Kærlighedssprog og halskæder til mænd 8

Udgivet 25.08.2022 | Senest redigeret 02.08.2022 | Artiklen indeholder ads

Kærlighed er komplekst. Det kan forsimples til at handle om kemiske reaktioner i hjernen, og alligevel handler det om så meget mere end det. Det handler om kemien mellem mennesker, og det at sætte sig selv til side for en andens skyld. Mange lever i parforhold og forstår nødvendigheden af at lægge sin egen stolthed til side, for at imødekomme sin partner. Kærlighed er fuld af små gestus. De små påmindelser om, at man holder af den anden. Det er meget brugt at forholde sig til de fem kærlighedssprog, når man skal forstå, hvorfor ens partner ikke nødvendigvis sætter pris på de samme gestus, som man selv gør. De fem kærlighedssprog er: fysisk berøring, anerkendende ord, tid, tjenester og gaver. Som udgangspunkt har alle et primært og et sekundært kærlighedssprog af de fem.

 

De fem kærlighedssprog

Fysisk berøring: Dette kærlighedssprog ligger lige til højrebenet. Har man kærlighedssproget fysisk berøring, føler man sig elsket, når man får et kram, et kys, en hånd der hviler på låret. Det er ikke bare de store gestus, der tæller som fysisk berøring. Det kan være helt små berøringer, som bekræfter ens værdi.

 

Anerkendende ord: På samme måde som fysisk berøring er denne let at forstå. Rosende ord eller anerkendende ord er afgørende for følelsen af at føle sig elsket. Ikke nødvendigvis de klassiske komplimenter, men italesættelsen af værdi er det, der skaber værdi, for mennesker, som har dette kærlighedssprog.

 

Tid: Tid handler om at prioritere tid til at være sammen. Det at være sammen kan have mange former. Er man langt fra hinanden, vil det betyde meget at få en opringning, hvor ens partner har taget sig tid til at snakke.

 

Tjenester: Tjenester er et kærlighedssprog, som bygger på gerninger. Det at kæresten har taget opvasken, henter et glas rødvin uden nødvendigvis at spørge først eller på anden vis gør livet lidt lettere.

 

Gaver: Gaver er måske den som færrest er stolt over at have som kærlighedssprog. Ikke fordi der er noget som helst forkert i den, men fordi det meget nemt kan komme til at lyde, som om man er grådig. Som et barn, der vil have gaver, for at føle sig elsket. Men gaver behøver ikke være dyre gaver. Det kan også være en blomst plukket i vejkanten eller din yndlings-croissant købt ved bageren på hjørnet. Logikken i dette kærlighedssprog er tanken om, at ens partner har tænkt på en, mens man ikke var der og så glædet sig til at give det.

 

Gaver til mænd

Nogle vil måske påstå, at flere kvinder end mænd har kærlighedssproget gaver. Men i virkeligheden bygger denne forestilling formentlig på, at mænd gennem lang tid har været den forsørgende part i et forhold. Selvfølgelig ikke indenfor de seneste år, men historisk set. Dette har skabt en kultur, hvor kvinder får flere gaver af deres mænd end omvendt. Og det er da en skam. For mange mænd vil sætte pris på en gave, også selvom det ikke nødvendigvis er deres primære kærlighedssprog.

 

Halskæder til mænd

Selvom det ikke nødvendigvis behøver være store gaver, som man køber til sin partner, kan det nogle gange være rart både at give og at få noget, som har lidt ekstra betydning. Et eksempel på en sådan type gave til mænd kunne være en halskæde.

 

Halskæder til mænd er blevet enormt populære i de seneste år. Smykker er generelt blevet en tilføjelse til mænds outfits, som er blevet adopteret bredt. Halskæder til mænd kan som med alle andre smykker fås i forskellige designs og stil. Det holder altså ikke længe i byretten, hvis man påstår, at ens mand ikke er typen, der kan lide smykker. Halskæder til mænd fås lige så alsidige som jeans. Det er altså ikke et spørgsmål om, at han ikke bryder sig om alle halskæder til mænd. I virkeligheden har han formentlig aldrig kigget længe nok på halskæder til mænd, til rent faktisk at finde noget, som han kunne lide.

Det betyder, at det ikke er en dårlig ide at købe halskæder til mænd. De har formentlig ikke taget stilling til, hvorvidt de kan lide det eller ej. Så når du skal udvælge blandt halskæder til mænd, bør du overveje, hvem du skal give den til. Det er nemlig ikke lige meget, hvad man vælger at købe, når man er ude at shoppe efter halskæder til mænd. Som tidligere nævnt er smykkerne lige så alsidige som et par jeans. Det betyder, at man skal tænke pasform, stil, design, længde. Alt det man ville forholde sig til, hvis man selv ønskede sig et smykke. Ved halskæder til mænd er mulighederne uendelige, og man bør derfor også tage sig tiden til at undersøge markedet.

 

De fleste mænd ville blive glad for en gave. Halskæder til mænd i gave er en specifik og unik gave, som falder i god jord hos de fleste. Er man så en af de heldige, eller uheldige om man vil, der har en mand, hvis kærlighedssprog er gaver, vil gaven betyde endnu mere for ham. For ved at købe halskæder til mænd, giver du en gave der varer ved. Det er ikke en gave, som eksisterer for en stund. Nej, din gave vil hænge om halsen hver dag eller til alle festlige lejligheder og minde ham om, at han er elsket. Halskæder til mænd er altså derfor klart i en top tre af gaver man kunne give til mænd.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere