og fire minutter om at beslutte, om vi er interesserede i en, er det ret indlysende, at en enkel vittig bemærkning ikke er det, der afgør sagen.

55 % af det indtryk vi får af andre mennesker, får vi fra kropssproget, 38 % fra stemmens tone, tempo og modulation og kun 7 % fra det, der faktisk bliver sagt.

Derfor er det ingen grund til selvpineri. Mænd tror nogle gange, at scorereplikker er altafgørende, men det er de faktisk ikke.

Hvordan ved du, om den kvinde, du dater, er parat til sex?

Klassisk tegn:

  • Hun ser dig i øjnene, når I kysser
  • Hun rykker tættere på. Rører meget ved dig.
  • Trækker farvelkysset ud

the game kvinde og mænd

Hvis hun har inviteret dig på middag, og der er lys, romantisk musik, og hun er iført noget, der ser ud som om, det er meget nemt at tage af, så kan du være sikker på, at hun håber på, I skal dyrke sex (forudsat at hendes mor naturligvis ikke sidder i stuen ved siden af).

Et andet “pige-trick”, der signalerer grønt lys til at få videre:

Hun læner sig tilbage i sofaen og lægger benene i dit skød. Hvis du begynder at kærtegne hendes lægge, så fortsæt op til hendes lår, og hvis hun ikke trækker benene til sig, har det gode udsigter. Hvis du kysser hende på dette tidspunkt, og hun kysser lidenskabeligt igen, er det i orden at begynde at ae hendes skuldre og gå videre til hendes bryster. Hvis du har haft begge hænder inde under hendes bluse og bh, og hun ikke trækker tøjet ned på plads, når I kommer til overfladen for at få luft, svarer det til at sige: “Bare bliv ved“.

Når det så er sagt, vil jeg også råde dig til at tjekke, om du har fortolket hendes kropssprog rigtigt ved at spørge hende.

Hvad er bedst? At fortælle hende hvad du vil eller kun bruge kropssprog?


Kropssprog siger en masse, men for at sikre at du har fortolket tegnene korret, siger du helt enkelt:

Hvor er du dejlig, må jeg fortsætte?”

Bliv ikke forbavset hvis hun svarer:

Det ved jeg ikke rigtigt“, og derefter giver dig endnu et tunge-ned-i-halsen kys, som giver dig indtryk af, at hun også godt kunne tænke sig at blive kysset andre steder. Det er lige præcis sådan en “pæn pige” taler.

Det hun ønsker er, at du forsikrer hende, om at du ikke synes, hun er billig, fordi hun har lige så meget lyst til sex, som du selv har.
Ja piger er meget forvirrende 🙂

Gå over til:

Hvor er du dog smuk/flot/sexet” og ting som “Okay, men jeg er bare så vild med at røre dig Så vil hun forstå, at du ikke synes, hun er billig fordi hun har ligeså meget lyst som du har.

MEN

Siger hun:

Det ved jeg ikke rigtigt” og sætter sig op, så tag hende på ordet. Hun mener det – og du skal ikke under nogen omstændigheder gå videre. Det er vel overflødigt at sige, hvis hun siger NEJ, så betyder det NEJ 🙂

[box type=”info”]

Find mere info til at score kvinder via disse links

[/box]
Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere